Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Multitrolle, asi ti už pořádně hrabe v makovici. Všeho moc škodí. *16* *12* *16*
    • Ješdiný troll je tu StBácký haajzl BTw alias Putin alias jura alis milion jmen.
      On tu vesele podvádí s hlasováním a krade nicky. Jděte do perdele vy rudá prasata
  • Jdu náhodou kolem a koukám, že stačí jen spustit skript a Semjon Gayínek se může zesrat a o to tu jde, chichichi!!!
    YEAH !!!
  • Skvělá fotečka dvou skvělých prezidentů. *14*
    • Panda žraločí a potácející se krteček *1* *1* *1*
    • Táhni do plynu Stbácký zloději jmen a nicků.
      tvoje matka musela být opravdu velká kurwaaa když porodila podlého zákeřného
      haajzla jako jsi ty bbbb
  • Vítáme u nás čínské podnikatele.
  • Proč to tam USA destabilizuje výcvikem opozice?(která mimochodem utíká k IS)

http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/399271-americane-obnovuji-vycvik-syrskych-bojovniku-ten-lonsky-skoncil-fiaskem.html
    • http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/381567-americane-vycvicili-noveho-velitele-syrskych-vzbourencu-okamzite-dezertoval.html
  • Jako na sto procent v tom taky nevidím jen výhodu ale když si člověk připomene převrat a privatizaci ze západu tak !?!?! Francouzi koupili cukrovary a třeba Hrochův Týnec moderní cukrovar zlikvidovali ale bylo jich víc !!! Amíci koupili třeba TON,Tatru,Avie a další závody a většina šla do likvidace !!! Nebo vodárny !!! Před převratem jsem platil kubík 0.70 Kčs
    a dnes kubík platím 98 Kč !?!?!
    https://www.youtube.com/watch?v=mtVOLMPNPUM
    • ... pošlu ti kýbl vody, napiš adresu, omezenče :)))
      • Nic neposílej, ale dolej si mozkovnu ať mozeček zvící vlašského ořechu tolik neštěrchá.
      • promiň, já vím, že nejsi pitomeček, ale zas jsem dostal u Kauflandu přes hubu, tak mám velikou zlost.Na všechny
        • ... dětinský primitivek zase blije :)))
          • a na velkou už budu chodit jen na mísu.Moje tupoučká maminka mi mockrát říkala že do talířku se to nemá dělat.Ale už si dám pozor.Opravdu!
    • když se řekne a), je třeba říci také b). Jaképak byly za komunismu platy?
      • Plat zajišťuje existenci a ta je nyní v pr..li. Lidem se žilo spokojeněji a ZLOĎEJI BYLI trestání a ne vyzdvihováni jako nyní. A co státní dluhy, až si je věřitelé-zkiději budou chtít vrátit, tak budou ty tvoje platy ještě menší.
        • Myslíš Babiše, kde ho většina národa glorifikuje...?
      • V roce 1988 jsem měl asi 3 tisíce čistého. Moje žena také.
        • Triadore ty jsi měl v roce 1988 3 tis. a Tvá manželka taky? Ty jsi byl státní aparátčík nebo STB a Tvá manželka tam někde v kancelářích dělal šlapku, jinak to nebylo možné. To jsi si mohl snadno postavit nebo koupit dům, koupit auto atd. za takový plat. Dneska musíš být pěkně v balíku a já ti gratuluji.
        • Tak to už byl docela slušný plat. Zřejmě díky rudé "pracovní" knížce.
  • Nonstop,
    smrdím tu nonstop ...
    • Ano smrdíš tu nonstop. Zlej Semjone trolle alá hrdino Putine alá BTW alá Rybanno atakdále.
      Vždy se prozradíš semjonem a tím že práskneš za mrknutí oka hromadu bodů.
      Buď podváděj s hlasama méně nápadně nebo se na to vyprdni neschopný trolle *2*
  • Simon je kyselá prdel..hi..hi..hi..:))) s tebou si to tam v té redakci Tiscali vyzdobili.
  • Á huplá
  • Hup slave!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit