Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ksč, Ne a socani již nejsou volitelnými stranami. Zradili voliče a zbytek občanů zdejšího Absurdistánu! Volby vyhrají jiné strany a nemyslím tím další grázly z ods,top, kdu a další podlézači vládní garnitury! Hezký den. *3*
  • https://www.youtube.com/watch?v=-Yg2Sqj9E9U&feature=youtu.be
    • nazdar zlejBTWtrolle, dneska na Loku ? *15*
      • Brecis na jinem hrobe
        • nebrečím, vyhulil jsem doma něco léčebného konopí a směji se na tvými moudry, zlej trolle ty předčíš o pořad "Na stojáka" *15* *15*
  • https://www.youtube.com/watch?v=r8N5gLheDnM&feature=youtu.be
  • ...mám dneska noční v redakci Tiscali, tak vám ukážu vy tupani. Ještě za dvacet let se budete propocení budit se spaní, když se vám bude zdát, jak jste ode mě vysokoškoláka dostávali, vy tupani. Nevíte s kým máte tu čest. Já jsem tady na Tiscali velký pán a myslitel, to víte, kdo hodně čte ten hodně zná :))) há a mám vás, dostal jsem vás
    • ... chachacha, jsi bezvadný debí*ek, jen tak dál, něco tak primitivního neznám, pako :)))
      • ... chacha tak se nám všichni smějí, když jde naše zparchantěĺá rodina nakoupit do Kauflandu.Ale moje maminka říká, že to nevadí.Taky smrdí - jak já.
  • Máme zde dnes novodobé komunisty typu ANO v čele se soudruhem.
    Stačí se podívat a zamyslet. A ČSSD ? S předklonem jen drží moc ?
    Jak říkal Marx : každému bohatství předchází krádež.
    Z politiky paušálně mi je zle.
    Madam Merkel se raději drží zpět, protože CDU je totálně out. Chybí politici typu Konrád Adenauer, Ludwig Erhard, Kurt Georg Kiesinger a Helmut Kohl.
    A doplním ještě jména z SPD a to Willy Brandt a Helmut Schmidt. Před těmito politiky smekám.
    Madam nadělila Evropě ISLÁM a totální chaos. EU je jen hříčka přemrštěně placených najatých a neschopných politiků, kteří žijí v izolovaném světě odtrženém od reality.
    • hochu kolaborat.Ty jsi zakomplexované mačo.Které se bojí mluvit venku nahlas.Tak tady mastí kraviny zpoza pařezu.PĚKNÉ je že s tím nic nemůžeš dělat.Jsi nic.Jsi obyčejný prd.
      • když mu tohle říká imbecil, který neumí ani psát
  • Komunisté dostali šanci po roce 1989 tím, že přežili. Nebyli zakázáni ani zrušeni a to i přes velmi silnou a aktivní činnost pravice. Komunisté přežili a spokojili se s místy v parlamentu. Vedení komunistů se odtrhlo od členské základny. Grebeníčkové,Filipové a ostatní se uvelebili u koryt a nechtěli poslouchat názory "zespoda". Ačkoliv věděli, že členská základna "vymírá", neudělali nic k tomu, aby se KSČM snažila o obnovu členské základny. V žádném programovém prohlášení nebyla nastíněna cesta k oslovení pracujících či mládeže. Vedení KSČM neustále apelovalo na tvrdý antikomunismus, na manipulace s historií apod. 23 roků pouze mluvili o tom, že se nemohou dostat do médií, že jim je upřen prostor k oslovení veřejnosti apod. Jenom řeči !! Měli za sebou silnou členskou základnu, ale nikdy nebyl vypracován schopný projekt, co se stranou v budoucnosti. To byla jejich prohra. Příkladem jim mohlo být hnutí ANO, které svými prohlášeními oslovilo veřejnost a ta se k nim přiklonila. Proč takovou aktivitou nehýřilo vedení ÚV KSČM. Proč jejich strana nepodala trestní oznámení na rozkradení republiky, proč o tom musel hovořit Babiš v parlamentu a ne někdo z vedení KSČM. Lidé slyší na to, že více jak polovina národa "šlape vodu". Ač by to mělo příslušet této straně, udělal to místo komunistů - miliardář.
    • KSČM je nyní jedna z nejčistějších stran od roku 1989.Nejvíce zla,podvodů a krádeží od té doby natropilo ODS spolu s TOP 09.ČSSD se změnila po zvolení předsedou této strany Sobotky,který je arogdně rádh M,byl byKse v koalici s a spojiloantní a myslí si,že jak on bude pískat,celý národ bude podle něj tančit.Kdyby volby vyhralo ANO a vstoupilo do koalice s KSČM ,podpořil bych to
    • ... no vidíš, a že sem chodí jenom póvl jako třeba kritik, bravo :)))
      • ... nedám vám pokoj.Moje zparchantělá maminka mi pořád říká nedej se synáčku.My tady všichni pod mostem jsme velcí bojovníci.
      • ... to ale byl fofr, zdegenerovanče, jen tak dál, tvé tupé hlasování je vše, co dovedeš :)))
        • to se vám debilním cikánům stává často.
          • ... nemáš na to, píšeš o sobě, mám před tebou nedostižný intelektuální náskok :)))
            • inteligenci cikánské řiti, ty debiliinteligente
  • foto ze sjezdu KSČM: *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • sjezd KSČM = *12* *12* *12* *12* *12* *12*
    • ... ano, máš IQ 6, tupče :)))
      • ... já třeba nemám žádné IQ ale to nevadí.Tak mi to říká maminka, když mně hladí po mojí hranaté hlavičce.Takovou hlavičku máme doma všichni.
        • ... primitiv primitivně opakuje své primitivní čtyři blitky, jsi poslední póvl pod sluncem :)))
          • ... ano ano a taky do primitivů nám všichni tady nadávají.Prý máme hranaté hlavy a smrdíme záchodem.Ale když nám to tak doma smrdí všechno!
  • on by to byl - kdyby strýc Ander nenazýval věci pravými jmény. Ovšem jak se začnou rozplétat letité lumpárny a penězovody tak sranda skončila.Výhoda miliardáře je, že se nemusí nikomu podřizovat a nikomu být zavázan.To třeba hnoji z ODS se mohou zbláznit, když byli odehnáni od koryta a nic nenasvědčuje návratu.A pokud dosáhl volebního úspěchu vlastními investovanými penězi není co řešit.Pak lze odpustit i Hnízdo čapí.Protože nebýt jej, tak Mirda Kalousek by byl Nejchytřejší nafurt, Hloupý Karel by plantal nadále nesrozumitelné kraviny, ale nebyl by odvolatelný ...
    • ... odumírání tvých posledních pár šedých mozkových napředuje rapidně, balíku :)))
      • josef.servit.9
        Autor nenávidí vlastní rodinu ?Bicane ty jsi b i c a n ?
      • ... jsem to ale kvalitní prasič tady na stránkách, co? Ale když se mi všichni posmívají kopou do mně a mojí zparchantělé matky tak já prostě musím ...
        • ... nemusíš o sobě psát věci, které jsou všem jasné, zdegenerovaná hromado sraček :)))
  • Nebudu se vyjadřovat. Diskuze jen dokazuje, kolik hlupáčků, kteří se považují za všeználky v této společnosti je. V tomto suverénně vede "Pražská kavárna". Měli bychom se vrátit k tomu, používat svůj vlastní rozum a nechovat se jako stádo, kde se musí říkat to, co se žádá...., či co se považuje za in. I když si myslím, že i ve stádu jsou rozumní lidé, kteří jenom nemají odvahu vyjádřit svůj vlastní názor. Je to podobně jako za "komančů", jen trochu v jiném kabátě.
    • ... jenom primitiv se nevyjadřuje jako ty, chudáku, nikomu neraď, jsi ubohá trapná nula :)))
    • Čátečně máš pravdu, ale za komančů pokud by si řekl svůj názor, tak by si šel bručet na Pankrác. Jinak komanči pomalu vymírají a není kdo by je nahradil. Je tady jeden komunistický prominent a to Babiš. Už vidím jak komunisté Babišovi znárodňují majetek to by byla sranda, komunisti znárodňují majetek komunistům.
      • To bylo i v r.1948 vím to ze zkušeností ve vlastní rodině.Bohužel vždy se najdou tzv.hrdinové.Když se jedná o peníze tak je jedno pod jakou nálepkou.Proto chceš můj hlas tak za kravinu ti ho nedám ani za koblihu.
        • ... tvá rodina z r. 1948 by se hodně styděla za tvůj ubohý pravopis a směšné žvásty :)))
          • To nepochopíš,protože absolvent pomocné školy jako ty se dnes vzteká,že by chtěl mezi zdravé děti.Je hrůza číst tady tvé výplody,když jsi již po večerce u PC .Koukám,že už i v Bohnicích jsou lidská práva pro choré mozky.To je tragické v této společnosti.Na začátku věty se píše velké písmeno a o konci nemá cenu psát.
            • ... je to můj imidž, ale to zoufalému hlupákovi jako ty nikdy nedojde, tupá trosko :)))
            • ... nečtu tě, chudáčku, tvé zdegenerované blitky si lze představit :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit