Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "naštaná občanka"? Nebo z drog už zpitomnělá c...a?
  • Nejhorší je vystavování Kalouskovic mordy to čt shodilo na úroveň TV nova
  • "Hrdina Putin"? Z které popelnice to vylezlo?
  • ČT nejen sestátnit, ale hlavně vyházet veškeré osazenstvo ČT 24 a ČT sport i za cenu zrušení stanice na nějakou dobu, než se najdou noví slušní zaměstnanci. Ta banda darebáků si z nás dělá špumprnágle za naše peníze a lžou nám bezostyšně tak, jak nikdo před nimi; Josefa Goeblse, Emanuela Moravce a všechny komunisty nevyjímaje, snad jediný Václav Havel se jim vyrovnal !!!
  • Aha, a oni Moravané nemluví česky? No pravda, někteří mluvijó hantecem nebo po našemu.
  • Világoš
  • Orbánův projev vše objasňuje co je EU zač ! *11*
  • EU nefunguje! Když někdo založí nějakou unii tak se počítá že v ní budou stejné pracovní práva,stejné peníze,stejné podmínky k životu,společná obrana hranic.Nic z toho EU nemá a mít nikdy nebude.Je na čase to zrušit.
  • Země co má gule.Celej balkán by měl postavit plot ať si to Turecko nechá doma.a hlavně nikdy nedovolit vstup Turecka do EU
  • Moravané kterým je neustále podsouváno že se mají cítit jako jacísí "Češi" podle norem Prahy. Když se podíváme jaké kreatury od dob pomasarykovských tady vládnou a do jakých pr...elí nás zatáhly musí nám být stydno. Dokud se z Moravy dalo ždímat uhlí a plyn ze zásobníků a ropa na jihu to bylo super. Ale jak se mají vracet Moravě vyždímané peníze do rekonstrukce a rekultivace, to je řevu. Stav EU kontra Česká republika je jen zrcadlem stavu Čechy kontra Morava. Aneb jak v malém tak ve velkém. Jak nahoře, tak dole.....
  • Proč je nám stále podsouváno, že se máme cítit jako jakýsi unifikovaný euroobčan podle norem Bruselu? Podívám-li se, jaké kreatury dnes v EU vládnou, je mně spíš stydno, než abych cítil hrdost, že jsem občanem EU. Rozhodně se, jako občan EU, nechci hrbit před Turkem a nechci ustupovat islámským kolonizátorům. EU je v současnosti schnilá, zasmrádlá brambora, do které si může kopnout kterýkoli stát světa. Tak na co mám být hrdý? A mimochodem, ty vaše dotace, kterými tak stále argumentujete, si můžete strčit někam. Cyklostezek a aquaparků tu máme již dost.
  • EU je jen dobré pro země na západ od nás. Cpou nám sem ty jejich zmetky za velké peníze a dusí nás jejich podnikatelé nízkými platy. Obyčejných 90% lidí z toho vůbec nic nemá, jen větší a nesmyslnou buzeraci díky jejich hloupostem!
  • To jsi se naštval/la o 10 let později než bylo potřeba a občanka, to je v úvozovkách. ČT a ČR by měly informovat OBJEKTIVNĚ a ne dle příkazů nějakého Šapiráka, podroušené noční sovy nebo dokonce Práglkavclu. O objektivitě těchto dvou "institucí" svědčí složení sebranky, které dávají nejvíce prostoru ke štvaní. A neodpustím si to - servilitě moderátorů ČT.
  • Když se skováváš za zkomolené vulgarismy neznamená, že nejsi sprosťák a HULVÁT.
  • EU je založena na tradici agresí na východ. A když VŽDY dostali na frak od Rusů, tak ukáží ostatním slovanům zač je toho loket. USA vytvořily tažení na východ cestou NATO, Bruselských a Berlínských se vůbec neliší od tažení Napoleona, třetí říše, jen je prosazováno ekonomicky, vojensky a degenerací obyvatel Evropy za vydatné pomoci vlastních vlád.
  • Mám hodně přátel, na rozdíl od tebe nejsem prodejná dewka, jsem vlastenec a nekouřím trávu.
  • Glemente ještě dovětek : žádný plán se nikdy zcela naplnit nepodařilo. Jsem přesvědčen, že ani Makak skrze Frau Merkel svůj úkol islamizace Evropy nesplní. To bude jen dobře a ještě lépe bude následně vyhnat všechny vlastizrádce z republiky. Národ povstane.
  • že nemáš co ztratit mě nepřekvapuje, většina lidí má přátele, rodiny, blízké.. tebou vytvořená imaginární rodina bolševických nicků má pouze nulovou hodnotu, včetně tebe..

no každopádně ti přeji hodně štěstí při vyhlížení ruských tanků *15*
  • Asi se dočkáš a to brzy, na rozdíl od tebe nemám co ztratit. Modlím se každý večer, aby to přišlo. Znám amrdolskou taktiku tzv. zdržování. To ale není zdržování, to je vyčkávání, kdy odumřou bojovníci a zůstanou šusterky s vypláchnutým a zdegenerovaným mozkem ala kharl von sarajt. Amrdol je posera, proto je ta volba prezidensta v SS tak dramatická, když to dostane ten Tramp, amrdol se stáhne za velkou louži, je to divadlo. Nicméně by se měl národ sjednotit alespoň k zamezení ataku osmana. Pravda, nemusíš souhlasit.
  • *14* ich liebe dich zlej troll

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit