Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Romům se neměří jiným metrem? Tak proč dostávají jejich děti vybavené aktovky do školy a neromské děti ne? Proč se romským dětem proplácejí učebnice a pomůcky, výlety a školy v přírodě jen na základě potvrzení ze školy a neromským dětem ne? Zajímalo by mě, jestli to všichni ti neromští vykřikovači za Romská práva myslí vážně, nebo tím jen sbírají politické body, protože se to líbí našim bruselským bratrům. Myslím si, že celá společnost by byla spokojená, kdyby se podařilo naše Romy motivovat, aby žili spořádaně, posílali děti do školy a sem tam šli i někam pracovat. Ale proč je nutné nás nutit, abychom věřili tomu, co není pravda? Že se šmahem všichni změní, když je podpoříme. Nezmění a celá staletí to potvrzují. Jak sami říkají: Krev je krev. Krev není voda.
    • Pravda je trosku jina-v Bruselu moc dobre vedi(a v cele zapadni Evrope),co jsou cikani za parazitickou sebranku.Tak se jim hodi do kramu kazda politicka kreatura,ktera udela vse,aby cikani zustali na uzemi CR,popripadne jinych zemi,kde se tito potkani zavratne premnozili.
      NIKDE O CIKANY NESTOJI!
  • Další parazit snažící se budovat karieru na cikánech.Trapné!
    • stejně jako Dělnická strana nebo fašouni...
  • Nevěřil jsem,že Liška je takový bezcharakterní prospěchář,který pro podporu kariery udělá cokoli!Dobře ví jakou pakáž podporuje, a to jen aby se zalíbil bruselské byrokracii! *12*
  • A proč ty cikány nikde nechtějí? Anglie je nepřijímá, Kanada nám zavedla víza a Sarkózy je vrací odkud přišli.
    • Maji svych cikanu dost.Cikan parazituje a krade vsude,ma-li k tomu prilezitost. *12*
  • Jasný důkaz, že Liška je vlastně kříženec vola a sv*ně. Nevidí si do huby a hned zapomíná. Na co nikdy ovšem nezapomene je plivnout na Klause a vyprsit svoje a všech zelenejch sviní rádoby zásluhy. Je málo lidí ze kterých mi je na blití, ale on vede.
  • Nechci být sprostý, ale Liška, Kocáb jsou srá.i!!!Proč je asi nemáme rádi?Protože zneužívají státní peníze a z nás slušných lidí si dělají prdel.Nepracují, kradou a pokud je chytí, tak řvou, že to je rasismus.Bohužel, svět se v pr.el obrátil!!!
  • Takový prospěchář jako pan Liška, za kterým není vidět žádná užitečná práce, jen snaha jak se zalíbit Bruselu, se otírá o hlavu státu, který na rozdíl od něho, vidí svět reálně. Takoví pacholci jako Liška chodí do Bruselu žalovat a potom se nedivme, že nás tam špatně hodnotí. Je to také msta za to, že si v určitých věcech dovolujeme jim odporovat. Maďaři jsou na tom podobně. Protože chtějí problémy řešit po svém, už jim Brusel vyhrožuje. Jak si může pan Liška, či Kocáb dovolit říci, že mají Romové stejné podmínky jako ostatní. Jak je možné, že cikánské děti dostávají ve školách všechno zdarma, dostávají zdarma také svačiny a obědy a naše děti se ptají, proč my si to musíme platit. Místo populistických keců těchto romských ochránců ať chodí mezi ně a nutí je, aby posílali své děti do škol a sami ať dělají veřejně prospěšné práce, protože by mělo stále platit, že "bez práce nejsou koláče".
  • Liško zalez do nory *1*
  • Liska pouze sbira hlasy,je pred volbama a Kocab byl za tuto zbytecnou stranu.Cikani mu muzou par hlasu dodat volovi!
  • Liška je vskutku "liška podšitá", vyčůraný až-až. Když jako "Bečko" byl ministrem ve vládě, neudělal nic v otázce, kterou teď kritizuje. Tacoví podrazáci potom v rámco zviditelnění si objednají redaktora a křičí "z plná plic" a chlistají jedovatou slinu kolem sebe. Je dobře, že on i jeho strana odešly do světa zapomenutí a tímto "pokecem" s redaktorem se na tom nic nemění a tam zůstanou již navěky. Opravdu nula od nuly pojde, proto "liškovce" není zapotřebí. Jsou jenom škodná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit