Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • evidentně konvrerguješ k tomu zlotřelému náboženství. Nebude nic krásnějšího až to začneš vykřikovat veřejně. Uvidíš ten fičák. Pro začátek se ocitneš v místní říčce. Ovšem pokud to jinak nepůjde bude třeba ti přitnout. TADY hochu tvoje nápady fungovat nikdy nebudou.
  • CDU/CSU jsou malé strany?! Hmmmm....
  • Oni jsou vyžírkami a ty místní idioot Simon. Co je větší pravda?
  • Hm, že jste OSVČ ještě neznamená, že nemůžete být vyžírka. Ostatně smutným faktem EET je, že zatímco Číňani a Vietnamci s jejím zavedením extra problém nemají, zatímco rodilí Čeští podnikatelé ano. Asi jim vadí, že nebudou moct dále krást.
    Milujete populisty, kteří těží z nenávisti, místo aby říkali pravdu.
  • No já jsem děsná vyžírka, jakožto OSVČ jsem od tohoto státu nedostal ani korunu, zato cvakám a cvakám... a moh byste třeba naznačit, jaké že mám ty modly??? *1* *1* *1*
  • ten oný debilný rosta.adam je postrachom demokrácie
  • Jinak mám tu postřeh z Teplic. na zločinecký spolek jménem Policie ČR:
    I občanům muslimských ( dříve českých) Teplic je známo že v ČR je zákonem
    zakázáno zahalování obličeje.
    A přesto po Teplicích v klidu chodí ženská muslimská strašidla zahalená až na oči celá.
    A policie nic. Žádné pokuty,. Ty mají pouze pro bílé hlupáky po kterých se žádá dodržovat
    zákony, Zákony které pro negry a muslimáky očividně v celé EU neplatí.

Takže máme jasno. Otázkou pouze zůstává jak velký úplatek dostala od Saudské Arábie
    policie ČR za ta že zahalování ksichtu nevidí a Kubera parta z ODS za to že Teplice rozprodala arabášům.
  • Korán je stejně závadný jako Bible. Islám není o nerovnosti pohlaví, méněcenosti žen atd. To je jen chybná interpretace. Ostatně pokud by se člověk díval na reálné křesťanství, nebo reálný ateismus, tak ve jménu těchto náboženství se vraždí, ženy se ponižují atd.
  • Islám hlásá nerovnost pohlaví, méněcennost žen, vraždění nebo podrobení si všech
    nevěřících - nemuslimů,
    Islám je zcela neslučitelný s demokracií a korán má být zakázán jako Mein Kampf.
  • Islám je s demokracií velmi dobře slučitelný, lidská blbost ovšem nikoliv.
  • Vyžírkami jste vy, případně vaše modly, nikoliv Šabatová, Dienstbier atd.
  • jedinou záchranou a spásou před různými těmi Dienstbiery, Valachovými, Šabatovými a potažmo Rosťou Adamem - a také před těmi zde zmíněným černými vyžírky z gumových člunů - je fašismus. Bohužel. Proto je také v celé Evropě i v USA na vzestupu. Co jiného je Trump?
  • Malé strany demokracii rozložit nemohou, protože ji už dávno rozložily tzv. tradiční velké strany.
  • Právě jsem vylezl z džungle Argentiny a nestačím žasnout. Už se nemusímn skrývat.
    Evropa tolerruje muslimskou zločineckou ideologii takže nemůže vadit ani ta moje, stejně hnusná nacistická. heil mein fuhrer Adolf Merkel. Danke.

Pokud vám zapálím dům tak nechci slyšet stížnost. Dle německého soudu takto muslimové
    pouze vyjadřují pokojný protest. Také se těším na podobné vyjadření v mešitách. *14*

Muslimové požadují přestávky na modlení . To beru. Můj syn Hans také požaduje přestávku na svou ranní modlitbu zakončenou Heil Hitler. Považuje ho za Boha a je to tedy víra.

Připadá vám to jako ironie či hloupost? Ale kdepak. Nacisté na podobné požadavky mají plný nárok. Když je zde tolerován islám který hlásá vraždění a zotročení nevěřících atd.
  • Už se na ty vaše propagandistické lži a kecy vykašlete. *16* *16* *16*
    Politici varují před nárůstem extremistů. Ale roste díky nim. Vedení EU sem přitáhlo
    miliony nezákonných migrantů, proti vůli lidí. Stojí nás to biliony eur,
    Peníze pro naše evropské občany dávají všem černým hubám kteří vpadnou do evropy.
    Tradiční politické strany se změnily v mafie,. Lidé jsou znechucení a už není koho volit.

Extremisté nejsou ti co varují před islámem ale ti co sem islám který je neslučitelný s demokracií tahají, oni porušují evropské zákony a dopouštějí se vlastizrady.

Nabíjet a zabíjet. To je jediný lék na hordy nezákonných migrantů a na vládní zločince kteří je sem berou. Šabatová by měla jít ke zdi. Muslimský šátek do škol nepatří, stejně jako tam nepatří obyčejná kšiltofka na hlavě. Máme jedny zákony. Buď budou platit pro všechny nebo pro nikoho. Vyjímky pro muslimské a černé držky neuznávám.
  • Čo to táraš, hen ty ony kokotisko?
  • tys neodešel do Aleppa!??
  • Každý alespoň trochu rozumný ví, že pravou příčinou je lidská blbost zejména takových jako ty.
  • jak se dá demagogicky zmastit realita? Naprosto každý ví, že primární příčinou jsou darebáci z gumových člunů. Kteří pod záminkou nezbytné pomoci tady přicházejí přikrádat obecní peníze. A naopak velké státy tolerují u afrických grázlů to, co by evropanovi nikdy neprošlo. Jasně že je brutální rozklad. Když šupák z Afriky se vyhne trestu za totéž, co by evropanovi hrozily těžké chvilky.Plíživě nás rozkládají především vetřelci. A pro ně platí společné: VEN!
  • Tak větší hrozbou pro demokracii jsou antidemokratické strany, byť zvoleny demokraticky. Jedna velká antidemokratická strana demokracii poškodí víc, než hodně malých demokratických stran. V současné době jsou strany jako ANO, ODS, TOP09, SPD, ČSSD, KSČM dokonce větší hrozbou pro demokracii než apriori fašistická strana DSSS.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit