Přejít na výpis diskuzí
Krvavé žně na Ukrajině přinesly mrtvé na obou stranách. Obama s Merkelovou odsoudili Rusko
2.5.2014 | Lucie Hyblerová
477 příspěvků
-
celá "ukrajinská krize" je jeden obrovský podvod, dávno dopředu naplánovaný a bohužel nevyvíjející se dle naplánovaného scénáře CIA , kdy touto dobou už měla být na Krymu po vyhnání rusů posádka amerického námořnictva, ( výběrové řízení na rekonstrukci budov v Sevastopolu vypsalo námořnictvo USA s předstihem již v 2013 ). Dění na Ukrajině se vymklo kontrole přisluhujících zemí EU a "hysterická" protiruská kampaň je snaha udělat z nouze ctnost. Bohužel tentokrát asi nebude platit pravidlo, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou, a Obamův pokřik ze zámoří se stává trapně nepřesvědčivým. A u nás máme zpět co jsme tu měli , jen ten vítr nevane z Moskvy ale z Washingtonu. Dokonce i za "kremelské" totality se objevovaly v médiích narážky a vtípky na onen diktát, nyní, v dokonalé demokracii, si nikdo ani mrknutím oka netroufne vyjádřit jiný názor než ten"správný". Holt z jedné totality do ještě hlubší.
-
Některé diskuzní"názory",svědčí o mentální labilitě prostých lidiček,ale i o tom je internet,který dává možnost všem HOMO SAPIENS.
-
Ty hlupáku.V roce 1988 náš dluh činil 22 miliard dolarů,ale současně jsme měli dost pohledávek ve světě.Vím to,protože jsem se stýkal s lidmi z PZO.Byl jsem mladej,blbej,ale poslouchal jsem dobře.
A kolik máme dluhu a pohledávek za úžasně demokratických 25 let dnes?Pane podnikateli...
V jakém stavu je země dnes?!
U mně demokracie prohrála.Nechte si ji. -
Babral Obama a Fuhrer v sukních Merkelová mohou leda držet zobáky. Všechno začalo
jejich EU pučem v Kyjevě který bez voleb dosadil k moci prozápadní vládu.
Až poté došlo k nepokojům k nimž oběti samozřejmě patří. Krev na rukou má Západ.
Kyjev v současné době nemá řádně zvoleného prezidenta ani vládu - tu hrstku pučistů
není podle zákna nikdo nucen poslouchat.
Krize na Ukrajině začala doslova přes noc v době kdy Rusko bylo zaneprázdněno Olympiádou.
Putin do ní nacpal hodně peněz což mělo prospět propagaci jeho země - Západní puč
tuto snahu zničil a na Rusko které pouze reagovalo svedl veškerou odpovědnost. -
Mam dojem ,ze TECKA je dusevne postizeny a zrejme nedostava dostatek tlumicich leku.
-
"Rusko vyslalo bandy kriminálníků na Ukrajinu a náhle zjišťuje, že tato směsice se může vymknout jeho kontrole," komentoval situaci francouzský vyslanec při OSN Gérard Araud.
Tady je vidět, jak daleko mají někteří Evropané k pochopení, jak to dělá Rusko. Samozřejmě, že je to organizované, odzačátku do konce. Všechna ta demagogie Ruska slouží ke zpochybňování a oblbování těch, kteří nemají s Ruskem dlouhou zkušenost. Chytají se na to většinou mladí a hloupí. -
Kam ho mám přivézt a jaké jsou záruky ? *7*
-
Jak se kdo chová:
Záběry zajatého pilota sestřeleného vrtulníku, který je ostřeloval ukazují, že se mu čistě lidsky snaží pomoci a ošetřit ho.
Záběry na zajaté mladíky pro pouhé podezření, že stříleli na vrtulník i s párem pistolek ukazují jednání Kyjevských útočníků- drátem svázané ruce za zády, pytel na hlavách a vlykání evidentně týraných. Přesná kopie sonderkomanda ukraine (Ukrajinců za Hitlera), kteří vraždili v Babim Jaru takovým způsobem, že to vysoce překonávalo praktiky SS. Je vidět, že to mají stále v krvy. -
rozdíl mezi ukrajinským jazykem a ruským jazykem je jako mezi čecháčtinou a moravštinou,
( protože spisovnou češtinou mluví skutečně jen málo lidí) , ale přitom jsme z jednoho hnízda. Největší rozkol dělají ti, kteří absolutně nerozumí slovanské duši. a to jsou dnes ti, kteří vlastní bohatství poloviny zeměkoule a chtějí víc a kterým je osud jednoho národa zcela u (_!_), hlavně , že jejich banky mají zisky, a pro své zisky jsou schopni klidně vyhladit celé národy a prezident USA již dávno není představitel demokracie, ale pouze loutka v rukou těch, kteří mu zaplatili kampaň a od kterého se čeká, že bude plnit jejich rozkazy a bude se snažit ovládnout celý svět, aby bohatství celé planety patřilo vybraným 380 rodinám na této planetě, jak je již dokázáno. -
A kdy ? To je mi novinka *12*
-
"Jde o porušení poválečného uspořádání Evropy," řekla Merkelová.
Nepatřila po válce Ukrajina k Rusku? -
Další tupý blb a volič TOP 09 a ODS... ach jo *10*
-
Milá Evo,myslím,že absolutně neznáte mapu a stojím si zatím,že Putin je ten poslední,komu šlo opravdu o krev. A říkám to s plnou odpovědností a to přesto,že moji předci jsou Volynští Češi. Stalin byl svině,ale Bandera se nechoval k menšinám po příchodu nacistů o nic lépe. Vlastizrádce a krveprolévač vlatní krve je horší,jak třídní nepřítel. A to byl nejen Bandera,lae je i nyní nový samozvaný Ukrajinský prezident a premiér. Demokracie neexistuje,je to jen mýtus. V první řadě jde každému jen o vlastní prospěch a o prachy ! *10*
-
V Oděse nám "demokraticky upalují lidi" a ČT se nám snaží namluvit, že to je válka Ruska. Tak ten stan a hotel odpůrců Kyjevských usurpátorů moci asi zapálilo Rusko a ne Pravý sektor. aorálek s panem moderátorem skutečně perlí. Za dnešní kroupy může určitě taky Rusko.
-
Tak v Oděse 38 mrtvých při požáru budovy, kterou zapálil Pravý Sektor a do které se ukryli proruští. Pravý Sektor napadal i ty, kteří se chtěli z budovy zachránit.
Tak co vy na to, zdejší užiteční idioti pravdolásky??? Může za to Putin jak jinak, že?
Běžte se už vycpat.
*11* -
Ten blb tečka , kterému chybí totálně šedá kůra mozková prostě není schopen pochopit, že nejpočetnější skupina je nestraníků a od sametovky uplynulo hodně vody a to co bylo tehdy na náměstích, kdy si lidi nechali vymývat mozečky , dělat ze sebe blbečky a ovečky je nenávratně pryč.
-
Dneska se mi nelíbí, že venku prší. Jistě za to může Rusko a já mu vyhlásím sankci, že ke mě Putin nesmí přijet. Rozlobený přítel Zaorálka, Dinsbiera, Sobotky a ochrápaného dementa Karl.
-
Hmm, ty putinovy lži jsou čím dál tím blbější a blbější. Už ani není třeba je vyvracet, on se ten blbeček vždycky do týdne vyvrátí sám *1* *1* *1*. Ta KGB asi nebyla nic moc *12* .
-
Zdejším provokaterům došel dech - každého odpůrce Západního puče který se nenechá
oblbnout propogandou která vše svádí na Rusko označují za komunistu.
Jejich jediným argumentem je že za komunistů občas nebyl toaletní papír - dneska ho máme
hromadu to je pravda. Zato pro lidi není práce - bez práce nejsou peníze - a bez
vydělaných peněz člověk nežije ale jen přežívá. Pro řadu zdejších lidí jsou dnes dovolená
lázně a lékařská péče nedostupné - za komunistů si jich užíval každý.
USA se přiznala že platila lidi na Ukrajině ve snaze svrhnout řádně zvoleného prezidenta.
Porušení mezinárodního práva a státní terorismus jako bejk. Kyjev nemá vládu ani prezidenta pouze nikým nevolený prozápadní spolek který si uzurpuje moc. -
Merkelová se vrátí domů, dostane vypeskováno od německých korporací a bude klid. *2*
Tyto politické tanečky nelze brát vážně. Od počátku krize na Ukrajine se politici USA a EU ukazují jako naprostí pitomci. Rusko nehne ani prstem a stále řvou o zavádění dalších sankcí a udržují hysterii. Znáte to. Pes který štěká nekouše. *3*
Myslím že Obama má teď obrovské starosti hlavně doma. Vyčkejme času a ono to vyplave na povrch. Nebude to trvat moc dlouho. *5*