Přejít na výpis diskuzí
Miliarda sem, miliarda tam. Skončí Česko v pařátech čínského draka?
1.4.2016 | Pavel Jégl
401 příspěvků
-
Simčo, zase řádíš pod nickem "bijec pitomečků". Máš nějaké ženské dny? Víkend má být slunečný, tak hurá do přírody, ne?
-
Musím souhlasit. Bohužel. Vypadá to, že lidský druh se přemnožil a podřezává si tak pod sebou větev. Když je něčeho moc a poruší se rovnováha, tak přírodní zákony zasáhnou, aby se rovnováha opět obnovila. A tak buďto lidé omezí své množení na "rozumnou" míru nebo to udělá Příroda a "napříč politickým spektrem". A Čína? To je komunistická, tedy materialistická, sobecká s bezohledná společnost, které nerespektuje Přírodu jako činily přírodní národy.
-
... si de*il a to je moc fajn :)))
-
pro našeho Vášu byla místo červeného hadru Kuba pro Top09 je Čína a ODS Rusko co zase udělá USA
-
... jsi neskutečně omezený chudáček :)))
-
... dětinský primitivek zase blije :)))
-
... deb*lek je zase opuštěn a plká a plká a plká a nikdo to nečte a nečte a nečte :)))
-
Hoši promiňte, dneska jsem měl špatný den. Někdo mi nastavil nohu a upadl jsem do kanálu. Tak smrdím a zlostně prskám.
-
promiň, já vím, že nejsi pitomeček, ale zas jsem dostal u Kauflandu přes hubu, tak mám velikou zlost.Na všechny
-
Zvýšení důchodů od ledna 2016 a poslanci TOP 09!
Důchodci, i ti co tam brzy budete, pamatujte si to do voleb!!! Top 09 byla proti navýšení pro důchodce o 200,- Kč.
Nikdo z TOP 09 nehlasoval pro zvýšení důchodů od 1. ledna 2016!!!
Nesouhlas:
13. Zdeněk Bezecný, Jan Farský, Petr Gazdík, Leoš Heger, Václav Horáček, Jiří Koubek, Marek Ženíšek, Věra Kovářová, Michal Kučera, Helena Langšádlová, František Laudát, Jaroslav Lobkowicz (Plzeň), Karel Tureček Nepřihlášeni:
4. Nina Nováková, Stanislav Polčák, Karel Schwarzenberg, František Vácha Zdrželi se:
3. Jiří Skalický, Anna Putnová, Gabriela Pecková Omluveni:
6. Markéta Adamová, Jitka Chalánková, Daniel Korte, Miroslav Kalousek, Roman Kostřica, Herbert Pavera
Všichni z TOP 09 ale hlasovali pro zvýšení platů poslanců o 7000,- Kč !!! za TOP 09 bylo pro všech 26 poslanců!
Pošli to dále, ať jsou voliči správně informováni o názoru této "Elity národa".Nezapomeňte na to u příštích voleb!!!! -
nejsi Zaorálek?
-
Krycí jméno: MAN Příjmení (název): Zeman Jméno: Miloš Datum narození 28. 09. 1944 http://www.abscr.cz/cs/vyhledavani-archivni-pomucky
-
Ćína je větší hrozbou než islámský stát.. Is je krutá a neschopná skupina lidí.. kdežto Čína je ohromná masa lidí, která kam šlápne, všechno zkazí... společenství lidí pod jejich nadvládou neprochází normálním vývojem.. stačí se podívat na jejich zemi... např životní prostředí..... pár našich lumpů z byznysu na tom jistě zbohatne a ostatní nás přece nezajímají.. jsou to nudní a nezajímaví lidé... bylo řečeno tak, jako neměli nárok na žití..Tak to řekl Zeman ve svém projevu... to je pak celý národ.. kromě Zemana, Babiše, Tvrdíka... a další neznám .. Nikdo už nehodnotí, kolik nových pracovních míst, takto státem pro zahraničního investora dotovaného, zaniklo.
-
Tak to už byl docela slušný plat. Zřejmě díky rudé "pracovní" knížce.
-
... pošlu ti kýbl vody, napiš adresu, omezenče :)))
-
V roce 1988 jsem měl asi 3 tisíce čistého. Moje žena také.
-
když se řekne a), je třeba říci také b). Jaképak byly za komunismu platy?
-
Jako na sto procent v tom taky nevidím jen výhodu ale když si člověk připomene převrat a privatizaci ze západu tak !?!?! Francouzi koupili cukrovary a třeba Hrochův Týnec moderní cukrovar zlikvidovali ale bylo jich víc !!! Amíci koupili třeba TON,Tatru,Avie a další závody a většina šla do likvidace !!! Nebo vodárny !!! Před převratem jsem platil kubík 0.70 Kčs
a dnes kubík platím 98 Kč !?!?!
https://www.youtube.com/watch?v=mtVOLMPNPUM -
jsou to KOMUNISTI -s tema slusni clovek opovrhuje!!! *11*
-
←←←←←←← *12* *12*