Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přéééééésně

vivat Trump

YEAH !!!
  • jestli je někdo provokatér tak je to Jégl, a ten blbeeček který to zveřejňuje.
  • někde to tu je, byl to velmi silný příběh a s romantickou tečkou, celá ČR byla dojatá
  • Normální píše takovéto kraviny Chalupa, teď tedy pan Jégl. Jeden za 18, druhý bez dvou za 20. Ale k článku - pan Srp je jasný disident, byl i zavřený. Spolupráce s Stb byla soudně vyloučená, tak jako u pana Babiše, Kanyzy, Bohdalové a mnoha dalších. Na charakteru pana premiéra mi nejvíc vadí jeho licoměrnost - Babiše na funkci ministra financí navrhne, i když v té době soud ještě běžel, u pana Srpa je najednou úzkoprsý. Prostě hledá, kde si kopnou do kotníku panu prezidentovi. No ale do času, volby budou za chvíli a premiér si bude hledat pracovní náplň. Dodnes ještě nemá rigorozní zkoušky a tak není ani JUDr ale jen Mgr. To samé bývalý ministr Diensbier. Oni jsou hoši tak přepracovaní, že ani nedotáhnou vysokou školu. Ale druhé soudit, to ano.
  • Dobré ráno.

Nemáte prosím Vás někdo odkaz na pane prezidenta Zemana kde detailně popisuje jak si poprvé zapíchal ?
    Slyšel jsem, že to byla srdcová záležitost. *3*

Děkuji
  • nejsem *9*
  • jsem tu první

JUPÍÍ
  • Co je proboha etického na té etické komisi? A na tomto pamfletu není etického už vůbec nic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit