Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opět výborně Tiscali, to je žumpa a to stačil jenom nadpis. Nemáte tam něco ze svého jistě duchaplného a skvělého života?
  • ObcanHavel
    jsi na ten pach moči nějak podezřele fixovaný
  • Prasečí držka z redakce s tisíci nicky napřed pomlouvala Drahoše, že je to bývalí StBák a nyní mu leze do prdelle a že prý ho bude volit. Ty jsi ale zaprodaná krysa...
  • Reakce na:Helena:On právě pisatel pana prezidenta miluje a proto ta antireklama!
    *1* *1* *1*
  • Ty prakundo jdi se umejt, smrdíš po chcankách..
  • Víte, pane "redachtóre", Vy máte výhodu v tom, že si můžete vybrat snímek, kde vypadáte třeba jako "ajnštajn"! Pro pana Zemana se vybere na titulní stránky ten nejhorší možný "gesicht" Prostě geniální! Nebo se mýlím? Napsal jsem to cizí slovo správně?
    Mám tedy volit podle toho, jak kdo vypadá? To bych nemohl volit ani pana Drahoše! Ten má zase křivá ústa.
    Jak uvedl Michal Horáček:
    -Použiji všech prostředků abych eliminoval pana Zemana-
    Horáčku, Tobě by k tomu nepomohl ani Jacob Rubinstein .
  • *12* *12* *12* ani článek nečtu, stačí nadpis s autorem *12* *12* *12*
    Prapochva!!!
  • Já volím taky toho ožralce Zemana, aspoň bude sranda, jak ho budou nosit po Hradě! *1*
  • Ty ožralá swině ze Zemanova tábora, do Tiscali už své vulgarity nikdy nepiš! *12*
  • už jenom kvůli takovým zrůdám jako je jégl a ostatní havloidi, budu volit pana prezidenta Zemana
  • Pane Jégle na vás se nedá reagovat.Zřejmě jste provokatér Tiscaly a to vám jde opravdu dobře.Tak to byl také Masaryk při druhé nebo třetí volbě,potom Beneš Na vás budu reagovat pokud se bude jednat o státotvorný příspěvek a v neposlední řadě Venca Veškrna zvaný chrchla a na toho pan Zeman opravdu nemá.
  • jégl je nevlastní brácha justa, narodil se předčasně a měl zdeformovanou hlavičku to protože měli doma nízké stropy, jeho otec měl radost, že má syna a jak si sním radostně pohazoval ....
  • Zeman,Mynář,Ovčáček to jsou už jen šaškové-je dobré že už končí
  • jégle podívej se jak vypadal tvůj kámoš vypitý venca flaška ruzyně, ten se propil do své karikatury, vrah srbských dětí
  • Máte rádi Pavla Jégla ? Tak ho proboha nečtěte !...
  • ObcanHavel
    no vidíš, mě je zase jedno, že je ti to jedno *4*
  • Jégle doufám že až přijde tvá hodinka chcí p neš v ukrutných bolestech protože nic lehčího si nezasloušíš primitive.
  • ObcanHavel
    nic takového jsem v životě nenapsal, panu Drahošovi fandím a od začátku byl mojí jasnou volbou na příštího prezidenta, že je bývalý StB jsem psal o Zemanovi a Babišovi, chce to sem nelézt když máš víc než 3 promile, písmenka se pak slévají a z Babiše je asi najednou Drahoš
  • Prasečí držko, ještě nedávno jsi tady psával pln zášti vůči Drahošovi, že je to bývalí StB. Ty už nevíš kde ti hlava stojí, viď ty starej vosle.
  • Áá, paní Jana ! Věští z křišťálové koule, anebo jako sestra z bývalého interního oddělení Sanopsu sdéluje poznatky ze zdravotní dokumentace?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit