Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O ty prachy tutově nepřijdeš!
  • vy vymaštěnci, Tečka vás zajímá,co, ale že na Ukrajině umírají lidé díky tomu ruskému fašistovi Putinovi, to vás nebere? Jste tečky všichni, tupci jedni *16*
  • Uš sem mu poslá mejl aby to nepřeháněl že ho imperialisti poznajó. Ale on ten soudruch je horlyvý ale myslý to dobře soudruhu. Tak mu to promiň soudruhu! Čest!
  • Bestak jsou to všecko imperialisti co nechápou že v jejich vlasním zájmu je byt komunista. Hlupaci! Ani zrno nazmar! Nazdar!
  • tečka tady opět nezklamal a zaplevelil diskuzi , ale proti fašounům je zde toto
    http://www.youtube.com/watch?v=dH4KuCZOTF8
  • Dám 3000,- € tomu, kdo mi přiveze (nejlépe v kleci) ukázat komunistu s IQ alespoň osmdesát. Pozor!!! Není to fór, podmínkou ovšem je absolvování testu. Jsem přesvědčen, že o své poctivě vydělané peníze nepřijdu.
  • lůza my závidí mý velký zisky z podnikání
  • Je tady dole jeden příspěvek, že Tečka by mohl být přímo z redakce. Taky mně to už napadlo, že to předvádí jeden z redaktorů.
  • Putler se činí...
  • Pardon,od Amíků !!
  • Nevěřta novinám protože zestřeli vrtulník umí eno náš veliký nadsoudruch Putin . Sláva a čest našemu velykánovy! A dokážeme to aji bes Tuzexů!
  • J v P !!
  • KOMUNISTI zadluzili zemi 800 MILIARDAMI!!! *11* *12*
  • *1* *1* *1*
  • Přehrajte si ho na latríně.
  • Poskoci západu jsou k smíchu !!Čeká je smutná doba !!
  • Máš h o v n o, jdi v p r d e l !!
  • Ano,je to prvda svatá.
  • Zase obracíš... Jdi v p r d e l !
  • Zase pokus. Marné, nevěrohodné. Pořád chceš profilovat svého zástupce, ty nejsi Blb, ty jsi Blbeček.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit