Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Liško ty zelené hovádko,vem si pár čmoudů domu a pak kecej.
  • Proč by taky dělali, když jim takovíhle Liškové cpou příspěvky "horem-dolem". *6* *7* *9*
  • Cikáni se musí naučit si vyrábět jenom tolik potomků,kolik dokáží svojí prací uživit.To,že se pasovali do role velkovýrobců svých potomků,které musí většinová společnost dobře živit,bude rychle končit.Bída se řítí i na většinovou společnost .S tím také nechuť většinové společnosti,potomky cikánů dobře živit.
  • každý národ má svoji charakteristiku,když řeknu,že seveřané jsou většinou bloňdáci,francouzi dobří milenci a italové temperamentní,je to všeobecně známo a nikdo to nepovažuje za xenofobii,taktéž je charakteristikou,že romové nechtějí pracovat,co je na tom xenobobní,vždyť to jasně dokazuje statistika!!
  • Liško vem je do své strany, vyhraj volby aby jsi ještě více mohl mrzačit tuto zemi
  • Pro pořádek, aby si každý uvědomil kam směřujeme posílám kratičkou úvahu. V současné době je u nás v naší slavné České republice cikánů okolo 7-800 000 tisíc. co to znamená. cca. 1/12. Počítejte dál. Každý prům. čech má 1,4 dítětě. Což znamená, že češi vymírají!! Potřebný koeficient k zachování společnosti je 2,6. Každá průměrná romka má 7-8 dětí. Rodit začínají už kolem 14 roku věku. Mezitím někdo zemře, nenarodí se jenom ženy atd. Ale prostým výpočtem dojdeme k přibližně přesnému číslu, že za 30-35 let nás bude 1:1 Já se toho možná dožiju, ale je mi líto našich dětí, protože při představě, že za 35-40 let tu bude romská vláda a my je budeme muset poslouchat je naprosto šílené! Je jen na nás co s tím uděláme teď, protože pokud budeme strkat hlavu do písku a dělat že se nic neděje, tak tohle přesně se za pár let stane!
  • Chce se jen zviditelnit, chrapúň. Může si podat ruce s Kocábem a z lásky k CD ROM se Strana zelených přejmenuje na Stranu hnědou, nebo černou, podle libosti. Předseda bude Kocáb, místopředseda Liška, pokladník Koloman a Dežo. Text písničky Kdo to byl, kdo to byl, cikán černý cikán se staně hymnou, skupina Pražský výběr provede novelizaci hymny podle platných zákonů a nařízení a slovo cikán bude nahrazeno slovem gadžo *1*
  • Zase další blb kerej si nevidí do huby
  • Ježíš to je vul,dotahuje biomasu.
  • Stačí škody keré "pan" Liška způsobuje národnímu hospodářství. Teď se rozhodl navíc očerňovat české lidi. Naštěstí s tím volební body nezíská, gauner jeden.
  • Liška upadnete v propadlišti jako cikánomilec Kocáb.Jen se snažíte zviditelnit,ale ty vaše kecy nikoho nezajímají.
  • Vážený pane Liško, až budou Romové znát své povinnosti vůči společnosti stejně tak dobře jako znají svá práva, nebude xenofobie v naší zemi žádným problémem. Ale protože je přiživován rasizmus líbivými politiky tím, že vyplácí sociální dávky lidem kteří si to evidentně nezaslouží protože se nikdy ani nepokusili pracovat a také zastánci lidských práv kteří nás poučují o lidských právech Romů, vychovali jste z nejednoho slušného a řádně pracujícího člověka xenofoba, nebo ještě hůř fašistu.
  • Vsadím se , že jakmile začnou Romové poctivě pracovat/nebo, kdyby se stal zázrak a přišli by s tím, že si svoje dávky odpracují/tak okamžitě ustanou veškeré vášně.Vybízím p.Lišku, aby v tomto směru tvrdě zapracoval, jinak jsou to jen a pouze předvolební kecy.
  • Ani za komárů se neměli lépe než dnes.Tolik prachu co dnes dostávají vživotě nikde jinde nedostanou a výsledek zase nic.Zmařená investice je jistější vklad než to strkat do cigošů,kteří ví že pro to numusí nic udělat.Proto si za svoji mzdu nemůžu nic pořádného koupit ,protože musím živit tudle pakáž včetně senátorů,poslanců atd.Proč má němec na stejné pozici 2,5x vyšší plat než já při stejné náplni práce odpovědnosti atd.Protože neživí parazity!!!Jak mi chce tohle ten zelený mozek vyvrátit.
  • Být Liškou tak mám strach že mne lidé ukamenují za to, že jsem jim zdražil EE v době ,kdy není kde brát .Asi mu lobisté kolem solárek platí velkou ochranu jinak by už skončil někde ve škarpě.Kde bere tu odvahu se ještě ukazovat.Co se týče Klause má pravdu.
  • Liška je vskutku "liška podšitá", vyčůraný až-až. Když jako "Bečko" byl ministrem ve vládě, neudělal nic v otázce, kterou teď kritizuje. Tacoví podrazáci potom v rámco zviditelnění si objednají redaktora a křičí "z plná plic" a chlistají jedovatou slinu kolem sebe. Je dobře, že on i jeho strana odešly do světa zapomenutí a tímto "pokecem" s redaktorem se na tom nic nemění a tam zůstanou již navěky. Opravdu nula od nuly pojde, proto "liškovce" není zapotřebí. Jsou jenom škodná.
  • Takový prospěchář jako pan Liška, za kterým není vidět žádná užitečná práce, jen snaha jak se zalíbit Bruselu, se otírá o hlavu státu, který na rozdíl od něho, vidí svět reálně. Takoví pacholci jako Liška chodí do Bruselu žalovat a potom se nedivme, že nás tam špatně hodnotí. Je to také msta za to, že si v určitých věcech dovolujeme jim odporovat. Maďaři jsou na tom podobně. Protože chtějí problémy řešit po svém, už jim Brusel vyhrožuje. Jak si může pan Liška, či Kocáb dovolit říci, že mají Romové stejné podmínky jako ostatní. Jak je možné, že cikánské děti dostávají ve školách všechno zdarma, dostávají zdarma také svačiny a obědy a naše děti se ptají, proč my si to musíme platit. Místo populistických keců těchto romských ochránců ať chodí mezi ně a nutí je, aby posílali své děti do škol a sami ať dělají veřejně prospěšné práce, protože by mělo stále platit, že "bez práce nejsou koláče".
  • Liška je asi na drogách nebo nehorázně chlastá.
  • Maji svych cikanu dost.Cikan parazituje a krade vsude,ma-li k tomu prilezitost. *12*
  • A proč ty cikány nikde nechtějí? Anglie je nepřijímá, Kanada nám zavedla víza a Sarkózy je vrací odkud přišli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit