Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak takto vypadá nezávislý soud, tady se máme od Ruska co učit,,, a nejen tady
  • Ano zločinecké organizace je třeba zakázat. Plně podporují zákaz komunistů.
  • O soudružce Pusince, stejně jako o našich putka-agentech nepochybujeme! Jsou tvrdí,
    stalinského ražení! - Solženicyn, autor knihy "Souostroví Gulag" (o sovětských koncen-
    tračních táborech - podle jejich vzoru Hitler budoval nacistické koncentrační tábory,
    aby bylo jasno, prohlásil, že obdobný proces jako s nacismem se měl konat s komunis-
    mem, když se leninsko-bolševický výtvor nerozpadl, ale dosloval rozesral. Římská říše se rozpadla, a dále se rozpadala po desetiletí! Copak taková putka Pusinka ví! A copak ví
    car čapisral Putin! Zdar!
  • Zločinné organizace je třeba zakázat všude i v Rusku.
  • Taky na něho dojde. Ten psychopatický kremelský skřet si myslí, že to tady má na věčné časy a nikdy jinak. Ten jeho hnědý vzor. "budoval" věčnou říši nadlidí si to taky myslel a kde je mu konec. *16*

Ti Tiscaláci to tady zase "vylepšili". Udělal jsem tam nějaké gramatické chyby když to chci upravit tak mi to server odmítá vzít, že je to prý spam. Napadá mě moudrost našich babiček: nechtěj od v.la nic víc než aby tahal. *1*
  • Ano Ruská vláda stále jede ve starých bolševických kolejích!

Každého kdo je proti jejich zločinům prohlásí za nepřítele lidu a každou organizaci
    která je nezávislá zařádí do seznamu imperialistická.

Putin má přeci školu KGB a ta desítky let mučením nutila nepřátele komunistů
    přiznávat se k tomu že jsou Japonští špioni či členové neexistující opoziční strany.

Komunistický režim povraždil víc lidí než Nacistický a přesto za Rudý holocaust
    nebyl nikdo potrestán!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit