Přejít na výpis diskuzí
Liška: Romové to mají těžké. I prezident přiživuje xenofobní vášně
26.2.2012 | Michal Polák
45 příspěvků
-
Von nejni vůl, von je "korunovanej"... *2* *2* *2* *7*
-
-
Pacičko, nechci zpochybňovat tvůj bystrý úsudek. jen by mě zajímalo kdože nejni vůl, ale je "korunovanej". Jsou tady dva: jedním je Liška, o němž je článek a druhý je Klaus, jehož Liška označuje za antisemitu. *1*
-
-
Petre,ja Ti odpovim za nej-Liska je korunovanej vul! *3*
-
-
-
On ještě žije?
-
Kde ten "lišák" jenom běhal...?! Zase se chce zviditelňovat....
-
Liška upadnete v propadlišti jako cikánomilec Kocáb.Jen se snažíte zviditelnit,ale ty vaše kecy nikoho nezajímají.
-
Být Liškou tak mám strach že mne lidé ukamenují za to, že jsem jim zdražil EE v době ,kdy není kde brát .Asi mu lobisté kolem solárek platí velkou ochranu jinak by už skončil někde ve škarpě.Kde bere tu odvahu se ještě ukazovat.Co se týče Klause má pravdu.
-
Ani za komárů se neměli lépe než dnes.Tolik prachu co dnes dostávají vživotě nikde jinde nedostanou a výsledek zase nic.Zmařená investice je jistější vklad než to strkat do cigošů,kteří ví že pro to numusí nic udělat.Proto si za svoji mzdu nemůžu nic pořádného koupit ,protože musím živit tudle pakáž včetně senátorů,poslanců atd.Proč má němec na stejné pozici 2,5x vyšší plat než já při stejné náplni práce odpovědnosti atd.Protože neživí parazity!!!Jak mi chce tohle ten zelený mozek vyvrátit.
-
Liško vem je do své strany, vyhraj volby aby jsi ještě více mohl mrzačit tuto zemi
-
Proč by taky dělali, když jim takovíhle Liškové cpou příspěvky "horem-dolem". *6* *7* *9*
-
Liško ty zelené hovádko,vem si pár čmoudů domu a pak kecej.
-
I.... of The Year!