Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Eu nefunguje zrusit
  • zlej trolle, nemám strach že ty by jsi někdy zvedl zadek od klávesnice *15*
  • Nepleť si mě se sestrou
  • Slumíčkáři brzy uslyšíte Husitský chorál "Ktoš jsú boží bojovníci..." a nakopeme vám zadel, potáhnete s čmoudama do země zaslíbené. Národ povstane, již dlouho jste prudili jako menšina
  • zlejBTWtrolle kam na ty kapitalistické nicky chodíš ??
  • Omyl i mezinárodní právo uznává institut jednostranného vyhlášení neutrality, jistě s ohledem k okolnostem. Když bude národ jednotný (což je otázkou), tak podmínky pro tzv. barevnou revoluci nebudou naplněny. V takovém případě nepotřebujeme bratrskou pomoc od Putilína ani humanitární bombardování od Makaka. Čest tvojí praci sluníčko !
  • Tak tak, a Putilín nám rád poskytne bratrskou pomoc. *2*
  • Orbán je bourák, náš Bohuš potřebuje důrazně kopnout do zadele a nechť na jeho místo urychleně usedne vlastenec (žádný směrový pokakánek USA ani RF) Povolat zálohy ročníků 1960-1970 a uzavřít hranice. Když se chce, tak to jde. Čmoudi nás rádi obejdou. Bude-li mít bába Angelika problém, ať si vezme EU s sebou, však národ hlady neumře, brambory, prasata, krávy a pivo umíme. Tak do toho a půl je hotovo. Kdo se bojí kadí v síni, říkávala babička.
  • https://www.youtube.com/watch?v=71_wHhMJVGM&feature=share
  • Ovce si ho zvolily. bééé
  • Pod vedením Orbána si počíná Maďarsko příkladně. Na eurohujery Juncker, Merkelová a spol. platí negativistický postoj.
  • já je mám rád, mají dlouhý prachy
  • EUrobirokraty nemá NIKDO rád nelžete!!! EU neumí hlídat vnější hranice a ani uvnitř NEFUNGUJE může se tu bezprizorně pohybovat kdokoliv napříč celou evropou nepotřebuje pas ani vízum nikdo to tu nehlídá a když ilegála náhodou chytěj ještě dostane kapesné! *11* *16* *11*
  • Ty znáš jen Krym, co? Hayzle.
  • to je kousek od Putinlandu
  • Maďarsko ? neznám
  • Zavirozovaný Zeman prý opět napadl Českou televizi! Nelíbí se mu, že mu neleze někam, jako on Putinovi? Fakt na blití, jako nad klenoty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit