Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za ty peníze to klidně vezmu a budu mít vystaráno.
    • ... na velké peníze nemáš, balíku :)))
  • ... děkuji primitivovi, který mi pod mým jménem dělá dokonalou reklamu, to ale nepochopí :)))
    • ale no tak. Jediným primitivem široko daleko jsi ty, lopato. Smrdíš, bliješ a navíc jsi prase. Obyčejné páchnoucí prase.
      • ... nechceš doučit 21. slovo, primitive?
  • ... nečtu výblitky nejposlednějších primitivů na českém netu, bavím se raději tenisem :)))
    • sport v prasečím chlívě? Tak to se moc povedlo! To jako mezi žlabem, slámou a výkaly?
      • ... ano, jsi mnohem primitivnější, než jsem doufal, vždy tebou budu vytírat podlahu, p*čo :)))
  • https://www.novinky.cz/domaci/414096-wagnerova-horackovo-odmitnuti-kromerizske-vyzvy-je-politicky-kalkul.html
  • Já su mladá holčínka á krasavíca.
    • Ty jsi jen ruský homosexuální blbec Kuluhrach a kradeš Simoně jméno.
      • Ty tady kradeš nicky, lžeš a podvádíš s hlasováním darebáku. A nezáviď, že su krasávica z Olomoca
        • Nudíš ruskej teplej zloději jmen kulihrachu.
  • Zdravotnictví za komunistů bylo prolezlé korupci a zkratku tehdejších zdravotnických zařízení OÚNZ si lid obecný vykládal jako, „odevzdej úplatek nebo zahyneš.“ To bylo naprosto výstižné! V jisté okresní nemocnici v Jihomoravském kraji působil za komunistů jistý primář zvaný Mengele. Tomu, když pacienti nedali úplatek, řádově tak v tisících korunách, neměli moc šancí k přežití. V pražských fakultních nemocnicích bývalo zvykem dávat zřízencům, kteří převáželi pacienty, všimné 20 až 50 korun. Kdo to neudělal, měl smůlu a ve studených nemocničních chodbách čekal třeba i dvě hodiny, než ho odvezli na pokoj.

Tak to tedy ve skutečnosti vypadalo za komunistů s „bezplatnou“ zdravotní péči.
  • byly doby,kdy se na tiscali celkem rozumě diskutovalo, bohužel od té doby co tu trolují sluníčkáři, banda příznivců topky tu nadává každému kdo vysloví jiný názor něž je ten jejich je diskuse ostudou tohoto webbu.Doporučuji zrušit,
    • ano zrušit
      • ... přání otcem výblitku primitiva :))
        • takže tak to vidíš ty, z prasečího chlíva? Smrdíš až sem.
          • ... roky nemytému ubožákovi jako ty nesmrdí ani romadur po týdnu na slunci, póvle :)))
    • ... vždy mám výborný pocit, když se zde dokonale poblije svými výblitky poslední troska :)))
  • a kdo tomu věří je americká demomrdka a krade nicky jako postižený Sajmon
    • Nicky tu lidem kradeš ty ruský deebile BTW zlej trolle.
      Komolíš Simoně jméno a podvádíš s bodováním. Na víc nemáš ruský potkane
  • něco smrdí v díře,je to VeseléZvíře
    • ... nauč se psát, primitive :)))
      • ... je tady Simonka, půjdu si čmuchnout k jejím kalhotkám :)))
        • ... jo jo, jsi dokonalý debílek, z kterého nelze udělat většího, hezky blij dál, ale sám :)))
          • ... jo jo dokonalí debílek je víc než nedokonalí debílek, to je třeba si uvědomit. Děkuji za pozornost :)))
            • ... blití posledního primitiva není důvodem něco si uvědomit, ty ubohá trosko :)))
      • na rozdíl od tebe,ty tupej matkomrde,psát umím.Ty jsi ale chodil zjevně do pomocné školy s cikorkama,imbecile prasečkářskej *1*
        • ... jebu primitiva :)))
          • ... a jebati já umím, říkají mě všechna děvčata Tyrannosaurus :)))
  • stBácké homosexuální prase Semjon BTW chráněné redakcí tiscali - podvodník s hlasováním
    má přesně 30 dnů na opuštění tiscali.
    Pak bude hozen do plynu i s jeho StBáckýma fakanama

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit