Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano vazeny pratele za KOMUNISTU dosahovaly realne mzdy okolo pouhych 27% Zapadu!!!
    • Ty hňupe tečko nemáš ve svém chlívku ani stůl, žereš s podlahy a chodíš na latrinu ven, tak tady neoblbuj!!
    • J v P !! (budu šetřit časem)
  • Ano, pratele, je tady Bc. Jaroslav Kak (VS IQ124). Prave jsme s pritelem skoncily pozdni obed (drahe a vybrane pokrmy) a prisla chvilka zaslouzeneho odpocinku. Vite vi vubec jak to tady chodilo za rudeho teroru? To dochazelo k opakovanym hladomorum a hladem umirali statisice Cechu a Slovaku. Slusni lide jako je Bc. Jaroslav Kak (VS IQ124) nikdy nedopusti navrat rudeho moru. Socki jako vi nechteji makat a radsi natahuji ruku. A taki nebyli banany.
    • J v P !
  • Je nutno zakázat všecky keří majó divnó pravdu protože pravdu máme enom mi komunisti! Kupředu levá a potom pravá aby sme nekulhaly! Čest! Kdo nečurá s nama ten čurá proti nám!
    • Jdi v .... ! (znáš to)
  • celý život jsem nenáviděl komunisty
  • Šok v Ulici! Standa se vyspal s Monikou a Renata se to dozvěděla od Jirky! *8*
    • Dybys čtl Haló Novyny tak bys vjeďél enom pravdu!
  • Tečko, ty komunistický hnuse, tvé oslavné ódy zde na fašistu Putina a vrahy Stalina a Gottwalda jsou směšné,už jsme tě,ty bolševiku,prokoukli!
    • Nevěrohodné! Jdi v p r d e l !!!
      • Soudruzi nenadávejte si protože tahneme za jeden špagát!
  • Ano uš je tady ten názor nás komunistů aby ste zakázali tečku! Já to plně potporuju protože on píše věci ze kerýma nesouhlasíme mi komunisti a je potřeba ho zakázat! Zakašte píšničkářům spívat Oni jsou nebespeční a nečtou Haló Noviny! Čest soudruzi. Teť sem to tem kapitalistom dál co?
    • Stále stejné... Jdi v p r d e l !!
  • Chce to tvrdý zásah ze strany Ukrajiny. S rusákama se musí tvrdě, jinak se rozlezou jako vši všude-KV.
    • Jdi v p r d e l !!
  • Právě spolu s Jarkem Nohavicou píšeme náš nový singl proti ruské okupaci.
    • Přehrajte si ho na latríně.
    • Ty taky!
  • Ano vazeny pratele dnes jsem navstivil luxusni (=drahou) zubni klinyku na beleni zubu!!! Samozrejme Bc. Jaroslav K. neni umasteny SOCKOMUNISTA z cernozlutymy zuby a pivnim panderem naopak dnes pece o svuj esteticky vzhled patri k dulezitym znakum USPESNYCH osobnosti!!! Fitko zdrava strava beh a ruzne sportovni aktivivty stejne jako kvalitni kosmetika a doplnky jsou nutnosti pro ty kdo chterji neco znamenat (jako napr. Bc. Jaroslav K.)!!! *5*
    • Jen jestli jste si nezapomnel vymenit ty podelany trenky, s tim hnedym flekem vzadu, co jste mel minule na sobe NT
      • *1* *1* *1*
    • 100% souhlas! Nikdy bych si nic nezačala se sockou, je mi z nich zle! *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit