Přejít na výpis diskuzí
Miliarda sem, miliarda tam. Skončí Česko v pařátech čínského draka?
1.4.2016 | Pavel Jégl
401 příspěvků
-
KGB mě platí za to abych zrazoval ČR a zavedl naši zem zpátky do ruského
otrokářského zadku -
Ať žije NSADAP - M! Zničme komunisty. Zloději a vraszi v žoldu Kremlu nemají právo
na život. Komunistickým psům psí smrt -
Teda Simčo,opět jsi ve formě. Sama používáš několik nicků. A kde bereš ty informace o Rusech?
-
-
Z pr..le Šapiráka a FEDu.
-
-
Čínské GESTAPO za nadšeného tleskání Zemana a jeho patolízalů vyrazilo organizovaně do českých ulic. Česká republika je další Tibet, kdo cekne, dostane od *PČR pendrekem a zkopou ho přímo na ulici.
*PČR - Policie Čínské republiky. *11*
Za ty daně co si platíme, bychom mohli mít i vlastní Policii, bohužel Rusko, Čína a jejich zdejší vazalové nám to nedovolí. *9* -
-
To jsi se trefil. Naši policajti to už dávno nejsou stejně jak justiční mafie.
-
Policie ČR jednoznačně porušila zákony ČR a dopustila se vlastizrady když české občany nechránila před útoky čínských teroristů.
Je třeba přestat platit daně a zrušit Policii ČR - komunistickou zločineckou organizaci -
-
V civilizované zemi by za tohle už policejní prezident doprezidentoval. *16* *16* *16*
-
-
Pokud přijmu tvou teorii o civilizované zemi, tak i ty jsi necivilizovaný barbar. O to víc je potom překvapující tvá reakce, kdy barbar odsuzuje barbara za to, že se chová jako barbar. *14* *14* *14*
-
-
No to bude výborný nápad... potom tě ti Čínani zmydlí o to snadněji. *14* "Freeee Tibet!!! To nám pomůže! Nevím sice v čem, ale říkal to náš guru Kalousek"!
-
-
Kalousovi by se líbila tehdejší Tibetská feudální společnost - nevolníci, otroci a mniši.
-
-
-
-
Ale vždyť i komunisté se v osmačtyřicátém chovali jako lidumilové... Inu: kdo chce kam, pomozm,e mu tam. Na koho to ale potom svedeme?
-
-
Nechali zemřít Beneše na diabetes, zasebevraždili Jana Masaryka (byl vyskočen z okna a ještě ho za sebou zavřel) a pak popravili své komplice (Slánský, Reicin a spol.). A pak se budovaly "šťastné rudé zítřky" - rudé od krve nevinných.
-
-
Benše nikdo nevraždil ten je poslouchal na slovo *3*
-
-
Říká se, Beneš byl Stalinův agent. Svědčí o tom jeho aktivity, kdy přesvědčoval západní mocnosti, že ruská říše pod Stalinovým vedením prý směřuje k demokracii, velice aktivně je přesvědčoval, aby neotevíraly jihovýchodní frontu a nechaly "osvobození" střední Evropy Stalinovi, odletěl ke konci války separátně jednat se Stalinem, přestože mu to představitelé západních spojenců rozmlouvali a chtěl, aby ČSR byla jakýmsi "mostem" mezi východem a západem. Také existují zprávy, že mu byla úmyslně předhozena nějaká falešná špionážní informace, kterou se vzápětí dověděl Stalin. Nehledě na ty benešovy tzv. "dekrety", jimiž jako soukromá osoba vyvolal v naší zemi etnickou čistku a zvěrstva vůči civilním osobám.
-
-
-
až po roce 1948 ono to chvilku trvalo
-
-
putin je zamindrákovaný hňup. *15* *15* *15*
Má tělo a rozum malého dítěte *15* *15* *15* *15* -
Bezpečnostní prověrku nemá protože jsem ruský agent.
Zato v milionech se můžu koupat. Jako člen exekuční mafie jsem si nakradl dost.
A Ruský agent Miloš Zeman si zatím hraje na levičáka - a ty blbé socky mu to žerou. *15* -
Máme skvělé slouhy. poslechnou na slovo. Škoda, že jen u klávesnice. *13*
Tak už ses vycikal a hup! -
Ve 14 hodin jsem jako BTW odešel a ve 1401 jsem se vrátil jako Rybanna,
Večer budu hrdina Putin
Tak tu pod 110 jmény smrdím celý den. KGB mě za to platí.
Také podvádím s hlasováním. 9 mímus za vteřinu -
Miloš Zeman je ožralé uslintané ulhané prase. *1* *1*