Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Par hlupaku se vzdycky najde. Vlada nemuze jit proti vedeni bloku, kam stat patri. Vzpomente na "normalizacni" schvalovani okupace 68. Blabolo o "zbytku sveta" je pouze vase lez. *1* *1* *1*
  • Ano mi komunisti totovšecko odsuzujeme. Objál bych tě soudruhu a políbil! Jenom v Haló Novinách je pravda a protože je imperialisti nečtó tak si mislijó že só Sověti fašisti. Ale to je jejich omyl protože Sověti só komunisti a to je daleko lepší neš fašizmus! Gdo stójí na chodníku nemilije Sověckó republiku!
  • Odsuzujeme západní politiku a její vměšování se do vnitřních záležitosti Ukrajiny .
  • Zrudni planovaci NWO zrejme nastoupili ke generalnimu utoku na lidstvo. Je to patrne z totalniho utoku proti rodine (viz nemravna sexualni pseudovychova ve skolkach v EU), z globalniho utoku proti mravnim hodnotam krestanstvi (pomoci globani propagandy nahodnych osobnich pochybeni krestanu dezinterpretovanych protikrestansky), utokum na Rusko (napr. prostrednictvim podplaceneho puce na Ukrajine) atd.

Povinnosti kazdeho rodice je v zajmu nasich deti proti temto zlocincum bojovat vsemi dostupnymi prostredky.
  • před SSSR Ukrajina jako stát neexistovala ale je od vás moc hezké, jak si vážíte SSSR a jeho územních opatření *2*
  • to je možná vaše zbožné přání, ale není to tak, jsem běžný člověk a já a pokud vím i všichni s nimiž jsem o tom mluvila, si myslí, že agresorem je západ. Převážný zbytek světa si to myslí taky - Čína, Indie, jižní Amerika.... jen NATO si to nemyslí.Nejen komunisté dobře vědí, že v Rusku je stejný zločinný kapitalismus jako třeba u nás, ale současně vědí, že Rusko chtějí v budoucnu napadnout, chtějí mu ukrást zdroje a proto dělají to, co dělají, Ani doma nemají dokonalou podporu, zkrátka tak dlouho lhali, až už jim to zase tak moc lidí nevěří
  • Kolik bude muset umřít lidí, aby si Putler poléčil své mindráky?
  • Rudá je barva naše komunistická. Rudá je barva krve!
  • Chapu, ze kdyz nemuzete najit proti skutecnosti zadne vecne argumenty, nezbyva vam, nez zvanit. *1* *1* *1*
  • Fakta nezmenite ani zvasty o imaginarnich "teckach". *1* *1* *1*
  • můžete sám na sebe jako Slovana plivat jak chcete, není to v dějinách poprvé, i npor., Lukáš sděloval Švejkovi diskrétně - já jsem taky Čech...
  • ono je to přesně obráceně, stejně jako s neuváženou podporou muslimských bojovníků v Afganistánu (protiruských), jako s toutéž podporou lybijských protivládních bojůvek ... USA a západ přivedli na svět neklid, vraždy, neštěstí, protože ty své chráněnce neumějí zvládnout, pokoušejí se o totéž na Ukrajině, je to jen e jen jejich vina, Rusko dělá co mlže, aby zabránilo válce ale pokud k ní dojde, ustojí ji
  • Běžní lidé, jak říkáš, si myslí, že Rusko je fašistický agresor. To si myslí i naše vláda a převážný zbytek světa. Nemyslí si to pouze fanatičští komunisté, kteří nemohou pochopit,že v Rusku žádný komunismus už není ale mafiánský kapitalismus *1*
  • Merkelová s Obamou typičtí představitelé fašistické diktátury , nežádoucí ve světě !
  • Zapadu nezbyva, nez ve lzich pokracovat. I kdyz uz prasklo, ze utok proti Ukrajine je stal 5 mld dolaru a prokazalo se, ze vrazdy na obou stranach pomoci 'sniperu' objednal Zapad, nezbyva jim, nez svoje zlociny svalovat na Rusko. tato 'technologie goebbelsovskych lzi' odpovida faktu, ze EU zalozili byvali nacisticti zlocinci a nacisticky odkaz kolonizace Evropy i sveta v ni zije dodnes... *16* *16* *16*
  • V SSSR byly dány jasně hranice jednotlivých států,tak to ,držko,nepřekrucuj!
  • no vidíš to aleši,to je fakt.
    vždyt jim endéráky dali amíci.
    na to je písemná dohoda o uspořádání. *1*
  • české pohraníčí nikdy nebylo součástí Německa, zatímco východ Ukrajiny a jih nebyl nikdy součástí ukrajinského státu, protože ten nikdy neexistoval - tak to je ten rozdíl
  • a vy jste jak protestoval, když naše expediční armáda jela vlítnout do jiných zemí jako součást agresivních vojsk? ono, co nechceš aby jiní dělali tobě, nedělej ty jim
  • Merkelová s Obamou jsou vážně drzí, řídí se heslem . drzé čelo lepší než poplužní dvůr, nejen že změnili poválečné uspořádání Evropy už sjednocením Německa, rozbitím Jugoslávie a rozbitím SSSR, ale teď se drze tváří jako lilium a kritizují Rusko, které velmi přesně pojmenovalo, kdo za vše mlže. Krize tam trvá týdny, měsíce, ale ti dva manipulátoři se chovají, jako bychom si už nevzpomínali, jak jejich emisaři jezdili podporovat protivládní bojůvky na Majdan. Co si o nás asi myslí, o nás, běžných lidech, že s námi mohou mávat jak chtějí?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit