Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Navýšit výdaje ano, ale utrácet za naše. Zbrojovka, Tatra, Aero apod. Urácet na obranu. Protiraketové a protiletecké systémy, civilní obrana. Pokud budeme se všemi sousedy vycházet, spolupracovat a jednat jako rovný s rovným, nebudeme se angažovat v agresích v dalekých končinách, tak dnes nemusíme řešit IS a řešit napětí s Ruskem.
  • západ z vysoka vykálí. Už jsme to zažili několikrát. To jen pár pomatenců si myslí, že když máme Jágra, Koukalovou, mrtvýho Havla a Plzeň co vaří Japonci, tak jsme pupek světa a všem na nás děsně záleží *15*
  • Slované byli vždy mírumilovní. Obkličují Rusové svými základnami USA? Za přílepky v NATO USA pouze skrývá svoji vlastní vůli k agresím po celém světě. Přeci musí každý vidět, že bratrovražedné války vyvolaly USA včetně následující emigrace tzv. utečenců.
    • Koukam na tu soupisku, kdo tam za NATO hraje a komu je stále spíláno, ale nevidím tam španěly, portugalce, italy. Strkají tam naše kryply, jako Hitler sudeťáky ke Stalingradu za odměnu.
      Jsme to blbci, bez charakteru, cti a tradic.
  • Havla, NATO, EU a kapitalismus nám byl čert dlužen. USA - největší teroristé a imperialisté světa. A bude hůř, protože dobře už bylo.
    • Jo, socializmu či komunizmu nám je třeba, lidé si moc zpovykali, mají toaletní papír i zubní pasty (podpultovky za komančů) a nevědí roupama co by snědli. Za komančů byla přes týden u řezníka jedna konzerva paštiky a jinak prázdné háky.Kapitalizmus byl fakt čert dlužen....
      • za to teď u řezníka visí stovky štanglí salámu s 20procenty masa,zbytek piliny a mouka
  • Mám dojem a s prohlášení špiček NATO a USA,kde už se veřejně hovoří o třetí světové válce.Je to smutné a děsivé co se děje v Evropě,která se snad zbláznila,myslím tím vojenské špičky,které neví co je to světová válka,já část života prožil za druhé světové války a to se bojovalo konvenčními zbraněmi.Dnes pokud některému magorovi s NATO,která obkličuje rusáky ze všech stran prdne v bedně a zapříčiní nějaký konflikt tak se Evropo musíte loučit se životy.Já už ten svůj prožil v míru a pohodě.
  • Ona spojenkyně na obrázku by krvácela i beztoho, aby nás někdo napadl.

    Ale vážně-my už jsme totiž napadeni zevnitř, dalo by se říci skoro vlastními lidmi. To jsou ti poslanci, senátoři, ministři, kteří pracují buď ve prospěch cizí mocnosti, nebo v prospěch svůj bez ohledu na morálku, etiku, sociální cítění, zkrátka ve prospěch občanů státu.
    A to nezmiňuji různé "lobbisty" , což nejsou nic jiného než obyčejní paraziti.
    Za zmínku nestojí ani různí vyčuránci typu Bakala, Richtig, Yanoušek, Dalík, Topor apod.
    • Přečtěte si Haškovy idilky z pekla ... Hned v úvodu popisuje morálku politiků.... Nic se nezměnilo.

      Statni aparát bude o to lepší oč méně pravomocí bude mít, oc méně se míchá do života občanů a oc více dbá o to o co občan moc nemůže, například ochrana proti nepříteli zvnějšku. Když na to přijde tak kokoty uvnitř si pofackujeme sami, ale proti tankum fackama nebo pomocí ČZ75 nic nezmužeme.
  • Dějiny se bohužel opakují ! Mnichov 1938 by měl být pro nás stálým varováním.
    Arogance Francie, Německa v EU proti malým východním státům je patrná.
  • my jako malý stát máme držet se státy s nimiž máme staleté dobré zkušenosti jako V4, Rakousko a Balkán, spolu jsme bojovali proti Turkům, proti Mongolům, proti Avarům a vždy jsme přežili, NATO a jeho imperiální války nás přivedou do záhuby a s EU a jejich promigrantskou politikou do náručí ISLÁMU !

    ps- a též jsme bojovali s těmito bratrskými státy proti, nejnebezpečnějšímu nepříteli Čechů GERMÁNY !
  • USA nedrží v Evropě NATO kvůli nám, ale kvůli sobě. Spolu s oceánem je to solidní nárazníkové pásmo. Vždy se lépe válčí na cizím území, než na svém. A na tom nic nezměnily ani mezikontinentální rakety.
  • USA v NATO mají jenom jeden úkol, rozeštvat východoevropské státy proti rusku a rozpoutat válku, američani by to jenom řídili a slovani by umírali po tisících, proto ti placení zrádcové, politici, sportovci, rádoby umělci štvou proti rusku, proto pořád čteme štvavou kampań proti rusku, má to vyvolat nenávist tak jako na ukrajině, potom se to nedá zastavit a USA za vodou vydělávájí jako vždy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit