Přejít na výpis diskuzí
Máte rádi Miloše Zemana? Tak ho proboha nevolte!
16.1.2018 | Pavel Jégl
293 příspěvků
-
nám tady každý večer vypisuje jakože "bijec" Ing. Rudolf Hrebeňár , Lidická 1332, Ostrov 1332, tel. 723 983 963. Nejraději používá oblíbených slovíček z domova - výblitek, dementní, krysa .....Musí to být nádhera takový večer na Lidické.
-
já mám miloše zemana moc rád *14*
-
lidi je to legrace stejne si lide budou volit koho budou chtit....nejsme tak hloupi jak nas novinaři vidi.....co novinar to zkorumpovany človek... je to logicke koho chleba jiš toho pisen zpivej.
-
Pane Jégle, co takhle psát do nějakého pořádného bulváru? Pro Tiscali je vás evidentně škoda. V bulvárních plátcích také vždy s radostí popisují neštěstí a nemoci druhých, ale tváří se u toho, jak je jim to vlastně strašně líto. Nikdy jsem nepochopila, jak se s tím ten "novinář" srovná...
-
Jojo, zato ten ožrala Havel byl zdravej jako řepa, že? Byl nemocnej imrvere, prý následkem vězení, chacha!!! I kdyby měli Miloše vozit na vozíku, tak ho budu volit!!! V hlavě to má srovnané a takového prezidenta jsme ještě NIKDY neměli...... pokud ještě budeme mít.
-
-
Máš naprostou pravdu - takového prezidenta jsme ještě NIKDY neměli a já doufám, že už nikdy mít nebudeme - prezidenta, který je vulgární, dělá naší zemi mezinárodní ostudu, vykládá si ústavu po svém a lže, jako když tiskne = jeho sliby po zvolení = Mynář, šetření financí na Hradě, méně úředníků a v podstatě žádní jeho poradci...atd...atd...atd...
Více by se dalo vyhledat na TN.cz v archivu - co Zeman slíbil a nesplnil.... -
zdraví není u Zemana největší problém ani rozhodující faktor, pouze jeden z přitěžujících, kdyby byl dobrý, slušný a civilizovaný prezident jako pan Havel, ať si klidně prezidentuje z vozíčku, je to však především jeho charakter, který ho činí nevolitelným
-
-
Který prezident poblil korunovační klenoty? Jen to současné *12* , tak asi tak.
-
-
Ty prakundo z redakce nic nevíš. Ty jsi prostě přestárlá trubka..hi...hi..
-
-
Prasečí držko z redakce, myslíš toho hňupa, kterému říkaly zrzavý Veškrna a nebo Chrchla...hi...hi...
-
-
-
Zeman vypadá opravdu hodně nemocně...Připadne mi, že voliči Zemana jsou cyničtí, protože tím volí Ovčáčka, Mynáře a Nejedlého *7*
-
-
A ty jsi zase prakunda a smrdíš po chcankách. Tam musí bejt smradu v redakci, fuj hnus kterej si nechal říkat Sajmon.
-
-
jégl je nevlastní brácha justa, narodil se předčasně a měl zdeformovanou hlavičku to protože měli doma nízké stropy, jeho otec měl radost, že má syna a jak si sním radostně pohazoval ....
-
Miloš Zeman hlásá: "Jsem stále mladý a stále plný sil a energie."
Jo jo, zté fotky je to jasně vidět... -
Anamnéza Havla, Díl II.
12. ledna 2009 - Havel absolvoval na ORL klinice v Motole drobnou operaci, při níž mu byl odstraněn zánět z krku. Jeho pooperační stav však poté vážně zkomplikovalo zahlenění části pravého plicního laloku a jeho život byl podle lékařů ohrožen. Dva týdny je v kritickém stavu. Po 18 dnech byl Havel propuštěn do domácího léčení. 2. 2. 2010 zánět dýchacích cest, Havel ruší několik schůzek 23. 3. 2010 recidiva zánětu dýchacích cest, Havel ruší setkání s princem Charlesem Květen 2010 - Během pobytu v USA měl Havel vážné potíže se srdeční arytmií a musel být v New Yorku pět dní v intenzivní péči lékařů. 11. 6. 2010 arytmie, pět dní v péči newyorských lékařů 8. března 2011 - Havel dostal akutní zánět dýchacích cest a byl hospitalizován v ÚVN. 11. 7. 2011 - Havel se stále zcela nezotavil ze zánětu dýchacích cest. Havel ruší účast na karlovarském filmovém festivalu, kde měl uvést film Odcházení... 14. listopadu 2011 - Po mírném zlepšení zdravotního stavu Havla bylo oznámeno, že se nezúčastní oslav 17. listopadu v Praze. 17. 11. 2011 Havel se neúčastní oslav k výročí 17. listopadu
18. prosince 2011 umřel -
-
Voliči Zemana jsou cynici.... Zeman je na konci svých sil... nepíši to jako senza zprávu.... jen je blbé to, že vlastně volí Ovčáčka, Mynáře, Nejedlého... a to je špatně
-
On byl víc v umělém spánku, než při vědomí. A když byl při vědomí, tak se bleskově opil do bezvědomí. Očividně to tehdy nikomu nevadilo, ani našim "inteligentním a férovým" novinářům, nikdo neměl strach, že by nemohl vykonávat prezidentskou funkci, nebo že by se nedožil konce prezidentského mandátu. To jsou PARRRADOXY!
-
Jdi se vycpat s anamnézami. Možná by ses měl sám nechat vyšetřit.
-
-
Drahoš už má strach!
https://domaci.ihned.cz/c1-66018630-ctyri-televize-oznamily-dny-kdy-chteji-vysilat-prezidentske-debaty-dohodli-jsme-se-pouze-na-dvou-trva-na-svem-drahos -
-
Žumpa vždy překvapí až vyděsí...
-