-
Jo a máslo tam stálo 28Kč na naše. Češi jim to asi dotují.
-
Přidá mi to v posledních dobách nějak zvrácené. Minulý rok tam prezentují černochy a teď vymažou kříže. Příště už tam budou mešity.
V sobotu jsem byl se známou která byla za dcerou (někde Diesedorf) týdně jsou tam 2x demonstrace proti imigrantům i se tam střílelo. Utíkala se schovat. Tu o tom ani zmínka. Jen jak je ta kra.. Merkelová a Němci opěvují. Hov.. všechno se nám tu snaží překrucovat. DEFENESTRACI... a potápět.
Ty kříže nebyli vymazány jen v ČR, ale i jiných státech. -
já například bojkotuju Penny.....přece nebudu nakupovat "hezkyčesky" když jsem na Moravě.
-
BOJKOT, bojkot a zase bojkot.A ne jen řeckého zboží, ale Lidlu jako takového.
Žádám a prosím spotřebitele v Lídlu nekupujte ani když zlevní !!!!! -
Leniví aitˇáci, kdyby našli jiný obrázek, nic by se nedělo.
-
Jasně, stručně a výstižně: Ve vedení Lidlu musí být doopravdy neskutečná hovada, když tuhletu zhovadilost (vyretušování křížů) připustí!!!
-
že se smaže v obchodě z obalu kříž z řeckého kostela, to má kdekdo hysterický záchvat a vyvolá to málem mezinárodní konflikt. Že se ale v tomto státě maže celý jeden národ, nikomu to nevadí a nikdo si nestěžuje. Do roku 1949 bylo Československo tvořeno třemi zeměmi a národy. Země Česká, Moravskoslezská a Slovenská. Komunisté formálně tento systém zrušili a Moravu zahrnuli pod označení "Čechy" Abrakadabra simsalabim a jako mávnutím kouzelného proutku zmizel několikamilionový Moravský národ. Nyní chodíme po hypermarketech kde nakupujeme "hezkyčesky" cestujeme po "českých" městech Ostrava Brno Olomouc turisté poznávají "české" hory Beskydy v televizi, jsou stupidní pořady typu "co nato Češi" a u sčítání lidu jsme pro jistotu úplně vymazali kolonku národnost protože byly protesty že tam kromě České národnosti byly vytištěny národnosti snad i Rumunů ale na Moravskou se jaksi opět "zapomnělo". A tak se tváříme že Morava a Moravané prý "neexistují" ovšem dostaneme hysterický záchvat když někdo vymaže kříž z řeckého kostela. Podivný režim a podivná logika v čem žijem. Opravdu si často připadám v tomto státě s jeho veřejnými reprezentanty jako v léčebně duševně chorých...... *7*
-
by měl prodávat pokud možno nezávadné potraviny a neměl by se podílet na převýchově obyvatelstva. Různých politruků je kolem nás i bez Lidlu dost.
-
Lidla není třeba křižovat, stačí jen nechodit tam nakupovat. Také jsem tam chodil nakupovat. Když se ale ukázalo, že prodává prošlé a dokonce zkažené potraviny, začal jsem chodit do jiných supermarketů, je jich tady dost.