Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • díky, chtěl by si mne vidět nahého ?

WOW !!!
  • víme sajmon, Pedro
  • a co třeba seriál ? mohl by se vysílat místo zpráv *3*
  • Pokud stála demokracie životy.. jak píšeš... tak to je neschopností lidí odpovídat za svůj život.. Kolik životů potom sebere totalita?.. snílku je potřeba říci o koho se jedná a ne papouškovat propagandistická hesla Putina a spol
  • Konečně rozumné slovo od pana BTW.
  • dearputin.com
  • Psychiatrická léčebna, oddělení fóbií a posedlostí, pododdělení pro léčení posedlostí Milošem Zemanem a Donaldem Trumpem. Chovanec Jégl právě vyblil svou denní dávku.
  • Zeman je je provokatér, ale též i poťouchlík a sociopat.
  • přééééésně, nahnat je do Jáchymovských dolů, zabavit majetky a jejich dětem zakázat studovat *10*

YEAH !!!
  • Ano, toto by měla česká televize nafilmovat. Bylo by to hezké.
  • Etickou komisi zrušit, bojovníky proti komunismu tvrdě a nekompromisně potrestat. Kolik životů již stála "demokracie"? A tito "bojovníci" mají tyto lidské oběti na svědomí.
  • přéééééésně a přitom Zeman včera krásně popsal svůj první pohlavní styk, proč se nerozebírá tento krásně romanticko-erotický příběh ?

PCHE !!!
  • Krtek řádí v Jéglově mozku.
  • Myslím, že každá rada dobrá, ale já si radši počkám na tiskovou konferenci která se týká prvního pichu našeho prezidenta.

Tam bude vše objasněno *14*
  • *1* *1* *1*
    Velice výstižné, pane Jégle. Becherovičům ovčinec se může pos*at vzteky, ale pravdu nezapře. A nemáme komunismus (zatím), aby ústřední výbor KSČ(m) určoval co je a co není pravda a když někdo říká pravdu, tak aby ho nechal zmlátit StBákama a bachařema.
    A zdejší zemafilní a rusofilní komunistická smečka se může taky pos*at vzteky.

*1* *1* *1*
  • přééééésně, mám stejné informace

PCHE !!!
  • Chci to vyprávět vnoučatům, jakého máme prezidenta kance *1* takové lásky, je to prostě milovník *1*
  • naprostou pravdu. Idioti.
  • absolutní souhlas, už jsou toho celé parlamentní listy *3*

WOW !!!
  • Potřebuješ poradit jak na to?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit