Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Občas loutku Zemana číňanům půjčím.
  • Už jsme tady a klikáme navzdory hladomoru u nás doma!
  • je to Shapirův blbeček!
  • dali ti nové informace na US ambasádě?
  • Zemana si už koupili, ale jaksi si ho zapoměli odvézt do toho svého gulagu.
  • Popsal jsi se dokonale.
  • samozřejmě co čekat od primitiva, že? Než bys připustil že něco neznáš, klesneš k ubohým urážkám. Asi si tím léčíš komplexy z vlastní neschopnosti a neznalosti. Ale to je tvůj problém chudáku...já nemám zapotřebí házet perly sviním.... *3*
  • A ty tušíš, co se ti tom rudém lejnu v hlavě děje?
  • *1* *1* *1*
  • Triadore ty jsi měl v roce 1988 3 tis. a Tvá manželka taky? Ty jsi byl státní aparátčík nebo STB a Tvá manželka tam někde v kancelářích dělal šlapku, jinak to nebylo možné. To jsi si mohl snadno postavit nebo koupit dům, koupit auto atd. za takový plat. Dneska musíš být pěkně v balíku a já ti gratuluji.
  • a to znáte jen tohle stručné prohlášení. Nic nevíte ani jste neslyšeli (nikdo z politiků o tom neinformoval, v televizi o tom za celých dvacet let taky ani slovo) o jisté dvacetistránkové zprávě která už tehdy varovala před islámským fanatismem, zprávě která informovala o působení mimozemšťanů, zprávu, na jejimž podkladě Václav Klaus podal přihlášku do Evropské Unie. Až do té doby byla situace nadějná, ale pak se vlivem struktur FEDu a Bilderberg group a zdejších Odeesáckých lokajů vše zparchantělo. VY VŮBEC NETUŠÍTE CO SE VÁM TADY PŘÍMO POD NOSEM UŽ 20 LET DĚJE!!!!!!!
  • ... jsi bezkonkurenční a jasný, do takové trosky bych ani nekopl, čau, degene :)))
  • ... jsi nula, moulo bez mozku, super :)))
  • tak tak všichni mi říkají chudáčku a hladí mně po mojí krásné hlavičce.Je taková veliká ušlechtilá. Celý pár bot by se do ní vlezl!
  • a na velkou už budu chodit jen na mísu.Moje tupoučká maminka mi mockrát říkala že do talířku se to nemá dělat.Ale už si dám pozor.Opravdu!
  • protože nejchytřejší jsme my! Sice máme trochu deformované hlavy.Ale co každý jsme nějaký.Maminka mi říkala že nevadí když mám hlavu jak krabici od bot!
  • takto mi říká moje zparchantělá maminka. To mi závidíte. A to jsme taková celá rodina.Moc se máme rádi. Ale lidi nás nechtějí ....
  • už aby dala čína americe po rypáku a bude klid, i kalousek otočí a bude trhat tibetskou vlajku
  • Základní motivací pro pobyt v politice je zabránit v úspěchu těm, kteří, kdyby k nám dnes přišli Číňané, si zítra nechají zešikmit oči na praktické chirurgii, pozítří se nechají infikovat žloutenkou, aby měli tu správnou barvu pleti, a popozítří začnou psát do svých kádrových dotazníků, že již od dětství milovali rýži.
    Zeman pro Lidové noviny v roce 1996
  • Úplně normální -lidské je zastat se slabšího. lézt silnému do pr.... je známkou porušeného charakteru prezidentem počínaje

„Základní motivací pro pobyt v politice je zabránit v úspěchu těm, kteří, kdyby k nám dnes přišli Číňané, si zítra nechají zešikmit oči na praktické chirurgii, pozítří se nechají infikovat žloutenkou, aby měli tu správnou barvu pleti, a popozítří začnou psát do svých kádrových dotazníků, že již od dětství milovali rýži.“
    Miloš Zeman pro Lidové noviny v roce 1996

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit