Přejít na výpis diskuzí
Krvavé žně na Ukrajině přinesly mrtvé na obou stranách. Obama s Merkelovou odsoudili Rusko
2.5.2014 | Lucie Hyblerová
477 příspěvků
-
Ano vazeny pratele prave jsem dojedl svou bohatou snidani -prava italska sunka vejce parmasan a cerstva zelenina!!! Ted si naleju sklenicku dobreho piti a zapalim luxusni Davidoff na co nejvic padlych KOMUNISTU-RUSAKU!!! *5*
-
hezký nápad, oni tam žijí nejméně tak dlouho jako Ukrajinci, tím se tedy od Sudeťáků dost liší - nemyslíte? i vy žijete jen proto, že jejich předci tady zemřeli.
-
Lžeš jako každý pravičácký nacista *10*
-
A za co? Já nikomu nicky nekradu hnoji!
-
xyz Pokud to co píšeš myslíš vážnětak už jsem pro tebe zajistil místo v Bohnické léčebně.
-
Jediný druh argumentu, kterému rozumí každý rus. 9 mm. A poslat je domů do Moskvy jako sudeťáky do Německa.
-
Lžeš, jako každý komunista!
-
Nahlásil jsem te.
-
Nahlásil jsem tě!
-
Příklad totálního idiota s třemi účty.
-
Ježíšmarjá, kdo je soudný tohle ví a vola k tomu nepřesvědčíš a zdá se volů je víc. Jinak by to už dávno bylo zrealizované. Podvodníka s odlučným jako premiéra, herečku jako mimistra obrany, magora jako ministra zahraničí. To může trpět jen blb, absolutní blb.
-
Náš veliký vůdce nadsoudruch Putin jim tem Ukrajincom šak eště ukáže. Uš jim zestřelíl vrtulmíky a eště má aji v záloze atomovky! Mi se nadáme! Je s nama KLDR a aji všichni soudruzi Muslimové! A eště aji zbyde čas na Mandelinku Bramborovou. A aš bude na celém světě Komunizmus tak nás soudruch Putin naučí dójit kozla protože je jediný gdo to umí. A obejdeme se aji bes Banánů a Tuzexů protože nám stačijó Mandarynky! Čest soudruzi! A čteme enom Haló Novina protože je čte aji soudruch Putin!
-
Je nejvyšší čas, abychom okamžitě odešli z NATO a EU, zavřeli hranice směrem na západ a pak na Polsko a vyhlásili neutralitu ! Sobotka, Zaorálek, Stropnický, Babiš i Zeman by si měli sami před zrcadlem nafackovat, že nás chtějí všechny poslat pod drn ! Máme na to tipuji tak cca. max. 2-3 měsíce. Pokud to nestihneme, budeme muset začít kopat hroby a vyrábět rakve pro české vojáky bojující za americké imperialisty na Ukrajinsko-Ruské frontě! A už si všichni uvědomte, že tohle není po tom průseru v Oděse a ve Slavjansku fakt prd.. .e l ! *16* Lidi, uvědomte si to konečně, tady nejde o nějakou Ukrajinu, ale pouze o suroviny a prachy !!!
-
Dejme tomu, ale ty "nuly" někdo volí. Ty "nuly" někdo prosazuje. To je třeba si uvědomit. Stále se ptám, jestli je větší gauner ten na hoře, nebo jeho volič. A dle vývoje v našem švejkolandu si myslím, že zejména volič. Ať už svou pasivitou, tak svým názorem a informovaností.
-
Hlupáků je pár, myslíte? Zajeďte si do Prahy a zeptejte se. Každý druhý řekne že je Putin fašista a "chudák" Bandera seděl do roku 44 v nacistickém lágru. Druhá polovina se stydí přiznat, že to není pravda, ale spíše názor nemá. Nedělejte si zase takové iluze o "prozíravosti" našich Švejků. Ostatně je to vidět i na volbách, co jsou za kryply ti obyvatelé absurdistánu.
-
Táhni do hajzlu. ty Hitlerovo sračko.
-
Ty jsi ale hňup,viď ! *1*
-
lidi je jako sracek,tak o nic nejde
-
Hňupe, nauč se dějiny? Na základě jaké historie se ocitli Němci v Sudetech, které ale nikdy nebyly historicky Německé? Tak se to douč!!! A nehledě na to, neslyšel jsem nikdy o tom, že by třeba Ukrajina chtěla vrátit dobrovolně Volyň Slovensku, natož Česku. Moji předci se musí ve Volyni nyní v hrobě obracet ,protože si nejsem vědom toho,že by se Bandera po příchodu fašistů k nim choval o mnoho líp, než před válkou Stalin *16*
-
Ty se chceš také podílet na supertunelu církevních prostitucí?