Přejít na výpis diskuzí
Konvička, Bartoš a spol. rozdmychávají vlnu nenávisti. Sveze se na ní ale někdo jiný
10.5.2016 | Jaroslav Bican
111 příspěvků
-
spíše tapetovaní toho teplometa simona máme plné zuby
-
souhlas, toho gájínkování a simonování mají všichni plné zuby
-
sklapni ty ruská buzno, ostudy jsi nám udělal až dost *10*
-
Souhlas,jestli tady někdo šíří nenávist tak to jsou tzv.redaktoři a písalkové z Tiscali.Bylo velice smutné se dívat v Blesku na lidi,kteří za to,že se můžou zadarmo nažrat a nachlastat na Ruském velvyslanectví Tak i zapomenou,že včera byli v KSČ a dnes si hrajou na pravičáky.Jmenovitě Klaus,Štech,Slováček ,Fischer člen zatajené KSČ a styděl se chudák,že tam vstoupil,Svoboda,svazák Slota -Nečas s manželkou morálka sama,Hamáček zkrátka radost pohledět,tolik křiváků tam nebylo ani v r.1948.Kdo tam byl oprávněně byl Zeman a šapito.Je to trapné,noční vlci jsou frajeři bylo to trapné a jsem rád,že větší část národa prokoukla tu havlovskou komedii.Bylo mi smutno.
-
Uvidíme u voleb.Kalousku boj se...
-
Nenávist rozpoutáváte především vy a ostatní presstit.tky, které píšou podobné články. Fuj tajbl!!! *11* *12* *11* *12*
-
svůj nick nemáš?
-
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/403094-z-postoju-zemi-visegadu-k-uprchlikum-dostavam-zachvaty-stezuje-si-asselborn.html
-
co ty vy prašivci děláte ze sebe chytráky ? tady se gájínkuje a vo tom to je *10*
-
Proč hned mluvit o nenávisti a xenofobii? Myslím, že lidé mi oprávněné obavy o erozi a postupném zániku naší kultury a morálky. Pochybuji o tom, že nemají altruisticke cítění. Určitě by jednotlivým obětem války rádi pomohli. Jsme přece lidé.
Avšak imigrace miliónů lidí s jinými hodnotami musí nutně naši společnost ovlivnit a proto především starší lidé varují. Vždyť to připomíná stěhování národů. I římská říše zanikla z původně z nevinného přijímání cizích vojáků a jejich rodin.
Pozor na falešné či omezené filantropy a spolky.
Nenalepkujme dobré úmysly jako rozdmychavace nenávisti. Vždyť mohou mít pravdu. A jedna věc mě zaráží:
Proč se nehovoří o dočasném přijímání uprchlíků a jejich návratu po skončení válek zpět do vlasti? -
Tirador to dělá z pouhé frustrovanosti ze svého zkaženého života, ve kterém mu kapitalismus narušil plány a kde jeho osobnost měla růst spolu s bolševickou vizí nesmrtelnosti Ruska a jeho dobytých satelitů *15*
-
Tiradore - tvá argumentace kulhá na obě nohy. Jen hlupák může srovnávat ČR se Švýcarskem které má rozumné občany a fungující stát. Ve Švýcarsku se proti EU brblalo vždycky ale nikdy se od EU Švýcarsko neodpoutalo. Víš proč? Právě proto že mají rozum a vědí že by je to hospodářsky těžce poškodilo. Když nebudeš členem EU tak se zhorší obchodní podmínky s EU, klesnou platy a pidi nesoběstačná země jak v ekonomice tak v oblasti obrany jako je ČR by zkrachovala.
Jinak je srandovní že ti stejní Putinovci kteří tu útočí na Ukrajinské Bandetovce tu obhajují kotlebu - nácka s hitlerovským knírkem. stačí se podívat na jeho kumpány - holé hlavy a oblečení které jasně prozrazuje že jsou to nacisté. Takže vám vůbec nejde o Banderu. Vám jde jen o to rozložit a poškodit EU a tedy i nás. Putinovci to dělají záměrně a někteří jedinci jako tirador z hloouposti či nevědomosti. -
To jsou Zemanovi kamarádi.
-
Já nic neplancu, blvoňu. Kotlebu sleduji na všech dostupných videích. I proto jsem napsal, že se "kontroluje". Nebylo tomu vždy. Ty jeho uniformy, kožené kabáty, vodca, a další indície byly a on se k nim už nehlásí. Ale je pravda, že jeho někteří poslanci se tak nekontrolují. Pusť si videa a potom mudruj.
-
to se zase autor vyznamenal! Je třeba pořád a všude připomínat, že je tady permanentní hrozba vniknutí parazitů.Parazitů kteří chtějí, abychom je nazývali uprchlíci.Minulý týden Mnichov : na náměstí a v parcích posedávají mladí muslímáci.Surfujou na mobilech, pokřikují na lidi, dělají narážky. Kdeže je někdejší čistota.Hromádky vajgů, v koutech náměstí nachcáno, mnohne smrdí hoovna.Banda vyspočívaná se zajde do lágru vyspat a najíst.A takto celé týdny.A právě abychom tady nemuseli takové parazity živit celá léta, ošetřovat je ve nemocnicích, držet na vazbě ..... je třeba se proti nim permanentně stavět!Protože jinak se ONI postaví nám.
-
co to tady planceš?Jedinou chybou pana Kotleby bylo že před volbama už v zárodku ukázal na lumpárny vládních stran.Ono je to tam jak u nás za vlády ODS.Všichni přikrádali ale nikdo nic neřešil.A najednou jsou z ODSáků hnoji všech hnojů.Ano tak jak tomu vždy bylo.Pan Kotleba ukázal prstem a pojmenoval lumpárny.A to dělá permanentně.A to je jedině dobře.Nikomu z normálních lidí nevadí nadávky kterými je častován.To už tak zloději, veřejně přichyceni dělají.
-
To,že rozdmýchávají vlnu nenávisti proti zde šestadvacet roků vládnoucím lumpům je jediné rozumné co se dá ve stávajícím kapitalistickém svinčíku rozumného dělat.
-
Já jsem já. A vždy tomu tak bylo. A to ty moc dobře víš, simone. *14*
-
No když já jsem bolševický odpad, ač jsem nikdy bolševik nebyl, tak ty jsi potom kdo? A jakou vlast máš na mysli? *16* *16* *16*
-
Politická situace na Slovensku stojí za prd. Kotlebovi někteří poslanci jsou vymaštěná paka s fašounskými sklony. Kotleba se jako takový už "kontroluje". To zatím z toho mála, co je možné sledovat.