Přejít na výpis diskuzí
Marihuana je pro mládež bezpečnější než alkohol, tvrdí vědci
3.9.2014 | Alina Holušová
63 příspěvků
-
a proto hulte, co se do vás vejde !
-
Američtí vědci zjistili to, co lidstvo ví už tisíce let. Tleskám a volám sláva!
-
kombinace alkoholu a THC = *11* *11*
-
Marihuana je pro mládež bezpečnější než alkohol, tvrdí vědci ale hlavně náš noblesní a urozený Karl Wopěnka alias Sraldoplíny s čírem, který jak prohlásil má s tím bohaté zkušenosti.
-
Alkohol tělo vnímá jako jed, THC jako látku...
Při kombinaci konopí potlačí ty negativnější účinky alkoholu - řekněme např. kocoura, chuť a sklony k agresivitě atd... :) - a hodí víc do pohody - aneb kouzlo té správné kombinace *1* -
-
přesně tak :) jen je špatné na THC že v těle zůstává déle než alkohol tudíž jsou problémy s řízením auta nebo namátkové kontroly v práci
-
-
Spojení alkoholu a marihuany je podle mě ještě horší. Co si pamatuju, tak si po takových akcí nepamatuju. A to i když se nevožeru moc.
-
-
Dovolím si oponovat :-) Spojení alkoholu a marihuany je ta nejlepší kombinace! Zaručená bawená na celý večer a nejluxnější akce. :-) A příště to nepřeháněj s panákama domčo ;-) Ale je fakt,že každý to neustojí... Ale na trávu to nesvádějte! Ta vám v hlavě bordel neudělala!
-
-
tez si uplne mimo jko kolega ze trava vede k horsim drogam....:)
kombinace tvrdeho alkoholu a THC zdime "mozek " asi jko kdyz zatocis bublinkovym igelitem :)
nic mene samotna THC zdravotne nevede nijak zvlast proti zdravi jako takovemu...zadna rakovina...atd. :)
-
-
-
Takže bezpečné hulení? To je ale pouze názor uživatelů. Jsem zvědav, jak budou reagovat instituce. Minule zde byla zase studie z pohledu lékařského, podle níž je vysoké riziko onemocnění rakovinou u uživatelů. Tak si vyberte! Hulit či nehulit, that´s the Question!
-
-
Nic není bezpečné a taky kdyby bylo, tak by ten život za nic nestál. Můj názor je takový, že lepší jeden joint než 20 legálních cigaret.
-
-
No comment:
za volantem a pri soustavnem uzivani zpusobuje blbnuti OBE DROGY; ZADNA neni bezpecnejsi! -
nechápu proč bych si po celodením seděním za volantem nemohl si dát pivo nebo někde s kočenou posedět u dvou deci co je na tom hnusného odpověz
-
Nojo, jen je v tom utvrzujte, ať hulí ještě víc...