Kypr svou blokádou sankcí proti Bělorusku škodí sám sobě
-
😁
Zapomněl jsi si dát palec nahoru...
-
Rusko a Bělorusko?Hmm
-
Ale sleduji...
Občan pouze citoval... což bylo svým způsobem k tématu...
-
Tady někdo nesleduje vlákno že. Prvně se ptejte Občana proč to zmiňuje.A pak mne proč na to reaguji. Ale to by chtělo nejprve číst.
-
Tak mi vysvětlete, co má Kypr a Bělorusko = téma diskuse - společného s Palackým do kterého se zde navážíš...
-
Psssst 😯......to se nesmí říkat, to je zpochybňování oficiální verze o údajném šíření demogracyje a šíření "poplašných zpráv a konspiračních teorií"
-
Já píšu k tématu jen vy nic.
-
Napiš zase něco duchaplného a hned si dej palec nahoru...
-
No nevzdělanost Palackého se tím jen potvrdila a vaše taky.
-
A že už tenkrát měl Palacký pravdu, co? 😀
-
Tady ten blázen své plky spamuje na každém zpravodajském serveru
-
Ano i na vás
-
Kecy jak Palacký.
-
Tak když na Kypru sídlí většina bohatých Běloruských firem
-
Co má pisatel mysli, dobití nebo dobytí Moskvy?
-
Eurokolchozníci se nechají od Osmánů vydírat a jsou naprosto neschopní jakékoliv společné akce. EUzrádci mají jiné starosti, řešit gender terorismus, eko fanatismus a přerozdělování krimigrantů, na řecko a kypr kašlou, protože mají z osmána nahnáno. Je načase tu EU pakárnu rozpustit, nebo alespoň dosadit do čela někoho vhodnějšího, než zrádné sluníčkové neo-marxisty.
JINAK CZEXIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví... to se u nás vědělo už v 19.století.
-
Co historie pamatuje o dobití Moskvy tak nemusím ani uvádět vědí všichní .To už za SSSR
Solženicin /tehdy důstojník arnády SSSR / uvedl,že v případě napadení je nutno udělat
průliv mezi Kanadou a Mexikem ! To je situace,kdy bude odpálena jaderná nálož několka km.
no a tím vznikne vlna,která ten průliv udělá !Protože napadení Ruska pomocí NATA bez souhlasu USA
je nemožné a tak Rusko v případě napadení útočí i na USA dokonce Putin uvedl,že je to zařízeno
tak,že v případě zničení velení Ruska jsou nastaveny /jestliže se nebude hlásit gen. štáb
tak začnou automaticky odpalovat všechny rakety jak na ponorkách tak i ostaních silech.
No a to by byl konec civilizace !!!
-
Samozřejmě souhlasím,že o moc ale jsou to peníze !!!
-
Kde jste byl Vy upsaný hrdino, když se zavírali na spoustu let lidi v Katalánsko? Nebo zvracíte výhradně na východ?