Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdejší 2 komouše pod jejich 30 nicky a s mašinkou na klikání rychlobodů aneb mínus 9 za vteřinu jsem zase přivedla k zuřivosti. chi chi. Hohoho. Hell yeah. Muhehe *15* *15*

Simča se jde na diskotéku bavit - vy nuly zas budete jen Putinovské plky na Tiscali kadit *15*
    Moje pussy je vlhká a těší se na noc - vy však nad ní nemáte žádnou moc. *15* *15*

Pa pa NULY. 99 procent hlasů a nicků na Tiscali patří tobě ruský agente BBBB, BTW zlej trolle, Rybanno, hrdino Putine. Jinak je tu nulová účast takže tvoji propagandu nikdo nežere. Bojuj otroku. KGB ti s držkou narvanou masem hodí nějaké kosti *15* *15*
    • BTW Semjon zlej troll Bbbb rybanna hrdina Putin je náš agent.
      Smrdí tu celý den pod 10 nicky a podvádí s hlasováním. také krade nicky.
  • Miloš Zeman je náš agent. Za vlastizradu ČR mu královsky platíme
  • Putin je tak maličký že ho může přejet i mravenec. *2*
  • Samozřejmě že nebute létat, ale skončí v jeho pařátech.
    To ale rusácko-zemanfolním gaunerům nevadí. Těm vadí jen to pokud by se česko vymanilo z područí komouš-fašisty putina a jeho vrchního řiťolezce zemana.
    • prosím tě vyřiď svým chlebodárcům ať změní terminologii. Strašení rudochy a komunismem zabíralo před dvaceti lety. Ale dnes jste už opravdu všem jenom za směšné bl..ečky. To už víc zabere tvrzení že amazonským pralesům hrozí zkáza kvůli okusování listí dinosaury.
  • kdyby ten hradní ožrala sázel stromky, tak by dělal užitečnou věc. Za to by si tu Becherovku zasloužil.
  • Miloš Zeman lže a krade.
    inu co se v mládí u komoušů naučil to ve stáru našel.
  • Kůrovci jsou jako komunisté! Všechno zničí a zanechají po sobě zpustošenou krajinu
  • V 15 hodin jsem jako BTW odešel a v 15 01 jsem zpátky pd dalším nickem.
    To je KGB finta co Bohužel ten podvod 5 bodů za vteřinu mě vždy prozradí *11*
  • apríííííííl
  • Putin je tak maličký že i kaluž považuje za nepřekonatelný oceán *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit