Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Volím ZENAMA. . Nevolím loutkového Drahoše a nepotřebuji zaručené rady. . . . Zřejmě pořádně retardovaný krrretén Pavel Jágl, že splnil zadání, které mu dali jeho chlebodárci. . . Jenom skutečný blb může předložit takovou snůšku hovadin. . . Volím ZEMANA právě i před takovými nenávistnými darebáky, aby jim to nandal. *16*
  • vyhráli. Pod jeho vedením by se rozkradlo i to málo co zbylo a zatímco on by seděl na hradě a tlachal kraviny, nás by hnal na východní frontu.....
  • Někoho z redakce Tiscali. Nejlepší by byl ten záprdek, co si nechá říkat Sajmon.
  • Nebo by vyvezl tři urny s Chrchlou.
  • než Zemana. Bohužel nemůžu najít dostatečně kvalitní alternativu. Je to bída, když není kvalita ze které by se dalo vybírat......
  • A vyvézt jeden kamion zvratků *12*
  • A ožralu Zemana prý podpořila i Barbra Streisand, prý se jí líbí jeho 3 laloky! Kdo by to byl řek?
  • Já bych ho chtěl moc nosit! Myslíte, že Ovar u sebe nosí šrajtofli ? Jen jestli v ní nemá jen Putinovy bezcenné ruble! *1*
  • by se měl měnit prezident, když všechno funguje perfektně? Stačí na Hrad navézt jeden kamion kořalky, druhý cigaret a jede se dál!
  • Prolhaný ruský ožralec Zeman na pana prezidenta Havla opravdu nemá! Máte recht!
  • Já Miloše Zemana plně podporuji a budu ho volit a né, že ne, jak se snaží tvrdit někteří prolhaní, kavárenští novináři. A včera večer mi volal Elvis Presley a ten mu taky moc fandí.
  • Proč proboha na mně vždy,když otevřu Tiscali vykouknou ty Jéglovi slinty.To už jste tam horšího rádoby politologa nenašli.
  • Proć bych jej neměl volit? Je to nejzasluznejsi prezident od roku 1989.
  • Nejde o zájmy Zemana, jde o zájmy republiky a občanů ČR. Proto je Drahoš nevolitelný.
  • Havel byl prolezlej chorobama jako baččina skříň červotočem a lil víc než Zeman. Byl to hospodskej ožrala.
  • já mám miloše zemana moc rád *14*
  • Jo prasečí držko pravda je pravda a ty máš z toho nasráno v kalhotách, jinak by si mě pořád nemazal...hi...hi...
  • ObcanHavel
    lhaní a vulgarita je u zemanovců něco jako instinktivní pudová reakce, že? ani se na tebe nezlobím, vím, že za to nemůžeš
  • Ach to se nám tu opět vyklubal nějaký inteligent :o)
  • Ty pračuráku si můžeš volit koho chceš...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit