Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak nevolte. To by na místě jeho protikandidáta musel stát alespoň nejaký pan Gott, a ne za socializmu komunisty protěžovaný kandidát, který se dnes vydává za "vzor ctnosti"....
  • Dementní jedinec, který nezvládá ani mimiku svojí tváře, pravděpodobně neovládá ani řitní prstenec a močové svěrače. Už chcípni šmejde zrádcovskej.
    • xxx
  • Zeman ,Ovčáček,Mynář-nevím koho volit ?
  • Já to sprosté, ožralé *12* Zemana určitě nevolím, to raději pana Kájínka za prezidenta ČR, než tu ožralou bečku!
    • Kajínek by na ty šmejdy sluníčkářký, pravdoláskaře, vítače, huliče a veškrnysty platil. Na fíkuse Drahoše jakbysmet. Ten by mu zvedl mandle. Ten by se nestačil divit. Ten by ho do toho květináče našlapal.
    • Tebe ty prakundo z redakce s tisíci nicky se o to nikdo neprosí.
    • Bylo by dobré vědět, jestli pan Kájínek by udělil milost ožralci Alabamovi, za ty jeho pětileté prasárny *1*
  • hanu.sovi
    Horší ("lepší") fotku už jste neměli? Kdybyste vyfotili Drahoše jak tlačí na WC s vyvalenýma očima a dali ji vedle zemanovy grimasy bylo by to korektnější.
    • Jaký pán takové foto
    • havloidi schválně vybírají ty nejhorší snímky, nafotí pana prezidenta sekvenčně tisíce snímků a pak hodiny vybírají ty nejhorší, zrůdu vencu flašku ruzyně zase naopak zachraňovali jak mohli, z tisíce snímků celé dny vybírali ty nejkrásnější a stejně to nezachránili, vrah vašek se propil do své karikatury
      • juro, Vy taky nejste paranoidní, že ne?? *1*
  • Ty jeden hloupy novinari!
    Jednak je velmi nedustojne vyuzivat nepovedenou fotografie k propagaci nazoru!! Ale bohuzel, co je horsi, ze si neuvedomujes, k cemu navadis!
    Totiz, abychom se zbavili, mozna jedineho politika v tomto state,
    ktery svym postojem (konzistentnim), bojuje za nasi suverinitu, brani nas pred nesmyslnou politikou vedenou Bruselem, atd.. Je to prave on, ktery se snazi udrzovat rovnovahu, zmirnovat napeti, mezi vsema staty a to jak na vychod, tak na zapad od nasi republiky! .
    Myslim si, ze by si se mel zamyslet! nez neco das na papir!
    • To on se zamyslí, než dá něco na papír. On přemýšlí, jakou křivárnu by proti Zemanovi vymyslel. Ano, Zeman chce vyvážené vztahy na obě strany. A to je právě kámen úrazu. Naši "demokratičtí politici a novináři" toto nechtějí. Chtějí lokajsky co nejhlouběji vrazit své hlavy do americké zadnice. Komické je, že mnozí z nich v době ještě ne zase tak dlouho minulé, měli vražené své hlavy do zadnice sovětské. Zeman to nedělal tehdy, nedělá to ani teď a proto je těmito křiváky tak nenáviděn. On je jim živou připomínkou toho, jaké jsou oni duševní zrůdy. No, někdy i fyzické.
      • Ten váš ožralý Zeman z Putinovy zadnice ještě nevyšel!!
        • Děkuji, že jste mi svojí reakcí potvrdila pravdivost mého komentáře, ale to nebylo třeba, vím že mám pravdu.
  • Srab co se pod tenhle článek nepodepsal?
    • dojdi si k očnímu
      • vanhorne
        "dojdi si k očnímu"
        Cidla ma v poradku, porucha je v ridicim centru.
        • *1* *1* *1*
      • Oči se musí umět používat. Totéž platí o mozku (pokud ho ovšem dotyčný má)
  • milí havloidi i milá IV. cenová skupino, komu z kandidátů by jste na 14 dní svěřili do výchovy své děti případně vnuky? Jde nám všem přece o jedno *14*
    • Víte jak poznáte špatného člověka? Je to ten,co prostředí znepřehledňuje... Dobro je pro něj špatné.. pravda- lží/ samozřejmě podle svého prospěchu/.... a prý ho podporuje Karel Gott...
    • Já bych děti nebo vnuky svěřil jedině Miloši Alabamoviči Becherovi. Ale musel by být při tom ve formě, čili mít nejméně dvojku v žíle.
      • Já toho zvrhlíka v Bílém domě nechci!
    • Já bych svého vnuka svěřila panu Alabamovi, myslím si, že sexuální atak tam nehrozí??
  • A proč by pan Zeman dalších 5 let v úřadu neměl zvládnout? Nechápu. Vždyť ho budou nosit zdatní, svalnatí chlapíci z ochranky, tak vo co jde?
  • Zeman zahájí klasickou kampaň. Kromě debat chystá i billboardy, říká jeho mluvčí Ovčáček...

Takže další Zemanova lež - tvrdil, že žádná jeho předvolební kampaň nebude...
    • A lze snad čekat od šmejdského konfidenta komoušské STB čekat něco jiného než další lži, křivárny, podlosti, žvásti,......
      • Já si to o Drahošovi myslím taky nováku
    • A kdy jsi zaznamenal že to nařídil on nebo kde to on nějak osobně popisuje?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší