Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tam uklízel, viď socko
  • vanhorne
    "nejlepší prezident v celé historii!"
    V soucasne historii Karlovarske Becherovky je o nem zminka..
  • Mě se zase líbil zrzavej Veškrna, když se válel pochcanej v kavárně Slávia v Praze, to bylo pokoukáníčko, to byla legrace, prostě super.
  • Na pana Zemana nemáte, vy havloidní tříurňáci.
  • A taky tam psali, Simon je smradlavá bukvice.
  • O STBácích bych mohl napsat román, vždyť jsme z jednoho hnízda já jsem byl u STB pod číslem "47207" vedený jako "Inženýr", třeba se Srpem jsme donášeli na všechny všechno, co jsme nevěděli, to jsme vymysleli! Ale co, práce jako práce, hlavně, že to dobře vynášelo, já se třeba díky fízlování dostal až do parlamentu za OF a tam nás takových bylo hafo!
  • víme sajmon, anonyme
  • Jégl,tobě vadí,že si Ringo jako p.ču nevybral tebe,co?
  • Nějak jste zapomněl jmenovat pomocníky estébáků, které tak pan prezident miluje, že je vyznamenává a má je za vrchol etiky. To nejsou žádné pomluvy, ale ověřitelná skutečnost! Proč se nezachoval Zeman stejně jako u Srpa, u Ošťádala, nebo Eichlera, které odmítl jmenovat profesory? Důvod byl, že prý byli agenty StB. Oba mají ale stejné rozhodnutí soudu, že je prý StB vedla ve svazcích neoprávněně. Uvažujete anonyme i v těchto dimenzích, když tak vehementně chráníte svého guru?
  • Celý svět nám závidí našeho milého Pana prezidenta Miloše Zemana, ale tůdle my si ho necháme!
  • si tak rozumnej Gayínku
  • Na russianews psali, že náš Ovar je prý populárnější než Trump, lže prý ještě více.
  • Nejlepší na našem milém panu prezidentovi Zemanovi je, že dovede vzteky rozplakat tupoblbý trio Chalupa/ Jégl / nonstop teplej Gayínek!!!

YEAH !!!
  • Jo v chlastu je Ovar nejlepší, to máte pravdu. A ve lhaní.
  • Anonyme, když vám, tiscali nesedí, zajděte jinam, třeba na diskusi Haló novin, nebo na Novinky.cz a třeba budete spokojenějším.
  • Ten svět se skládá z blízkého okolí rybníka, kde Ovar pádluje na gumě.
  • Krabsi, ať se celým štěstím z vašeho milého prezidenta nerozpustíte. Zřejmě ke štěstí toho moc nepotřebujete.
  • z gay baru teplouši a rozhlédni se
  • Můžete ten celý širý svět, který nám Zemana závidí vyjmenovat?
  • No my na Slovensku vám tého ožrana Zemana veru nezávidíme. Vopchajte si ho do riti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit