Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nemám rád jégla a ani justa a just budu volit pana Zemana ať se z toho kavárníci, havloidi a podobné zrůdy podělají
    • Ono se to obludné NIC zeman z toho podělá když by byl omylem znovu zvolen. Ono nestačí že už se pochcává?
      No alespoň bude mít ovčinec na Vysočině co dělat - přebalovat pochcaného a posraného dementního ožralce.
  • než Zemana. Bohužel nemůžu najít dostatečně kvalitní alternativu. Je to bída, když není kvalita ze které by se dalo vybírat......
    • Někoho z redakce Tiscali. Nejlepší by byl ten záprdek, co si nechá říkat Sajmon.
      • vyhráli. Pod jeho vedením by se rozkradlo i to málo co zbylo a zatímco on by seděl na hradě a tlachal kraviny, nás by hnal na východní frontu.....
  • už jenom kvůli takovým zrůdám jako je jégl a ostatní havloidi, budu volit pana prezidenta Zemana
    • Já volím taky toho ožralce Zemana, aspoň bude sranda, jak ho budou nosit po Hradě! *1*
      • Já bych ho chtěl moc nosit! Myslíte, že Ovar u sebe nosí šrajtofli ? Jen jestli v ní nemá jen Putinovy bezcenné ruble! *1*
      • Ty pračuráku si můžeš volit koho chceš...
  • Pro ty, co tak mají obavu o zdraví prezidenta Miloše Zemana, nabízím zdravotní anamnézu Václava Havla. Díl I.
    24. 9. 1981 operace hemeroidů 23. 1. 1983 těžký zápal plic, zánět pohrudnice a absces na plicích 5. 10. 1989 podezření z recidivy onemocnění z roku 1983 14. března 1990 - Havel se podrobil operaci břišní kýly, po třech týdnech byl propuštěn do domácího ošetřování.7. 1. 1993 chirurgické odstranění podkožní hnisavé výdutě 27. 5. - 4. 6. 1993 "plánovaný chirurgický zákrok”, 9 dní. 15. 2. 1994 zlomené žebro po pádu, 29 dní nemocijaro 1994 léčba virového onemocnění komplikovaného zánětem plic 13. 2. 1996 akutní operace kvůli náhlému krvácení z polypu v ústní dutině 18. 11. 1996 - Havel byl se zánětem plic hospitalizován na chirurgické klinice Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Operační tým profesora Pavla Pafka mu 2. prosince odebral polovinu pravé plíce, aby odstranil zhoubný nádor. 25. listopadu až 27. prosince 1996 - Se zánětem plic byl hospitalizován na třetí chirurgické klinice Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Operační tým profesora Pavla Pafka mu 2. prosince odebral polovinu pravé plíce, aby odstranil asi 15 milimetrů velký zhoubný nádor. Úřadovat začal 1. března 1997. 66 dní 2. 12. 1996 odstranění poloviny pravé plíce kvůli zhoubnému nádoru 2. až 18. listopadu 1997 - Po prodělané viróze koncem října vznikl u Havla zjitřený chronický zánět průdušek a později byla postižena přilehlá část plic (bronchopneumonie). 24. 8. 1997 lehký průduškový zánět, 23 dní2. 11. 1997 zvýšené teploty 12. až 22. února 1998 - Do Ústřední vojenské nemocnice (ÚVN) byl přijat s virovým onemocněním. Porucha ventilace v pravé části plicního laloku 18. 2. 1998 plastická operace, která zacelila otvor v kůži na krku po tracheotomii 14. dubna 1998 až 13. května 1998 - Havel, který pobýval od 9. dubna v rakouských Alpách na ozdravném pobytu, se v innsbrucké Univerzitní nemocnici podrobil akutní operaci proděravělého tlustého střeva. Do Prahy se vrátil 6. května a léčil se v Ústřední vojenské nemocnici (ÚVN). 87 dní 24. 4. 1998 další tracheotomie 11. 5. 1998 plastická operace, která zacelila otvor po tracheotomii 26. července 1998 - Havel v Praze podstoupil druhou fázi operace tlustého střeva - zacelení vývodu. Nastaly pooperační komplikace s provzdušněním pravé plíce. Havla pak 4. srpna postihla porucha srdečního rytmu a půl hodiny byl v ohrožení života. Lékaři provedli elektrickou kardioverzi (úprava rytmu srdce elektrickým výbojem). 23. července až 28. srpna 1998 - Havel v Praze podstoupil 26. července druhou fázi operace tlustého střeva - zacelení vývodu. Operoval ho opět Bodner. Nastaly pooperační komplikace s provzdušněním pravé plíce. 2.-3. 8. 1998 porucha provzdušnění pravého středního laloku plic, opět tracheotomie 4. 8. 1998 porucha srdečního rytmu a půl hodiny byl v ohrožení života. Lékaři provedli elektrickou kardioverzi (úprava rytmu srdce elektrickým výbojem). Začínající zápal plic 13. 12. 1998 viróza horních cest dýchacích 18. 5. 1999 viróza horních cest dýchacích, 11 dní 20. až 28. května 1999 - Do nemocnice ho přivedla recidiva chronické bronchitidy. únor, březen 2000 porucha srdečního rytmu, začínající zápal plic4. až 17. června 2000 - Havlovi odstranili lékaři břišní kýlu - 47 dní 2. 10. 2000 nachlazení, dva dny domácího léčení 27. 11. 2000 začínající zápal plic včasná léčba zažehnala12. 2. až 24.2. 2001 - Havla hospitalizovali v ÚVN se zánětem průdušek poté, co musel přerušit návštěvu Kuvajtu. Třináct dní ve Vojenské nemocnici. Celkem 40 dní. 24. září až 27. září 2001 - Havel kvůli srdeční arytmii krátce před odletem zrušil návštěvu Itálie. Havel zrušil plánovanou cestu, přestože už seděl v letadle. Lékaři provedli elektrickou kardioverzi.23. 10. 2001 nachlazení, jedenáct dní ve Vojenské nemocnici a domácí léčba v Lánech 17. 12. 2001 nevzdušnost části pravé plíce, léčba ve Vojenské nemocnici 17. července 2002 - Kvůli zánětu průdušek Havel předčasně ukončil návštěvu Francie 23.-30. 10. 2002 zánět horních cest dýchacích, 17 dní 6. 1. 2004 lékař doporučil předčasný návrat z cesty po Asii kvůli dýchacím potížím 19. 11. 2004 "nalomená kost" v noze po pádu 22. listopadu 2004 - Havel, který byl na návštěvě na Tchaj-wanu, uklouzl a zlomil si krček stehenní kosti. Cestu po jihovýchodní Asii předčasně ukončil a byl hospitalizován v ÚVN. 19. ledna 2008 - Havel byl převezen do nemocnice kvůli srdeční arytmii, začátkem února byl propuštěn domů a pokračoval v domácí rekonvalescenci.
    • Normálně by se tento dlouhý soupis o V.Havlovi neobjevil. Jenže pokud pořád sluníčkáři nedají pokoj s těmi urážkami na prezidenta Zemana, pak to muselo přijít a já jsem rád, že to tady je. Protože pravda je vždy to nejlepší.
    • Jasně.. nemoc je vždy špatná ....Nikdo soudný nemoc druhému nepřeje.. u Zemana jde o to, že ho obhospodařuje Ovčáček, Mynář a Nejedlý.. Zeman jim je vydán na pospas... o to teď tady jde.
  • Víte, pane "redachtóre", Vy máte výhodu v tom, že si můžete vybrat snímek, kde vypadáte třeba jako "ajnštajn"! Pro pana Zemana se vybere na titulní stránky ten nejhorší možný "gesicht" Prostě geniální! Nebo se mýlím? Napsal jsem to cizí slovo správně?
    Mám tedy volit podle toho, jak kdo vypadá? To bych nemohl volit ani pana Drahoše! Ten má zase křivá ústa.
    Jak uvedl Michal Horáček:
    -Použiji všech prostředků abych eliminoval pana Zemana-
    Horáčku, Tobě by k tomu nepomohl ani Jacob Rubinstein .
    • A já jsem si myslel, že je to s těma fotkama taková zvláštní náhoda. Třeba je. Třeba se ta náhoda teď otočí. Třeba teď zase bude Zeman vypadat na všech fotkách jako Bruce Willis, když zachraňuje svět.
  • Takový článek může být napsán pouze brkem známého antibabišovce Jégla. Až do konce voleb prezidenta nám jéglovo šílené brko nedá pokoj
    • xxx
      • nikoho nebudeš ignorovat, to tebe ignoruje celý Ostrov. Jsi obecní vyvrhel a otloukánek.A zejména si rád že tady můžeš napadat lidi.
        • xxx
        • xxx
  • Proč proboha na mně vždy,když otevřu Tiscali vykouknou ty Jéglovi slinty.To už jste tam horšího rádoby politologa nenašli.
  • pro Hellse-Člověku jsi velice neinformován. Jmenováním bankovní rady, soudců atd. lze velmi úspěšně zasahovat do dění a řízení společnosti, pokud by to tak nebylo nejsem si jist zda by staré struktury vynakládaly takové ohromné sumy na to aby to bylo v jejich režii. *3*
    • tak jistě, nepsal jsem, že to nejde VŮBEC. Můžete mít pravdu, ale pořád je osoba premiéra (s celou svojí klakou) mnohem vlivnější (a nebezpečnější) než president...
  • Volím ZENAMA. . Nevolím loutkového Drahoše a nepotřebuji zaručené rady. . . . Zřejmě pořádně retardovaný krrretén Pavel Jágl, že splnil zadání, které mu dali jeho chlebodárci. . . Jenom skutečný blb může předložit takovou snůšku hovadin. . . Volím ZEMANA právě i před takovými nenávistnými darebáky, aby jim to nandal. *16*
    • On to těm nenávistným darebákům řácky nandá.
    • Je otázka jestli tou volbou právě nevolíš, vzhledem k Zemanovi nemoci, Ovčáčka, Mynáře a Nejedlého.....
  • Nas pan prezident, neni churavy, je v plne sile . Dostal jsem tajny meil, ze vyzve Drahose v behu, v kotoulu a ve veslovani. Je to pravda ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit