Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já Miloše Zemana plně podporuji a budu ho volit a né, že ne, jak se snaží tvrdit někteří prolhaní, kavárenští novináři. A včera večer mi volal Elvis Presley a ten mu taky moc fandí.
    • A ožralu Zemana prý podpořila i Barbra Streisand, prý se jí líbí jeho 3 laloky! Kdo by to byl řek?
  • Proč proboha na mně vždy,když otevřu Tiscali vykouknou ty Jéglovi slinty.To už jste tam horšího rádoby politologa nenašli.
  • Proć bych jej neměl volit? Je to nejzasluznejsi prezident od roku 1989.
  • Nejde o zájmy Zemana, jde o zájmy republiky a občanů ČR. Proto je Drahoš nevolitelný.
    • Naprosto souhlasím, přesně tak to je.
  • já mám miloše zemana moc rád *14*
  • Opět výborně Tiscali, to je žumpa a to stačil jenom nadpis. Nemáte tam něco ze svého jistě duchaplného a skvělého života?
  • Prasečí držka z redakce s tisíci nicky napřed pomlouvala Drahoše, že je to bývalí StBák a nyní mu leze do prdelle a že prý ho bude volit. Ty jsi ale zaprodaná krysa...
    • ObcanHavel
      lhaní a vulgarita je u zemanovců něco jako instinktivní pudová reakce, že? ani se na tebe nezlobím, vím, že za to nemůžeš
      • Havel byl prolezlej chorobama jako baččina skříň červotočem a lil víc než Zeman. Byl to hospodskej ožrala.
      • Jo prasečí držko pravda je pravda a ty máš z toho nasráno v kalhotách, jinak by si mě pořád nemazal...hi...hi...
  • Víte, pane "redachtóre", Vy máte výhodu v tom, že si můžete vybrat snímek, kde vypadáte třeba jako "ajnštajn"! Pro pana Zemana se vybere na titulní stránky ten nejhorší možný "gesicht" Prostě geniální! Nebo se mýlím? Napsal jsem to cizí slovo správně?
    Mám tedy volit podle toho, jak kdo vypadá? To bych nemohl volit ani pana Drahoše! Ten má zase křivá ústa.
    Jak uvedl Michal Horáček:
    -Použiji všech prostředků abych eliminoval pana Zemana-
    Horáčku, Tobě by k tomu nepomohl ani Jacob Rubinstein .
    • A já jsem si myslel, že je to s těma fotkama taková zvláštní náhoda. Třeba je. Třeba se ta náhoda teď otočí. Třeba teď zase bude Zeman vypadat na všech fotkách jako Bruce Willis, když zachraňuje svět.
  • *12* *12* *12* ani článek nečtu, stačí nadpis s autorem *12* *12* *12*
    Prapochva!!!
  • už jenom kvůli takovým zrůdám jako je jégl a ostatní havloidi, budu volit pana prezidenta Zemana
    • Já volím taky toho ožralce Zemana, aspoň bude sranda, jak ho budou nosit po Hradě! *1*
      • Já bych ho chtěl moc nosit! Myslíte, že Ovar u sebe nosí šrajtofli ? Jen jestli v ní nemá jen Putinovy bezcenné ruble! *1*
      • Ty pračuráku si můžeš volit koho chceš...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší