Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na tom obrázku doslova a do písmene
  • Jak vytvořit bojovníky, jenž by se nebáli smrti? Takové myšlenky napadaly Jemence Hasana bin Sabbáha, když cestoval po Indii, Afghánistánu a Egyptě. Jako schopný filozof i muž skutku byl vyslán na konci jedenáctého století egyptským chalifem do Iránu, aby otřásl mocí bagdádských Abbasidovců. S malou armádičkou Hasan zakotvil na hradě Alamut, kde podle popisu ráje z Koránu vystavěl pohádkově krásné (a přísně zapovězené) zahrady. Svým následovníkům oznámil, že má klíč od ráje a vybrané elitní vojáky do něj dokonce vpouštěl; nejdříve je nadrogoval hašišovou směsí, aby v nich vyvolal pocit cesty, do nebe. Vojáci, kteří tak sugestivně navštívili ráj (před návratem byli opět zdrogováni), poslouchali pak Hasana jako proroka; a bez ostychu páchali atentáty na přední Abbasidovce, protože věřili, že se tak vrátí zpět do ráje. Vznikla legenda o Starci z hory a hašašínech, kteří zabíjejí bez ohledu na vlastní život; asasini. Zabili řadu potentátů a dokud mongolské hordy Alamut nezničily v polovině třináctého století, bál se nenadálé smrti každý vládce v oblasti - dokonce až v Jeruzalémě, kde se i templáři pokoušeli uzavřít s hašašíny dohodu. Badatel v oboru okultních věd a člen tajné společnosti James Wasserman přináší přesvědčivé svědectví, že vzájemné působení rytířského řádu templářů a assassinů ve Svaté zemi přeměnilo templáře z papežovy soukromé armády na pravou tajnou společnost, prostřednictvím jíž rozsévali sémě renesance a západní tradice smyslu pro tajemství. Oba řády byly zničeny jako kacířské zhruba před sedmi sty lety, ale existují důvody domnívat se, že templáři, kteří přežili zkázu řádu přenesli tajné učení Východu do okultního podzemí, kde vzniklo rozikruciánství a svobodné zednářství. Pokračovatelé přeživších assassinů, známí jako nizárijští Ismailité, vzkvétají dodnes pod vedením Agy Khana.
    • Riaden bullshit :D:D:D:D:D:D::D
    • Vubec si neumím představit, že bych po hulení někoho uhodil, natož pak zabil, ale ve spojení se správným vymýváním mozku je možné asi všechno...
  • Zakázala bych jak alkohol, tak trávu a i cigarety!!!! Všechno je to hnus a tenhle stát je pěkně na h....! *12* *12* *12*
    • zakazy to je slovo demokracie..lepsi zpusob je poucovat o dusledcich, to lide stejneho pohlavi by mohli napsat zakaz milovani s opacnym pohlavim
    • Vzpomínám na svého otce. Kouřil děsně - až 80 kusů a ještě k tomu partyzánky a alkoholu se taky moc nevyhýbal. Jednou mu jeden soused domlouval, že žije nezdravě a pak nakonec zemřel dřív než ten můj táta... Je to každého riziko a stát za to nemůže. Každý je svého štěstí strůjcem.
    • a tky dychat kyslik a jist cokoladu :DDD *6*
  • brko vede k silnějším drogám ? ste jen ubohé ovce,které hltají každé slovo na netu a v médiích a nikdy to neměly v tlamě ... nehorázně mě tyhle názory vytáčí .,. hulím už 11 let a nikdy sem neměl potřebu zkoušet něco jak říkáte "silnějšího-tvrdšího"...ani nepiju alkohol ... a vůbec mi to nevadí.takže než vy ubožáci budete psát podobné sračky,zjistěte si pořádný fakta !!! *16* *12*
    • na kazdeho ma travaº jiny vlivto nepopiram, ale ver mi vzpomeñ si na ma slova , jak ti prijdou leta 40 -45 budes mimo, to neni studie to je fakt , budes si myslet ze jsi v pohode ale okoli te uvidi jinak budes pomali, nebude ti nikdo rozumet, tvuj mozek bude v jine dimensi a i pratele se odtebe odvrati,...pamatuj co ti pisu...v urcitem momentu trava lidi sblizuje ale casem rozdeluje
    • Přešně tak jsem natom stejně dobře jak ty. Tvl ty keci od nehuličů at si strčí někam tomu se už jen směju zrovna si ted kroutím ranní ptáče :) Navic roční umrtnost marihuany je na 0 už od doby cose nejaky statistiky vedou . Ale jednu chybičku to taky má a to pamět ,občas semi stává že mam neco v ruce někam to dám a pul hodiny to hledam nakonec to najdu treba v Kapse nebo přímo před sebou :)
      • Já nehulím a mám stejný problém. Holt skleroza je matka turistiky, ať už po marjáně nebo létama.
  • ta poslední věta mě trochu zaráží , zde jde o srovnání jedu s THC a samozřejmě že po požití alkoholu marihuana vynásobí opilost ale ta poslední věta je jenom skutečně zavádějící
    • Jakého jedu ? Marihuána vynásobí opilost? :D To si nabral kde ? Jde vidět že moc zkušený nejsi. Marihuána dokonce zmenčí nebo uplně zmizne kocovina a právě že když hulíš piješ tak si pořád takový že se umíš ovládat pokud nevypiješ víc alkoholu než trávy.
  • Nejbezpečnější je Prazdroj 12-ka. Já jí chlastám přes 40 let, a jsem zdravej jako řípa. *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jakákoli psychotropní látka - od nejvíce společensky tolerovaného nikotinu po "tvrdé" drogy - je pro organismus ve vývoji škodlivá...

A marihuana se nejčastěji spotřebovává kouřením - čili dehet a ostatní rakovinotvorné látky se do organismu dostávají stejně, jako když kouří dýmky, cigarety, doutníky a podobné "společenské" ptákoviny, zvané zvyklostmi. 

• Marihuana je pro mládež bezpečnější než alkohol, tvrdí vědci. Mají pravdu ti émeričtí vědci, vyhuleným a vymytým mozkům se dobře vládne.
    • noo nekdo se vyhulenej uz narodii zee *2* *6*
  • milacekpublika

Řekl bych, že je to obojí nebezpečné, jen každé trochu jinak. Srovnávat to podle mě nelze. Vždycky je to o míře užívání. Stejný názor by mohli mít lidé třeba i na kratom, který lze v rozumném množství užívat prakticky bez následků, ale pokud se to s ním nepřehání, tak to dokáže být poměrně fajn a užitečná látka.

• THC s alkoholem velmi často vytváří situaci kdy člověk není nebezpečnej vůbec. Obzvášť při velkem množství. Je tak možná rád že sedí a nemotá se mu hlava ještě víc. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit