Přejít na výpis diskuzí
Máte rádi Miloše Zemana? Tak ho proboha nevolte!
16.1.2018 | Pavel Jégl
293 příspěvků
-
Podívejte se na tu fotku!! To má být příští prezident? Včera ho muselo 5 lidí tahat z auta a netrefil se do klíčové dírky u klenotů! To ani není možné, že takto nemocná osoba kandiduje! Asi nenažraná rodina?? Nevím.
-
-
Ty tomu tak rozumíš, ty prakundo z redakce s tisícátým nickem...
-
Byl zase ožralý, co jiného.
-
-
Já bych řekl, že pan "novinář" Jégl je naprosto nestranný, netendenční a férový novinář. Opravdu křišťálový charakter a novinářský klenot.
-
-
Jako ironie - souhlas.
-
-
No kdo to jako ironii nepochopil, tak je na úrovni onoho famózního novináře Jégla.
-
-
-
https://aeronet.cz/news/video-antidemokrat-jiri-drahos-alias-bas-aneb-jeho-utajena-minulost-o-vecech-jako-je-eu-a-nato-se-pry-nema-rozhodovat-v-referendech-tecka/
*6* -
-
Ten Fíkus je prostě děsnej.
-
výživné, jako humoristický web mají budoucnost, ale vážně ty lži co tam píšou může brát opravdu jen hlupák
-
-
Já to beru smrtelně vážně, ty jeden rozumbrado.
-
-
v tom případě nemůžu brát vážně ani tebe
-
-
To je mi srdečně jedno.
-
-
no vidíš, mě je zase jedno, že je ti to jedno *4*
-
-
-
-
-
-
Prezident má na svoji funkci stačit. A Miloš Zeman, už nedokáže vzdorovat tlakům, které jsou na něj vyvíjeny.
Když na něj někdo z jeho okolí dostatečně zatlačí, klidně vyhlásí válku EU nebo USA.
Zákony a opatření, která pomohl Babišovi protlačit, jsou plíživým počátkem fašismu v České republice -
-
na to, že je Zeman vrchním velitelem našich ozbrojených sil raději nemyslet *4*
-
Ty tomu tak rozumíš, prasečí držko z redakce..hi...hi..ty zákone a tlaku....hi..hi..ty víš co je tlak akorát když sedíš na hajzlu, starej vosle...
-
-
Jsem lékař a poznám, když má někdo čas, odejít na odpočinek. *7*
-
-
Já jsem také lékař a poznám, kdo naopak potřebuje psychiatra. Objednej se k němu.
-
To víme že jsi lékař, doktor Mundy..hi...hi..
-
-
-
-
dobře napsaný článek, pan Jégl se vyzná, by měl moderovat nadcházející prezidentskou diskusi
-
Je mi smutno z toho,co se děje na naší politicé scéně .Vždyť například pan prezident Ludvík Svoboda odešel ,myslím,ze zdravotních důvodů v cca 80 letech?A současného prezidenta Miloše Zemana(je mu 73) proč bychom neměli volit?Vždycky může odejít. A tyto stránky,kdo to píše?Přemýšlím o změně stránek.Na to se nedá někdy dívat.
-
-
Pan prezident má na svoji funkci stačit. Ale on už nestačí!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Je úplně jedno, jestli mám nebo nemám ráda Zemana, ale co to je zase proboha za článek???!!! Z jaké pozice mi pan Jégl radí, koho mám nebo nemám volit? Můžu říct, že přesně takové články a doporučení Topolánků a Horáčků v televizi způsobují, že ač mi byl Drahoš do této chvíle celkem ukradený, tak k němu začínám pociťovat silnou averzi, asi jako kdysi k povinné četbě ve škole. Bravo, pane redaktore.
*3* -
-
Reakce na:Helena:On právě pisatel pana prezidenta miluje a proto ta antireklama!
*1* *1* *1* -
Jdi za svým srdcem a vyber mě, toho nejchytřejšího a nejsympatičtějšího *14*
-
-
Jasná volba. Pan prezident Zeman.
-
-
-
Situace v ČR roku 2018 se MIMOŘÁDNĚ velice podobá situaci v ÚNORU 1948.
Jen soudruha šmelináře Klementa Gottwalda vystřídal soudruh oligarcha Andrej Babiš.
Stejně jako Beneš je i prezident Zeman těžce nemocný a ve vleku diktátora, který po jeho smrti převezme jeho funkci a získá tak téměř absolutní moc k provedení svého "firemního" čili FAŠISTICKÉHO PUČE.
Stát bude BABIŠ a zbytek občanů jeho pokorní zaměstnanci. Ti nepohodlní samozřejmě nezaměstnaní, bez prostředků a naděje na sehnání práce - tak to v podnicích oligarchů prostě chodí. *13* -
-
To musel psát - kr.tén, k.etén, jo a ještě kret.n....
-
Do teď jsme asi žádné nezaměstnané neměli.
-
-
Takto by jsis to představoval? Co všechno je schopen vymyslet redaktorský šmudla, aby se navýšila jakože čtenost textu. Ovšem tvoje osobní diagnoza není právě veselá. Z politického života jsi vyfičel. To tehdy když jste v 1992 zasekli v partaji s názvem OH spolu s Dienstbierem několikamilionovou sekeru. Soudy ostuda rozprášení partaje. Poctivá práce nevoní tak se nám stal Pavlík redaktorem.Články zrovna nesbírají ocenění, tak se nám Pavlík stal alespoň válečným štváčem. Čtenost není skoro žádná, ale zvědavost čtenáře obrovská.Záhy jak se zjistí že je to tady redaktorova klasika, ani se nemusí dočítat. A tak to bude už nafurt.
-
-
Já už to nečtu vůbec. Mě stačí nadpis a fotka a naprosto přesně vím, jaké "zajímavosti" se skrývají v textu těchto famózních pojednání.
-
-
už pro radost panu ÉÉÉgovi jde celá má rodina volit Miloše!!!! *1* *1*
ale ještě je čas pane ÉÉÉ, musíte mě to připomenout aspoň ještě10x do příštího pátku, to víte už jsme starší člověk a zapomínám !!! *1* *1*