Přejít na výpis diskuzí
Krvavé žně na Ukrajině přinesly mrtvé na obou stranách. Obama s Merkelovou odsoudili Rusko
2.5.2014 | Lucie Hyblerová
477 příspěvků
-
Nekeří sódruzi komunisti tady nekolikrát omylem použily můj nick ale jim to omluvím protože dyby to udělál imperialista tak by to byla zlodějina. Ale imperialista umí mně enom v noci házet přes plot Mandelinku Bramborovou do erteplí. Ale doletí veliký soudruch vůdce Putin na tryskáču vlasní výroby Iljušin a všecku Mandelinku Zlikviduje jak ty Ukrajince! Čest!
-
Národní garda, rozumějte najatí zabijáci, určená k dozoru armádních jednotek, aby zůstali za všech okolností na "správné" straně. Tomu se říkalo "určený k postřelování vlastních řad zezadu", aby někoho nenapadlo, že do civilistů střílet nebude. Ještě chybí aby vybrali pár civilistů a hnali je před tankama. Zkušenosti s tím už mají.
P.S. Snad konečně donutí Putina, aby jim tu Ukrajinu "přepadl", že? -
Amíkům s USRAELE nastačilo 11. září a dvojčata, jsou nepoučtielní. Je třeba jim ukázat jak vypadá válka také na jejich kontinentě, u nich doma. Pořád to zatím prováděli v Evropě i po celém světě, nyní je šance, aby si to užili také doma, takový Vietnam nebo Koreu, či Sýrii a Blízký východ, Ukrajinu a Kosovo. Je načase.
-
Nevím nevím soudruhu a neprozradíls teť nejaké tajemství?
-
Oleksandr Turčynov. a tady řádící tečka-NOT mají otce se stejné organizace
Турчинов - сын рядового рабочего батальона нацистской армии. Хайль Гитлер, Украина! -
Putine vlítni tam a udělej pořádek. Američany vyžeň za moře ať si válku připravují na svém kontinentě. A bude v Evropě klid.
-
Já jsem jediný poctivý a slušný komunista na této planetě a řeknu vám, jak se věci mají: Soudruh Putin chce válku a na Ukrajině jsou nasazeni ruští fašističtí provokatéři, aby rozeštvali Rusy a Ukrajince, kteří ještě do nedávna (do Putina) spolu bez problémů docela dobře žili.
-
Měli ho nakopnout, že by ten nácek tečka odletěl až do té fašistické Ukrajiny mezi své.
-
Nijak jinak se tečko už neznač - ten nick sedí - šmejd, to jsi opravdu ty na stoprocent.
-
Sódruzi proč používáte ten můj nick? Šak je tolik možností a vy si vezmete zrovna můj. Ukradnite zase nejakému kapitalistovi a né mně! Díky soudruzi a Čest!
-
A co to bylo v Kyjevě na majdanu - CIA ta byla snad ukrajinská ? RUsové jsou u svých hranic, zatímco USA tisíce km daleko od těch svých.
-
Zlodějů je plný svět, kapitalismus téměř nic jiného ve velkém neprodukuje.
-
Budó utíkat do němec tam je podpořijó.
-
Už je ženó fašóny ti už nemajó vrtulníky dva jim zestřelili.
-
Co to znamená pro tebe druhá strana? Je to Putinova fašistická okupační armáda bez označení která operuje na Ukrajině?
-
Já bych mu délaji tři protože dělá našé straně enom ostudu. Ale mí sme strana uš demogratická tak ho nevyhodíme ale odejde sám! Čest soudruhu a dekuju za udání toho lumpa já uš to zařídím. Čest soudruhu! A zvládneme to aji bes Banánů soudruzi!
-
Za komunistů jsem seděl za nakradených 800 tisíc ale Havel mi dal amnestii a tak jsem se mohl konečně seberealizovat v gigakrádežích ze státního a dnes je ze mě rentiér v Monaku .
Takové ovce jako tečka , NOT atd to za mě ještě s radostí ty 2 biliony dluhů ČR zaplatí. Není nad pravicové blbce, co nám tu skvělou ODS , Topku , US-Deu, ODU , Lidovce, KDU atd . stále volili, abychom mohli non stop dojit ze státního vemene a ještě s justičním jištěním. -
komunisti do basy! nebo ještě lépe pod zem *5*
-
Vidíš vidíš?A to je právě to co se nikdy nestane.Si budeě koledovat tak dlouho až se zhoupneš.Na rozkvetlém stromku.A dlouho dlouho.Jen tak pro obveselení okolí.
-
Málo měli mu vypálit aspoň dvě.