Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Páni umělci, nevzpomínáte si, tyto špičky jste kdysi sami pomohli dostat do sedla tak čemu se divíte.
  • politika je hnus, to souhlas. ale to, že si krampol nevydělá ani na kolo mě vůbec nepřekvapuje. vždyť je trapnej... jak už dlouho je v tv nikdo není dokonalý? 10 let? možná 15. vždyť je to ubohý. ať vymyslí nějakou novou, úchvatnou show a vydělá si ten milion třeba taky.
  • Vše co zde přes dvacet roků vládne je spolek stejných darebáků.Pokud to český blb nepochopí,tak nic jiného než bídu nezaslouží.
  • Vše co zde přes dvacet roků v.Hlupák nic jiného než bídu nezaslouží.
  • krampol.....krampol...krampol..¨
    ta kurva,která za tisíce radil paroubkovi...
    ať si udělá nejdřív pořádek ve svém domě,pak v hlavě a pak v peněžence.
    kolik nezdaněných peněz od jirky furhera dostal..
  • Pan Krampol má bohužel pravdu,normálním lidem už je z toho na blití!!!
  • Jo,sic ma pravdu.Tak proc podlejza tem vsivakum z cssd?Copak je v tech radoby "demokratech" nakej rozdil?Akorat se predhanej,kdo vic beztrestne ukradne *12*
  • Jiří Krampol je herec a moderátor a svoji práci dělá celkem dobře což se o většině politiků a manažerů nedá říct.Jsou schopní,ale tak všechno rozkrást a vytunelovat.
  • Valachu, ale on si to může dovolit. Ano, paštěkujeme tu anonymně, ale i kdyby neanonymně, pomohlo by to něco ? Co by se změnilo ? Ho..no ! Psí hlas do nebe nevolá.
  • Krampol má pravdu. Krom politiků, jsou to také herci a někteří zpěváci ( rádo by umělci) třeba radní Kalousek hihihi. kteří si žijí nad poměry.
  • Nový český film : "Komediant radí"
  • Ale on se neboji ozvat.Řekl to veřejně, my tady jen držtkujeme anonymně. Ať je jaký je, nebojí se to říct.
  • ne, že bych se vším souhlasil,ale už je toho opravdu moc, premiér Nečas řekne, že jeho lidi dřou jak koně, ale to asi vůbec nemá přehled jak musí dělat "obyčejní lidé, když si chtějí udržet práci. Já musím oddělat spoustu přesčasů, sobot a nedělí za fixní plat a když se mě to nelíbí tak přeci mám na vybranou - můžu jí na pracák že? *16*
  • ... už to zkoušel ... a asi mu to došlo ... zase jeden co pomalu, ale jistě, bohužel pozdě PROKOUK *1*
  • tak běžte,pane Krampole,taky do politiky nebo dělejte manažerskou práci,na to,abyste "všechno zkurvil a posral ze všech stran" máte jistě skvělou kvalifikaci taky..... *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit