Přejít na výpis diskuzí
Miliarda sem, miliarda tam. Skončí Česko v pařátech čínského draka?
1.4.2016 | Pavel Jégl
401 příspěvků
-
Číňané jsou naši přátelé ať se to líbí nebo nelíbí bursíkovcům, kalouskovcům a dalším zideologizovaným pomatencům.
-
-
Prosím o nahrazení slova pomatencům slovem pitomečkům.
-
... pomatenec píše o pomatencích, jak zábavné :)))
-
-
Hoši promiňte, dneska jsem měl špatný den. Někdo mi nastavil nohu a upadl jsem do kanálu. Tak smrdím a zlostně prskám.
-
-
... jsi neskutečně omezený chudáček :)))
-
-
tak tak všichni mi říkají chudáčku a hladí mně po mojí krásné hlavičce.Je taková veliká ušlechtilá. Celý pár bot by se do ní vlezl!
-
-
... jsi bezkonkurenční a jasný, do takové trosky bych ani nekopl, čau, degene :)))
-
-
-
-
-
Číňané jsou naši přátelé stejně jako Němci, Poláci, Slováci a jiní. Rozdíl je v tom, že na rozdíl od nich Číňani o ničem nerozhodují, protože Čína je totalitní komunistický stát a jeho prezident se cítí jako diktátor.
-
-
Výborně to pan prezident dojednal. Jsem hrdá na svého prezidenta!!!
-
-
Piš a mluv si co chceš StBácký howado BTW. Ale pod tvým jménem.
Máš potřebu krást lidem na Tiscali jména a nicky?
Pak jsi nemocný StBácký haajzl a musíš být zplynován -
-
Hmmm, to je jako od nějakého Adolfa Hitlera...jsem žádostiv, jak dlouho to tady vydrží. *16* *16* *16*
-
-
Táhni do plynu proruský kolaborante tiradore.
-
-
-
-
čínské investice vidím jako pozitivní. Za čtvrtstoletí jsme vše rozprodali, rozkradli a rozdali. Každý na světě si utrhl kousek. Když teď část majetku skoupí kromě Varů které jsou Ruské i Číňani tak až se to začne všude řezat, nám se nic nestane protože nikdo nebude chtít vybombardovat svůj vlastní majetek. Takže budeme taková "chráněná" zóna. Nic nám tu nebude patřit, oficiálně naoko bude nad hradem plápolat český tříbarevný hadr ale jinak budou Američané Němci Francouzi Vatikán Rusové Číňané a další dávat pozor aby si v konfliktu náhodou nezničili své majetkové podíly u nás uložené.
-
Trump bude nej prezident Usa a bude se kamaradit s ruskou federaci
-
Odchod 14.26
Příchod 14.27
*15* -
Kyselá prdeli Simone, koukám, že jsi dnes ve formě. Taky je tvoje máma taková k r á v a smradlavá jako ty a fotr vožrala, protože takovou p í č u museli stvořit dva kreténi, rodiče tlustý Simony...hi..hi..hi
-
Nonstop,
smrdím tu nonstop
a s tím, co přijde
mám chuť tu řvát -
-
Jediný kdo tu smrdí nonstop jsi ty sám zlej trolle. S tím Semjonem se vždycky prozradíš.
Skáčeš tu ráno, dopoledne, odpoledne, večer a pak až do noci. Každej den-
Je jasné že jsi buď placený nebo důchodce nebo povaleč na dávkách.
Psal jsi že jsi psychiatr zlej blbe trolle. Podle tvého zvyku tvořit tu stále nové a nové postavy a krást lidem identitu jsi spíš pacient u psychiatra.
-
-
Proč si takovej starej teplej pračůrák?
-
A teď tu mojí:
Nonstop,
smrdím tu nonstop -
-
Přesně zlej Semjone trolle. smrdíš tu nonstop. Pod 11é nicky. Jsi přeci tiscali troll.-
Ještě doplň že moc nápadně podvádíš s hlasováním. *15* *15*
5 za vteřinu. Ty jsi fakt nenápadný neschopný trole
-
-
Zpívejte si se mnou tuto sqělou písničku:
Nonstop,
smrdím tu nonstop
a s tím, co přijde
mám chuť tu řvát