Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky mi domů nechodily letáky. Existuje pro to jednoduché řešení. Stačí se na aktuální letáky dívat na internetu, třeba zde.
  • ZRUšiŤ LEtáky vogo,akurát zasvinujete planétu, prej Lidl kresťany vogo majitél chodí na omšu, modli se vogo ale za Lidla tučnej ziskačo
  • Ty si myslíš, že vyretušovaná fotka v letáku mi zabrání drandit na koloběžce...?

    Ale asi to myslíš jinak...
  • vlezl jsi a spolehlivě jsi se zabydlel v rektálu té Blbky z Berlína. Ale ona tam nebude nafurt. Němci nebudou věčně snášet verbež, která do nich najíždí náklaďáky a při tom parazituje na systému. Omrzí je to. A pak po našem vzoru uplatní právo kolektivní viny. Vyfičí mohamadáni, Blbka z Berlína i ty Lidle. O co?
  • abys měla za pár let kde jezdit na té koloběžce, hňupe
  • Opět se dělá (už nekolik dní) z prdu kulička...

    Po pravdě - je mi šumák nějak upravené foto na letáku...
  • Já nechodím nakupovat do Lidlu a ty jejich řecké, severokorejské či jihoafrické a podobné týdny mě nezajímají. Pisatel zjevně uvízl svým uvažováním v době zavádění rudého fašismu alias komunismu u nás a nepřekročil naše hranice. Anebo je za to placen.
  • dnes ani nemusíte křižovat, ovčanům stačí islámský terorismus, hlavně že jsou sorošíky v kapse, že pane press-tute *8* *1*
  • Ruská propaganda pro ty méně soudné a nesamostatné. Nestojí za komentář.
  • Mimo téma ale stojí za přečtení - http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/zpravy/cm-kdyz-znicil-socialismus-zapad-odhodil-masku-obhajce-lidskych-prav/
  • Lidl měl problémy, už když u nás začínal, tehdy s nějakým nepovoleným kácením stromů.

    Občas u něj taky nakupuju, v rámci taktiky "vyzobávání", něco tady, jiné věci o pár set metrů vedle, ženská má přehled, kde je co výhodně.

    Lidl mazaně zabodoval s tím, jak v poslední době oznámil, že přidal zaměstnancům, jak je to v reálu ale nevím, na práci v SM nemám koule.
  • Západ je gauner jak prase. Já si letos několik potravin údajně řeckých koupil. Všude je napsáno, že to vyrobila řecká firma v Řecku. Ač ještě vloni tam bylo na některých výrobcích malým písmem vždy někde napsáno, že to je vyrobené v Německu a Němci a Lidl se chlubili a parazitovali na řeckých výrobcích vyrobených v Německu.To jsem teda NEKOUPIL. Tak to pak teda letos Lidl řeckým výrobcům vnutil, co tam na obalu musí být, asi by to jinak u nich neobjednal. Jde opět o vydírání Řecka Západem a vnucování svého zparazitovaného Západu do nezkaženého Řecka??? Tfuj tajbl Lidle a Západe !!!!!!!! *12* *12* *12*
  • Tento článek je hlavní téma 3 dny ? Prosím fa Tiscali, aby se nad sebou a svými zaměstnanci zamyslela.
  • Obyčejní Evropané tohlůe samozřejmě nechtějí, ale elity ano, rozpor mezi názory elit a obyčejných lidí bude narůstat až to přejde v krvavou revoluci.

    http://www.epshark.cz/clanek/116/evropska-masova-migrace-lidri-versus-verejnost
  • mate pravdu ale ono se jaksi poradne nevi kdo je majitel, skryva se ,vetsinou je inkognito reznik z Holandska a poradne chamtivy.
  • http://www.hlavnespravy.sk/ostre-zrazky-medzi-utecencami-v-registracnom-centra-na-greckom-ostrove-dovod-pokus-troch-iracanov-o-znasilnenie-19-rocneho-chlapca/1124898

    *5*
  • Nechápu čemu se divíte. Lidl vlastní Němečtí muslimové a ti žádné kříže nechtějí. Proto je tam půlměsíc. Na sprostou aroganci Lidlu odpovězte tak, že tam nebudete chodit. Proč byste chodili k obchodníkovi, který si vás neváží?
  • Je to ostuda a neuvěřitelné pohrdání svou kulturní s náboženskou identitou.Být Řeckem jako takovým,okamžitě podám na obchodní řetězec Lidl žalobu za znehodnocení Řeckých kulturních památek.
  • už slaví výsledky. Pěkně jej tady někde u nás na provozovně okřížkovali na dveře a vyfotili na net. Pak někdo už začal přimalovávat na letáky křížky.Přímo na prodejně. A v sousedním Polsku už se na malém městě lidi dohodli na postupném bojkotování jeho potravin. Ať se popere jeden týden s přetlakem vajec, další třeba s přebytkem čerstvého mléka. Pokud se chtějí tihle DDRoni zavděčit do Berlína, tady budou už napořád v opovržení a posměchu. A tak to má být.
  • Milý Moravane, já samozřejmě volím toho a to, co považuji za nejvhodnější. Nikomu nic nevnucuji, pouze vyjadřuji své názory, snažím se je zdůvodnit, tak aby se k nim mohl připojit každý kdo akceptuje mé důvody. Neomezuji nikomu jeho právo volit jinak než já, samozřejmě se všemi důsledky, které by si měl každý před svou volbou uvědomit.
    Jistě nechci a ani chtít nemohu, aby někdo jiný platil mé účty, účel té věty jsem nepochopil. Také nevím kdo je to "my"..
    TGM byl samozřejmě jednou z největších osobností, pocházel z chudé rodiny a jeho matka mluvila německy a jen bídnou češtinou nebo snad moravštinou, chceš-li. Narodil se v Hodoníně, takže snad byl Moravan, ale přesnější by bylo říkat o něm, že to byl občan Rakouské monarchie, ale jeho význam tuto oblast přesahuje. Je jistě pochopitelné a chvályhodné, že měl blízký vztah k místu svého narození. O tom co je to moravská otázka lze diskutovat. Samozřejmě lidé na jižní Moravě mají svůj svéráz tak jako všude jinde. A ten kulturní svéráz by měl být zachován. Mám na Moravě hodně přátel a vůči Moravanům jako takovým nemám žádné výhrady. Je samozřejmě otázkou, jestli namísto krajského zřízení nemělo být obnoveno tradiční zemské zřízení a rozdělení na zemi Českou, Moravskou a Slezskou. Ale to by byla věc odborné diskuse a myslím, že to není zrovna ta nejaktuálnější věc.

    Nepoužívám termín "Sudetský Němec", to nebyli totiž žádní Němci, ale německy mluvící obyvatelé Zemí Koruny České, později německy mluvící Čechoslováci. Tak jako např. ve Švýcarsku lidé mluví německy, francouzsky, italsky a rétorománsky, ale všichni jsou Švýcaři. Já jsem se narodil v Čechách, moje mateřština je čeština. Německy jsem se naučil a není pro mne problém pohovořit si jako s krajany s lidmi v Německu, kteří sami nebo nyní spíš už jejich předci pocházejí z Čech nebo z Moravy.
    Ten dodatek "nás nech být čím jsme" jsem nepochopil. Stejně tak nevím proč mne oslovuješ "Sajmone", když se tak nejmenuji. Ale to není podstatné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit