Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • celý život jsem nenáviděl komunisty
  • Šok v Ulici! Standa se vyspal s Monikou a Renata se to dozvěděla od Jirky! *8*
  • Nevěrohodné! Jdi v p r d e l !!!
  • Ty taky!
  • A co taky čekat od sovětů, že?
  • Jdi v p r d e l !!
  • Tečko, ty komunistický hnuse, tvé oslavné ódy zde na fašistu Putina a vrahy Stalina a Gottwalda jsou směšné,už jsme tě,ty bolševiku,prokoukli!
  • Ano uš je tady ten názor nás komunistů aby ste zakázali tečku! Já to plně potporuju protože on píše věci ze kerýma nesouhlasíme mi komunisti a je potřeba ho zakázat! Zakašte píšničkářům spívat Oni jsou nebespeční a nečtou Haló Noviny! Čest soudruzi. Teť sem to tem kapitalistom dál co?
  • Chce to tvrdý zásah ze strany Ukrajiny. S rusákama se musí tvrdě, jinak se rozlezou jako vši všude-KV.
  • Právě spolu s Jarkem Nohavicou píšeme náš nový singl proti ruské okupaci.
  • Ano vazeny pratele dnes jsem navstivil luxusni (=drahou) zubni klinyku na beleni zubu!!! Samozrejme Bc. Jaroslav K. neni umasteny SOCKOMUNISTA z cernozlutymy zuby a pivnim panderem naopak dnes pece o svuj esteticky vzhled patri k dulezitym znakum USPESNYCH osobnosti!!! Fitko zdrava strava beh a ruzne sportovni aktivivty stejne jako kvalitni kosmetika a doplnky jsou nutnosti pro ty kdo chterji neco znamenat (jako napr. Bc. Jaroslav K.)!!! *5*
  • Ano je to imperialista mi komunisti by sme se ale nemněly snižovat k udávání jak to dělajó oni! Čest soudruhu a rát bych tě po našem objal a dál soudruškou pusu! Čest!
  • je přímo z redakce, kdo ví..... To přidávání a ubírání bodů tomu nasvědčuje.
  • Určitě to dokázal náš nejvěčí nadsoudruch Putin! Gdo jiný by to dokázá zestřelit? On má na to škole! Čest soudruhovi Putinovi a vedení našé rodné strany! A dokážeme to aji bes Banánů!
  • Ve Slavjansku a Kramotorsku patrně otrávili zdroje pitné vody a rozptýlili nad městy nějaký otravný plyn!Lidé zvrací a masově vyhledávají lékařskou pomoc.

http://putnik1.livejournal.com/3094763.html#comments
  • A stolice byla???
  • Konečně alespoň jeden inteligentní názor.
  • Tečka je placený profesionální provokatér, tak ho nikdo nebude zakazovat. Kolikrát to tady už opakuju, copak máte duté hlavy? S Tečkou se můžete vypořádát snadno sami, buď ho absolutně ignorovat, nebo si z něj dělat srandu. V žádném případě se nepouštějte do seriózní argumentace. Protože je to provokatér a primitiv.
  • Ja bych ho tu nechal. Alespon je tu nejaka sranda a 2/3 prispevku pise on.
  • Raketoplan Columbia : posatka hlasi NIC NEVIDIME.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit