Přejít na výpis diskuzí
Krvavé žně na Ukrajině přinesly mrtvé na obou stranách. Obama s Merkelovou odsoudili Rusko
2.5.2014 | Lucie Hyblerová
477 příspěvků
-
Podle nezávislých médií se jedná o dva sundané Mi-24, u jednoho z nich pilot dokázal na místě dosednout tak, že to posádka přežila. A jeden poškozený Mi-8, který ale dokázal odletět a pak přistát. Pak už ukrajinci přestali nad Slavjanskem létat.
-
Ukrajinské Mi-24 a Mi-8 nejsou vybaveny pokročilejší technikou, jsou v podstatě rádi, že jim to vůbec létá, natož střílí. Sundat to, nepotřebujete žádnou superzbraň, navíc ještě v případě že letí nízko malou rychlostí.
-
Nezištně je ukradli buď z dodávek amerických Stringerů na Ukrajinu. Nebo jinak na to stačí klasická 14,5 mm z Ukrajinských transporterů BRDM. Brokovnicí flákněte KF.
-
Opakování zpráv?NEBO už jsou TO OD RÁNA 4x vrtulníky *1* *1*
-
zištně zbraně dodala Moskva
-
EU nemá impotentně čekat, až Rusko něco udělá, má už okamžitě vyhlásit ekonomické sankce,rusáků to bude bolet daleko více než EU. Ten kremelský skřet lže jako když tiskne, vyzbrojuje separatisty a tvrdí vždy opak *16*
-
Oni ti to budou vysvětlovat, vrtulník sestřelíš i puškou, taliban v Afganistanu už sestřelil Amíkům stovky helikoptér.
-
Mě by moc zajímalo. jak a čím ty dva vrtulníky ti "lidoví bojovníci" sestřelili ? Protože 1) sestřelit (letící) vrtulnk není až tak jednoduché, 2) na to musí být vhodná zbraň, 3) odkud stříleli (ze střechy paneláku ?). Brokovnicí nebo prakem ze země to jde těžko. Odkud pocházejí kvalitní zbraně v rukou tzv. separatistů ergo kdo jim je "nezištně" dodal ?
-
Ti vlastenci těm fašistům dávaj zabrat jen co je pravda.
-
Je dobře že je sestřelili. Přece se nenechají "humanitárně bombardovat" nebo ostřelovat.
-
Kdopak asi ty vrtulníky sestrelil?Nebo napred pristály a pak se "sestrelili"?Ze se nemluví o osazenstvu.Ne ne,to ješte na Putina neplatí,myslím že jsou velmi dobre informováni.Co se
týce tzv.pozorovatelù v nem.TV bylo prohlášeno že do toho ùseku nikdo nabyl zaslán,Kyjev
ovšem tvrdí že ano.Tak jak? -
Píšeš opravdu o popřevratové vládě, že?
-
Myslíš ruský binec = Majdan, že? A ukazovat rusun = dodržovat zákony a pořádek? Za to bys měl hned víc bodů doplnit tato vysvětlení!
-
USA jako obvykle nepřipustí referendum,to by se jim potom obtížně lhalo.USA nakonec tu horu mrtvol prosadí za každou cenu,Merkeová za všemožnou podporu tomu zločinu dostane nejméně železný kříž i s ratolestma a občané EU si vystrašeně utáhnou opasky a nebudou mít peníze na předražený plyn a benzin.Vše totiž budou EU nadále zajišťovat Američani,ovšem za daleko větší ceny !
-
Dobrej klip!! *3* *3*
-
A pan Havel ti sebral rozum, takže jsi na tom dost špatně, to je vidět.
-
To bude facek tomu cikánovi, taky mu jich pár vrazím.
-
Tečka, až si někdo dá práci a tebe si vyčíhá, tak to bude facek!!!
-
Tak to tem Rusum bez ukazat taky. Realita by byla takova, ze by se poscal a posr. strachy, jen co by byli na dohled. Tluchubo.
-
Měť tu takého Putina nebyli bysme tam kde sme v perdeli.