Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Volte Zemana, Putin z toho bude mít radost... a ještě něco ... učte se rusky... soudruzi
  • Ne v Česku budou mít radost... já to pro legraci obrátím... VOLTE ZEMANA, PUTIN Z TOHO BUDE MÍT RADOST A /UČTE SE RUSKY/
  • To teda nemá. Ani toho tolik nevychlastal, ani tolik nenazvracel a ani si v opilosti nezlomil žebro, aby se posléze tajně léčil v Německu.
  • Víte jak poznáte špatného člověka? Je to ten,co prostředí znepřehledňuje... Dobro je pro něj špatné.. pravda- lží/ samozřejmě podle svého prospěchu/.... a prý ho podporuje Karel Gott...
  • A v Bruselu budou mít radost ! ! !
  • A já jsem si myslel, že je to s těma fotkama taková zvláštní náhoda. Třeba je. Třeba se ta náhoda teď otočí. Třeba teď zase bude Zeman vypadat na všech fotkách jako Bruce Willis, když zachraňuje svět.
  • Když vám někdo řekne, že mu zmizela cukrovka, tak ve spojitosti s rakovinou je to dost pochopitelné.. a to je špatně...
  • Nehroťte to, prosím, i po těchto volbách musíme spolu dobře žít...Sprosťáctví si užívají právě zemanovci... tak jim to, prosím, neberte
  • Zeman vypadá opravdu hodně nemocně...Připadne mi, že voliči Zemana jsou cyničtí, protože tím volí Ovčáčka, Mynáře a Nejedlého *7*
  • Naprosto souhlasím, přesně tak to je.
  • xxx
  • On to těm nenávistným darebákům řácky nandá.
  • Je otázka jestli tou volbou právě nevolíš, vzhledem k Zemanovi nemoci, Ovčáčka, Mynáře a Nejedlého.....
  • A proč by pan Zeman dalších 5 let v úřadu neměl zvládnout? Nechápu. Vždyť ho budou nosit zdatní, svalnatí chlapíci z ochranky, tak vo co jde?
  • Jasně.. nemoc je vždy špatná ....Nikdo soudný nemoc druhému nepřeje.. u Zemana jde o to, že ho obhospodařuje Ovčáček, Mynář a Nejedlý.. Zeman jim je vydán na pospas... o to teď tady jde.
  • RT je sice vynikající televize, denně sleduji, ale takovéhle ptákoviny tam nevysílají, ani nepíšou. Nejspíš jste si spletl název stanice. To nebyla RT, ale určitě ČT24. Jedině tam jsou takové seriózní a důležité zprávy.
  • To musel psát - kr.tén, k.etén, jo a ještě kret.n....
  • Zemanoidi? To jako příznivec pana prezidenta Zemana? To zní dobře a hrdě. Myslím a doufám, že jsem Zemanoid.
  • Já toho zvrhlíka v Bílém domě nechci!
  • Děkuji, že jste mi svojí reakcí potvrdila pravdivost mého komentáře, ale to nebylo třeba, vím že mám pravdu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit