Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já mám na velký straně jedinej program, pořádně se zesrat!
  • To Hells Angel:
    Ale problémy tvoří lidi jako vy.
  • Jenže když ony ty "velké strany" mají všechny stejný program. Více byrokracie a přerozdělování, menší svobody volby občana v životě a co nejvíc věci "zdarma"(protože za hlasy se platí nejlépe uplacenim občanů z jejich vlastních kapes.... Ti velcí se Liší pouze v zanedbatelnych detailech.
  • Ale já naprosto nemám potřebu se navážet do jiné rasy nebo kultury - pokud mi ji někdo nebude neustále vnucovat. Ať si proboha černoši nebo Romové dělají naprosto co chtějí, stejně jako homosexuálové večer v posteli. Já o tom jenom nechci vědět, nechci být neustále konfrontován s tím, jak jsou skvělí a lepší než já, být nucen poslouchat černošskou hudbu... a naprosto chápu, že černochy nebo Romy zas nemusím zajímat JÁ. Jsem zastáncem totální segregace, protože jinak se konfliktům nelze vyhnout. Přijde mi to čisté a spravedlivé pro obě strany, ale dnes je móda dožadovat se ne práv, ale PRIVILEGIÍ.
  • rosta.adam je místní idioot Simon. On nemůže bez Tiscali existovat, tak má asi tisíc nicků a vždy se pod nějakým nickem vplíží do debaty a dává sem ty svoje moudra, viď ty pitomče.
  • To Hells Angel:
    Jaký by v tom byl rozdíl, kdyby ano. Vy byste byl taky rasista, pokud byste byl Rom a navážel se do jiné kultury jenom proto, že je to jiná kultura.
  • Spíš já se za své názory nestydím. U Vás to nelze určit, protože se skrýváte.
  • poslyš, Rosťo, nejsi Ty Rom?? *1*
  • To bylo na mne nebo na Rosťu? V obou případech se mýlíte - já píšu výhradně pod svým jedním nickem a Rosťa - ten je nezaměnitelnej *1* *1* *1*
  • To Hells Angel:
    Jste rasistický zločinec naprosto objektivně. Já se na vás koukám korektně.
    A hlupák, na rozdíl od Vás, nejsem.
  • *1* *1* *1* ...z Vašeho pohledu rozhodně. A jsem na to hrdý. Bože, Vy jste ale kus hlupáááka...
    *1* *1* *1*
  • ty špína
  • To Hells Angel:
    Takže jste čistý rasistický zločinec. OK.
  • Kdyby ty velké strany, co mají logicky zastupovat i jednat v zájmu demokratické vůle většiny a to zdůrazněno..demokratické vůle většiny občanů !., nejednali stále více naopak v rozporu, právě proti většině občanů., včetně i státní šikany, házení klacků pod nohy, diskriminace a nálepkování do fašistů, xenofobů, rozvracečů atd..s tím, že je zrazují a jednají spíše ve prospěch "menšin"..a to i za pomocí záludných "neziskovek", pokřivování a doslovného ohýbání zákonů, často s dvojím výkladem pro většinu..a "korektně" jinak, pro "menšiny" atd..tak by ty malé strany, či pro někoho..tzv. alternativní strany i združení..tolik nevznikaly..
  • Já teda nevím, že bych miloval nějaké populisty. Říkam co si myslím a je mi úplně jedno, jestli mi to přináší nějaké + nebo - body. A samozřejmě tíhnu k těm, kteří mají názory kompatibilní s těmi mými - takové lidi považuji za přátele. Když někdo poukáže veřejně na něco, co je zásadní problém a nikdo to neřeší A NAVÍC SE O TOM NESMÍ MLUVIT, takže ten člověk jde proti oficiálnímu proudu, to je populismus???

A jestli mám nějaké modly, tak je to nejvejš James Hetfield *1* *1* *1*
  • nejhorší jsou strany co nemají mandát a jsou ve vládě Top09 příkl.
  • Ne, jen jsem korektní (nikoliv politicky, ale pouze korektní).
  • je to docela možné, velký filozofe! Ale je nová doba. Islámským psům je třeba připravit těžké chvilky. Moc těžké chvilky. A ty s tím nic neuděláš.
  • je to docela možné, velký filozofe! Ale je nová doba. Islámským psům je třeba připravit těžké chvilky. Moc těžké chvilky. A ty s tím nic neuděláš.
  • když di rosťo mákneš chytneš chvost

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit