Přejít na výpis diskuzí
Máte rádi Miloše Zemana? Tak ho proboha nevolte!
16.1.2018 | Pavel Jégl
293 příspěvků
-
To je mi srdečně jedno.
-
Už jen 10 dní a je fuč! Snad si trochu orazíme při prezidentování pana profesora Drahoše, protože pak nás nejspíš čeká Babiš a další doba temna
-
Něco konkrétního, prosím.
-
v tom případě nemůžu brát vážně ani tebe
-
Ty tomu tak rozumíš, ty prakundo z redakce s tisícátým nickem...
-
Hlavně prasečí držko, že ty máš pravopis v malíčku. Ale ten tvůj prdelní ksicht na svém nicku tě degraduje, ty starej vosle, nebo mám napsat politiku.
-
Kdyby ses nejmenoval Jégl, tak bych tvým slovům i věřil. Takto je tento článek opět obyčejná sprostá a blbá jéglovina.
-
Nemusím se stydět dalších 5 let za prezidenta ČR! Té Zemanovy a Ovčákovy ostudy už bylo přespříliš.
-
No kdo to jako ironii nepochopil, tak je na úrovni onoho famózního novináře Jégla.
-
Nejenom obsah, ale i pravopis bys měl sakra vylepšit. *1*
-
Byl zase ožralý, co jiného.
-
Já už to nečtu vůbec. Mě stačí nadpis a fotka a naprosto přesně vím, jaké "zajímavosti" se skrývají v textu těchto famózních pojednání.
-
Jako ironie - souhlas.
-
Dobrý den nějaká hloupá reklama Němců Billa mne nezajímá,a naskakuje na obrazovku,přímo se vnucuje.Billa ožralce Vlaška co chlastal s starým KOlarikem ,až mu to jeho žena také kamarádství zakazala a Karl KOlarik musel pít jen Clausthauer nealko ,Billa červený mor školení Billa s Sternbergem v Rakousku bylo něco příšerného arogantního jak s echval namyšleně Sternberg z koncernu Billa .
Král byl z Boží vůle ataky president bude z Boží vůle,rozhodne to Pánbůh počasím,za jarního počasí prvního kola šlo mnoho duchodců k volbám a také policajti nesli obalku jako pionýři na pionýrský slib ,když jim kamarad ministra dává také platy o jakých se četníkům Masaryka nikdy ani nesnilo ani dalším následníkům SNb VB ti chodili více pěšky nežli ti současní v nových autech které dostavají i na venkov každoročně .
Peklo dokaží udělat když přikáže Miloš Zeman tak peklo jako KLement Gottwald člověku s naboženským vyznáním ekumenickým s emnou zatočili jako s židem Eichmana který ukradl kus lineloa Vůdci z jeho zasob viděli ste daný film,přepadli men večer v den narozenin tací dva zakuklení ruského vzhledu hromotluci a nic se m nikomu n eučinil.Přece se točí řeklo již mnoho lidí a byli potrestáni zanic.
Takže doufám že počasí bude takové,že duchodci z doby totality se nebudou procházet k volbám a nebudou volit svého oblíbeného pana presidenta z jak to říkali za kumunistů z uvědomělosti občanů státu povinně.
Demokracije je nevolit když je důvod mu to oplatit alespoň simbolicky zato co mě spáchal pan president a jeho kancelář.
Nic proti nikomu nemám ani sem nikdy nic nic proti nikomu neměl za konflikty
Antonio Montana -
Tak jak Jégl nebere v úvahu vyjádření lékařského konzilia o zdravotním stavu Zemana, ani my, kde kdo jiní, nemusíme věřit fandům Jégla, že je duševně zdráv. Ironizováním Zemana poukazováním na jeho zdravotní stav, který je jistě lepší, než se na pohled zdá. Kde se v Jéglovi bere tolik zášti, že se k člověku chová jako hyena???!!! Zeman sem, Zeman tam, ale Jégl, tak to je opravdu číslo. Číslo 7 na psychiatrii. Sorry Jégle, ale překročil jsi i tu nejkrajnější mez jako hulvát.
-
Podívejte se na tu fotku!! To má být příští prezident? Včera ho muselo 5 lidí tahat z auta a netrefil se do klíčové dírky u klenotů! To ani není možné, že takto nemocná osoba kandiduje! Asi nenažraná rodina?? Nevím.
-
Ten Fíkus je prostě děsnej.
-
Do teď jsme asi žádné nezaměstnané neměli.
-
Jasná volba. Pan prezident Zeman.
-
Já to beru smrtelně vážně, ty jeden rozumbrado.