Přejít na výpis diskuzí
Marihuana je pro mládež bezpečnější než alkohol, tvrdí vědci
3.9.2014 | Alina Holušová
63 příspěvků
-
Spojení alkoholu a marihuany je podle mě ještě horší. Co si pamatuju, tak si po takových akcí nepamatuju. A to i když se nevožeru moc.
-
-
Dovolím si oponovat :-) Spojení alkoholu a marihuany je ta nejlepší kombinace! Zaručená bawená na celý večer a nejluxnější akce. :-) A příště to nepřeháněj s panákama domčo ;-) Ale je fakt,že každý to neustojí... Ale na trávu to nesvádějte! Ta vám v hlavě bordel neudělala!
-
-
tez si uplne mimo jko kolega ze trava vede k horsim drogam....:)
kombinace tvrdeho alkoholu a THC zdime "mozek " asi jko kdyz zatocis bublinkovym igelitem :)
nic mene samotna THC zdravotne nevede nijak zvlast proti zdravi jako takovemu...zadna rakovina...atd. :)
-
-
-
Frajeris má pravdu :) kombinace většinou vynásobí můj žaludek a pak si dám spánek a pak hurá domu a nebo pokračování v zábavě :D :D
-
Alkohol tělo vnímá jako jed, THC jako látku...
Při kombinaci konopí potlačí ty negativnější účinky alkoholu - řekněme např. kocoura, chuť a sklony k agresivitě atd... :) - a hodí víc do pohody - aneb kouzlo té správné kombinace *1* -
-
přesně tak :) jen je špatné na THC že v těle zůstává déle než alkohol tudíž jsou problémy s řízením auta nebo namátkové kontroly v práci
-
-
Dobrý den,
podle posledních vědeckých výskumů Anglických prestižních univerzit se zjistilo že vědci v Newyorské univerzitě byli uplně zhulení. -
ta poslední věta mě trochu zaráží , zde jde o srovnání jedu s THC a samozřejmě že po požití alkoholu marihuana vynásobí opilost ale ta poslední věta je jenom skutečně zavádějící
-
-
Jakého jedu ? Marihuána vynásobí opilost? :D To si nabral kde ? Jde vidět že moc zkušený nejsi. Marihuána dokonce zmenčí nebo uplně zmizne kocovina a právě že když hulíš piješ tak si pořád takový že se umíš ovládat pokud nevypiješ víc alkoholu než trávy.
-
-
THC s alkoholem velmi často vytváří situaci kdy člověk není nebezpečnej vůbec. Obzvášť při velkem množství. Je tak možná rád že sedí a nemotá se mu hlava ještě víc. :D
-
Nejbezpečnější je Prazdroj 12-ka. Já jí chlastám přes 40 let, a jsem zdravej jako řípa. *14* *14* *14* *14* *14*
-
no,jen počkat až tady ti staříci 62 apod... vymřou, spolu s celou ksčm a můžem hulit,kde se nám zachce...
-
-
Já, měl bys vědět, že právě ti "stařící 62 apod...", si pěstují konopí doma potají na léčebné účely, protože z důchodu jim nezbývá na nákup marihuany na černém trhu. Ono totiž na výrobu mastí, výluhů a výtažků je potřeba té mařeny trochu víc. A huličů je mezi "staříky" také dost.
-
-
to je asi tak sebevrazda pomoci skoku pod metro je bezpecnejsi nez sebevrazda pomoci skoku pod vlak
-
chlastam celej zivot vinko,pivčo velice sporadicky tvrdy,kourim velmi malo tabak------Jakoukoli,JAKOUKOLI drogu bych nikdy nevzal do huby------v 62 se ctim skvele-----------60 km na kole---ne elektrokole---- je pro mne sranda
-
-
Než jste toto napsal, měl jste si o marihuaně něco prostudovat. Ještě před dvěma lety, jsem měla na marihuanu stejný názor, ale pak jsem se dozvěděla, jak ohromně pomáhá lidem s roztroušenou sklerozou, navíc jsme dostali zcela náhodně nějaký materiál na mast, která manželovi vyléčila dlouhodobé kožní problémy. A po řádění pana Frydrycha před rokem, jsme se o marihuanu začali více zajímat, co to je vlastně za kytku, když jedni ji chválí a druzí zatracují. Kolik bylo na letošním Canafestu odborných přednášek o lékařském využití konopí se můžete dočíst zde: http://www.cannafest.cz/pro-navstevniky/odborna-konference/ A celkové shrnutí letošního Canafestu celkem vystihuje tento článek http://www.legalizace.cz/2014/11/zprava-o-stavu-konopi-v-cr-2014/ Jedna věc je však jistá. Jak s marihuanou, tak i s alkoholem, by si mládež měla počkat až do své plnoletosti. Jinak mně je 63, jsem téměř abstinent, ale marihuanu jsem na stará kolena, i přes mé dřívější přesvědčení, do huby vzala a kupodivu mi je několik následujících dní fajn, žádné bolesti kloubů *3* *4*
-
a alkohol neni droga ? *1* *1*
-
-
Není, pivo je náš "chleba". *14* *14* *14* *14* *14*
A slivovice je náš "penicilin". *2* *2* *2* *2*
-
-