Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • my tady nemáme kulturní frontu, my máme bulvární vyžírky a neumětely....tvoji logiku lze otočit, kdyby ty "veličiny" nás nezvaly ke srolu, do dětského pokoje i do ložnice a k lékaři, nečetl by to nikdo

jo a lidi to zase tak nekupujíé, placeno je to zpravidla z grantů
  • je neuvěřitelné.co za debilové nyní působí v různých redakcích či bulváru.
  • skončil zákaz publikování? *15* *15* *15*
  • Opět výrok nějakých demagogů,kteří neví,jak by se zviditelnili.Zemana jsem volil,jsem rád,že jsem zvolil právě jho a divím se těm blbečkům,co jej dokáží jen špínit a sami mu nesahaji ani po kotníky.jSOU TO OPRAVDU UBOŽÁCI.Zeman je mnohem lepší prezident nežli Havel a Klauz dohromady.
  • Putin je sice abstinent a nekuřák, ale na rozdíl od některých zdejších diskutujících je tolerantní a není blbec
  • ruka natažená pro grant jim ale nechabí a pak nás poučují o výhodách trhu a volné konkurence
  • A tahle pohádka s toho portálu je taky hezká:
    Prekvapivé štatistiky:
    V Rusku začali menej piť a fajčiť a viac sa venujú telesnej výchove a športu

http://www.hlavnespravy.sk/prekvapive-statistiky-v-rusku-zacali-menej-pit-a-fajcit-a-viac-sa-venuju-telesnej-vychove-a-sportu/611152

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Ubohý článek za přispění ubohých neumělců, umělci v oboru herectví tady již prakticky nejsou.
  • Tento nick vypadá na antiblba.
  • Fanynko a Canada porazila ČR 6:3
  • Vážená redakce, styďte se, komplet! .. Ta anketa na konci "článku" je myšlena vážně? Pokud ano, stoprocentně musíte pohrdat těmi miliony mrtvých, obětí WW2 .. Vy se (asi) všichni proberete teprve až v momentě, kdy vám budou padat na hlavu "humanitární bomby"; ostatně jako každý pitomec! .. Začínáte silně konkurovat bulváru.. *11*
  • Proboha... to je zase blbost...
  • http://www.hlavnespravy.sk/uchrani-si-svet-slobodu-pred-snahami-usa-o-unipolarny-svetovy-politicky-system/613327
  • Ty jsi ale cynik, že? Zapomněl jsi dodat, to, co vždycky, že Putin je skřet a bývalý agent KGB. Jasně, to zde prdneš až pod jiným nickem. A která ambasáda to takto "zkrátila"? *1* *1* *1*
  • Já bych zase rád věnoval mnoho našich "umělců"...komukoliv a zdarma. A spešl tyto "nýmandy" které nikdo nezná. Kteří dosud nic nedokázali. A možná právě proto, se nyní takto, jistě zištně, angažují. *1* *1* *1*
  • Putin je abstinent nekuřák proto nestojí o to aby se mu po tribuně při vojenské přehlídce potácel nějaký opilec v obláčku dýmu....... *1* *1* *1* *1* Dle ambasády mu byl přikrácen program pouze na položení věnců a odpuštění dluhů. Pak šupem domů. Hezky si vyžerte co jste si zvolili.
  • A tito "umělci" vytvořili prezidenta Zemana? Že jej chtějí darovat jako nějakou věc-"jejch" dílo? *16*
  • Suverenita naší země má jako spočívat ve schvalování vojenské agrese vůči jinému státu ??
    Prezident který lže, krade je sprostý jak dlaždič a navíc věčně namol není můj prezident.
    Po Gottwaldovi je to dle mne druhý největší šmejd na prezidentském postu v naší historii.
    Rusko si může uznat co chce. Jejich válka jejich dobytá území jejich hanba.
  • A ty bys to neměl taky, jako ten a ten, možná otec rodiny, možná nějaký nadřízený jiných lidí, možná jen slušný člověk, vzor pro jiné? Pokud to vidíš takto a tak zásadně, neměl bys přehlížet sám sebe, že? *14*
  • Tebe to nějak vzalo. A já si říkal, že tu bylo nějak míň blbejch příspěvků. *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit