Lidé s postižením se nechali využít Okamurovou SPD, říká aktivista
-
Být postižený na těle je celoživotní trauma. Ale je to nic proti postižení na duchu, jako v tomto případě. Kombinace onou postižení často vytvoří kreaturu.
-
-
NEJHORŠÍ JE DOPROVOD POSTIŽENÝCH - OKRÁDÁ JE,KRADE,CHLASTÁ,NAPADÁ,URÁŽÍ ,JE VULGÁRNÍ..........NAPŘÍKLAD JEHOVA SEKTA,VOZÍČKÁŘI A DEMENTNÍ KLIENTI S KROMĚŘÍŽE A TA JEJCH DOZORYNĚ V ČERNÝCH BRÝLÍCH,ŽIDOVKA S BRNA, SE SVITOU 15 FAKANŮ .........NEBO HODONÍN U KUNŠTÁTU.
-
-
je mne jasné že jeden ksindl chce nahradit druhého ksindla,zažila jsem něco co se nedá ani vypovědět jak chlap na vozíku srazil malé děcko a jěšte se rozlítil na matku děcka,měla jsem chut toho zmetka pokrouceného odtlačit pod nakladák...
Krása nebo Chlouba pán buch ví co dělá a komu.......................
-
No jsem už dost starej,neměl bych se do něčeho plést ale pana Krásu nemohu ani cejtit.Mám od dětství stejnou chorobu jako on ale při jednom jeho vystoupení v Janskych Lázních,v malém kulturním sále,jsem se málem neudrže a srazi ho z podia.
-
Evidentně lidé s postižením mají víc rozumu než kdejakej sluníčkovej rádoby intelektuál😎
-
-
Sluníčkáři by měli vzít lopaty a už konečně alespon jednou za život udělat něco hodnotného.Jen magor se nechá ovlivnit kýmkoliv a čímkoliv.Bohužel je spousta lidí bez názoru a jen papouškují myšlenky jiných a tváří se důležitě-pitomci.
-
-
SLUNÍČA NEJSOU MODRÉ KOŠILE. JEN LEMPLI.
-
-
-
no Krása je v politice známé jméno,vozíčkář,to souhlasí,ale ksicht je jiný,tenhle Krása vypadá jako syn toho Krásy z 90.let.To je furt ten samej?
-
-
Xist jiný být musí, podle popisu pod obrázkem je to Karel Chlouba, aktivista na způsob těch ostatních.
-
-
Varuj se postižených. Někdo říká jako přísloví a já to doplňuji ..VARUJ SE JEJICH DOPROVODŮ|".