Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SPOZ - Strana Přátel Opilce Zemana
  • Ožralý Blb Miloš Zeman se zase ožral pochcal a pokadil.
    Kroť se ty komunistický dobytku placený KGB. Jinak budeš viset vedle tvejch rudejch trenek
  • Náš agent Semjon BTW všechnu pravdu o zločinech Ruska zmínusuje.
    Hup nahoru. Makej otroku
  • Cha cha. Zlej Semjon uský teplý troll už je tradičně v koncích.
    Vyskoč nahoru. Kdyby jsi byl druhý tak to nesneseš ješitný deebile *2* *2* *2*
    Bodů si prdni za vteřinu třeba miliardu. Pravdu tím nezměníš a tvůj malý StBácký pták
    tím také nevyroste *15* *15* *15*
  • SSSR - Svaz Skurvených Skrachovalých Republik *15* *15* *15*
  • Základní motivací pro pobyt v politice je zabránit v úspěchu těm, kteří, kdyby k nám dnes přišli Číňané, si zítra nechají zešikmit oči na praktické chirurgii, pozítří se nechají infikovat žloutenkou, aby měli tu správnou barvu pleti, a popozítří začnou psát do svých kádrových dotazníků, že již od dětství milovali rýži.
    Zeman pro Lidové noviny v roce 1996
    • a to znáte jen tohle stručné prohlášení. Nic nevíte ani jste neslyšeli (nikdo z politiků o tom neinformoval, v televizi o tom za celých dvacet let taky ani slovo) o jisté dvacetistránkové zprávě která už tehdy varovala před islámským fanatismem, zprávě která informovala o působení mimozemšťanů, zprávu, na jejimž podkladě Václav Klaus podal přihlášku do Evropské Unie. Až do té doby byla situace nadějná, ale pak se vlivem struktur FEDu a Bilderberg group a zdejších Odeesáckých lokajů vše zparchantělo. VY VŮBEC NETUŠÍTE CO SE VÁM TADY PŘÍMO POD NOSEM UŽ 20 LET DĚJE!!!!!!!
      • Islámský fanatismus je proti tomu prdina.. jsou pouze krutí a neschopní.. žijí pouze z boje... Kdežto číňani jsou daleko nebezpečnější... před 20ti klety jsem za to Zemanovi tleskala, ale dnes už mu oči šikmí /alkohol/ a žloutne.. tabák a alkohol.. jen jsem nostalgicky hodnotila jeho proměnu ....Když se člověk zastává slabšího.. je to v pořádku... patří to do našich hodnot.. když někde leze do zadnice mocnému, tak to vypovídá o jeho sparchntělém charaktru.. kolik takto podporovaných investic zlikviduje českých firem
      • Souhlas, ale většina to ví, ale jejich 25 haléřový podíl jim nedá dívat se na ten bordýlek u nás.
      • A ty tušíš, co se ti tom rudém lejnu v hlavě děje?
        • samozřejmě co čekat od primitiva, že? Než bys připustil že něco neznáš, klesneš k ubohým urážkám. Asi si tím léčíš komplexy z vlastní neschopnosti a neznalosti. Ale to je tvůj problém chudáku...já nemám zapotřebí házet perly sviním.... *3*
          • Popsal jsi se dokonale.
            • Porovnávat život v EU s Čínou to je opravdu za rámcem všeho....
  • Je něco nemocného ve státě českém.
    Ano belhající se alkoholik Miloš Zeman placený KGB
  • Smrdím tu celý den na příkaz KGB
    A maskuju to tím že mám 20 nicků. Takže jednou jsem BTW a podruhé zase Rybanna.
    to je finta. *1*
  • Krásná Simona mě nepustila do kalhotek i když v nich běžné pořádá den
    otevřených dveří. A to jsem prosil a škemral.
    Proto jí tak nenávidím a pomlouvám
  • putin je tak maličký že i botu považuje za velkou strašidelnou jeskyni

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit