Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lůza my závidí mý velký zisky z podnikání
    • Super Kaku!
  • Je tady dole jeden příspěvek, že Tečka by mohl být přímo z redakce. Taky mně to už napadlo, že to předvádí jeden z redaktorů.
    • Je to hovádko boží z Českého brodu, který za peníze pracuje pro Tiscali. Ukázka, redakce. Sedí u toho PC non stop a blbne.
    • Bestak jsou to všecko imperialisti co nechápou že v jejich vlasním zájmu je byt komunista. Hlupaci! Ani zrno nazmar! Nazdar!
  • Nevěřta novinám protože zestřeli vrtulník umí eno náš veliký nadsoudruch Putin . Sláva a čest našemu velykánovy! A dokážeme to aji bes Tuzexů!
  • KOMUNISTI zadluzili zemi 800 MILIARDAMI!!! *11* *12*
    • Ty hlupáku.V roce 1988 náš dluh činil 22 miliard dolarů,ale současně jsme měli dost pohledávek ve světě.Vím to,protože jsem se stýkal s lidmi z PZO.Byl jsem mladej,blbej,ale poslouchal jsem dobře.
      A kolik máme dluhu a pohledávek za úžasně demokratických 25 let dnes?Pane podnikateli...
      V jakém stavu je země dnes?!

U mně demokracie prohrála.Nechte si ji.
    • A kdy ? To je mi novinka *12*
  • Poskoci západu jsou k smíchu !!Čeká je smutná doba !!
  • Blb Tečka se tady pořád neúspěšně snaží zbavit se svojí identity, protože je provařený a zesměšněný, tak by chtěl zahladit svoji nešťastnou minulost. Pokouší se vyprofilovat nového "Tečku", který má být komunista. Je to nevěrohodné a průhledné. A marné. Blb zůstane Blbem, Kozomrd Kozomrdem.
    • Už ses odhalil, zmrde tečko *1* máme tě
      • Máš h o v n o, jdi v p r d e l !!
  • Proruští separatisté a všichni rusáci,kteří jdou proti Ukrajině,včetně Putina jsou svině,šmejdi,hajzlové ap. *16* *16* *10* *10* *15* *15*
    • J v P !!
    • Ano,je to prvda svatá.
  • Tečko,přestěhuj se do té tvé země zaslíbené,rassije,kde zítra znamená pozítří, a kde skáčou rudí komunističští holubi do huby! Třeba ti dá fýrer metál za Okupaci Krymu! De-ente.
    • Ne, kdepak, moje zaslíbená země je Detroit a moji američtí přátelé.
    • Zase obracíš... Jdi v p r d e l !
    • Zase pokus. Marné, nevěrohodné. Pořád chceš profilovat svého zástupce, ty nejsi Blb, ty jsi Blbeček.
  • KOMUNISTI zlikvidovali ekonomiku - RUDE smejdy zde vyrabene uz nechteli ani v Zimbabwe!!! *11*
    • J v P !!!
  • 2.5.2014 -17,35 . "Ukrajinská armáda ve Slavjansku byla nucena ustoupit a vydat povstalcům dobyté pozice.Řada jejich příslušníků přešla na stranu proruských federalistů.Zprávu přinesla agentura Uknita. Do Slavjansku míří kolona obrněnců z Luhansku!!!
    • Putler se činí...
    • Dobrá zpráva!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit