Přejít na výpis diskuzí
Kroměřížská výzva volila Krále Slunce, Zeman může být v klidu
7.9.2016 | Tomáš Chalupa
182 příspěvků
-
nebo radši zabte mně teplouše, nestíhám psát na pěti stránkách najednou, vždyť jsem jenom filcka Simon
-
-
Najdi si vlastní nick ruský teplouši a brzy zplynovaný podčlověku BTW
-
-
Horáček?
Klidně!!!
Aspoň chcípne brzo, jako Chrchla!!!
WOW !!! -
Tahle parta rádoby intelektuálů je všem už jen pro smích. *15*
-
-
My intelektuálové zase má srandu z primitivních zemanovských blbců jako jsi ty. *15* *15*
-
-
Horáček by prezidentskou funkci nezvládl. Chtěl bych ho vidět veslovat v gumovém člunu na rybníku. Na to prostě nestačí!
-
-
... dobré, mezi špínou zde jsi příjemné osvěžení, doufám, že nejsi přetvařující se špínou :)))
-
-
Poctivý neostalinista se nikdy nepřetvařuje!
-
-
... děkuji za vyjasnění, už mě nemůžeš zajímat, báťuško :)))
-
-
-
-
a epidemii na ameriku. Pravdou je, že amrdólský prezident Hussein Vobamgután se zhlédl v Adolfu Hitlerovi
-
-
To ti nevadí zkušenost, že USA zabily pomocí "tlouštíka" a "malého chlapce" více jak 300 tisíc Japonských civilistů. Výmluva zkrácení války i když byla Kvantungská armáda roprášena a nemohla se podílet na obraně Japonska. Také zničení tisíců hektarů tropického lesa defolianty Agent Orange USAF ve Vietnamu.
-
-
Právě jsem se probudila, dnes jen trošku připosraná, po dlouhé šichtě na Tiscali, jako blijec pitomec a nyní již budu prudit jako Simona. Sledujte mé duchaplné příspěvky, ať o nic nepřijdete. Ještě si musím promazat kriplkáru, to abych byla mobilní, kdybych dostala průjem a nemusela si sráti do pemrsek. Děkuji za vaší pozornost
-
-
" jako blijec pitomec",same sh~it only different smell.•■Příspěvek obsahuje zakázané slovo "sh~it". Přečtěte si pravidla diskusí.
-
-
O tom která slova jsou vhodná rozhoduje "redaktor-blokátor-tiscalátor. Jo není to tam napsáno těmi malými písmenky?
-
Spíše jsi zase jen Simoně ukradl nick ruský homosexuále Kulihrachu a spojil jsi dva různé lidi do jedné osoby. Bijec se Simonou se tu totiž často hádají.
-
-
-
!!! Už jsem našel stránky teplýho chromajzla Semjona Gayínka !!!
http://www.pnkm.cz/cs/uvod
YEAH !!! -
-
*15* *15* *15*
-
Tvůj další StBáckej pokus na diskreditaci Simony která uvedla pro tvé rusko nepříjemná
fakta. Jsi StBácká swině BTW a budeš naporcován jako každá jiná StBácká swině.
Simča tu název stránky nikdy neuvede a ty se můžeš vzteky třeba poosrat.
Naklikej si raději zase plus 6 za vteřinu ty ruskej haajzle
-
-
Článek očividně teplýmu Semjonu Gayínkovi natrhl řiť!!!
A tím tu poničil jediný výrobní prostředek, to je dobře, moc dobře!!!
YEAH !!! -
-
Puberťák Kulihrach BTW má zase poluci? *1* *2* *15*
-
-
Co pořád máš proti pánovi Kulihrachovi, je to starej pán, je mu 99 let, tak ho laskavě nech na pokoji, ty zlej trotle a podvodníku s hlasováním. To všichni vědí, že tady podvádíš s hlasováním a že si pořád měníš nicky.
-
-
-
Teploušek Semjon Gayínek je nejen tělesnej, ale i duševní mrzáček!!!
A všichni to ví a smějí se mu!!!
WOW !!! -
Nicky tu lidem kradeš jenom ty americký deebile Simone.
Komolíš si jméno a neustále podvádíš s bodováním. Na víc nemáš americký smradlavý potkane -
-
Nicky tu lidem kradeš ty ruský deebile BTW.
Simoně komolíš jméno a púodvádíš s bodováním.
Zklidni se ty ruský deebile. Nebo ti do tvého pelešince na ruské ambasádě v Praze hodím zápalnou lahev a bude z tebe usmaženej komouš. Ha ha
-